R25 den gelen bu ses subap sesimi?

Motosikleti
yzf r25
Selamün aleyküm, son zamanlarımda motosikletimde rölanti de böyle bir ses gelmeye başladı ısınınca ses gidiyor. Sizce Sübap ayarı mı gerekiyor?

Bazıları kuruntu ettiğimi düşünüyor. Bazı arkadaşlar kullandığında gidişinde vs bir problem olmadığını sesinde normal olduğunu düşünüyor. Motor ısınmaya başlar başlamaz kesiyor bu sesi ama çok isindirmadan gidersem. Gittigimde de belli bir sure bu sesi tekrar edebiliyor.

Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

Acaba ne olabilir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Isınınca bu sesi kesmesi normal mi?
Benim motosikletimde de aynı sorun var çalıştırdıktan sonra ısınana kadar devam ediyor ısındıktan sonra kesiyor devir düşünce aynı 'çıkı çıkı' sesi devam ediyor 3 4 tane tanınmış ustaya sorduğumda bu motosikletin çalışma karakteri böyle sesi normal dediler . Egzantrik zinciri değişeli 1 1.5bin KM olmuştur

Motosikleti
yzf r25
Benim motosikletimde de aynı sorun var çalıştırdıktan sonra ısınana kadar devam ediyor ısındıktan sonra kesiyor devir düşünce aynı 'çıkı çıkı' sesi devam ediyor 3 4 tane tanınmış ustaya sorduğumda bu motosikletin çalışma karakteri böyle sesi normal dediler . Egzantrik zinciri değişeli 1 1.5bin KM olmuştur
Aslında bana da çoğu kişi normal gidiside iyi motorun sesi normal sana öyle geliyor dediler baska bi gun baska bi ustaya da goturmeyi dusunuyorum

Bunu da bu sabah kaydettim

Aslında bana da çoğu kişi normal gidiside iyi motorun sesi normal sana öyle geliyor dediler baska bi gun baska bi ustaya da goturmeyi dusunuyorum

Bunu da bu sabah kaydettim
Evet senkron veya egz zinciri ikisine de baktırmakta fayda var . Senkron ayarı bir tık uzun bir iş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar