Regal Raptor 250V ve 250S Yardım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
forumun %90'ı üstüne alınıyor abi zaten ben dahil :D
vstrom ve köfte konularında daha az mı yazsam? Tam da köfte gezisi sezonu açılıyor, artık yaz bitene kadar katlanacaksınız bana idare edin. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nadiren doğru anlayanlardanmışsın işte ☺️

Chopper = kullanıcısına özel kişiselleştirilmiş, kesilmiş, biçilmiş, custom yapılmış, bir eşi daha olmayan.
Cruiser = Benzer görseldeki seri üretim motorlar.

Örnek gerekirse, dragstar, shadow, marauder, intruder vs cruiser, easy rider daki kaptan Amerika'nın motoru chopper mesela.
işre bu chopper/cruiser tarzı hakkında bilgimm yok. deri kıyafetleri giyip bir harler üzerinde gezsem keyif alırım belki ama benlik değil, bizim köfte rotalarında o bozuk yollarda zorlar zaten, amerikanyadaki gibi uzun düz asfalt yollar lazım.
Belki yaşlanınca bizim Trakya ovaları yollarında gezmelik düşünebilirim.

chop zaten doğramak demek, chopper da doğramak'dan geiyor, kesip biçip özelleştiriyorlar, kimileri güzel oluyor. bir de sesleri çok çıkmasa güzel bile derim. :)

Motosikleti
Cruiser
vstrom ve köfte konularında daha az mı yazsam? Tam da köfte gezisi sezonu açılıyor, artık yaz bitene kadar katlanacaksınız bana idare edin. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

işre bu chopper/cruiser tarzı hakkında bilgimm yok. deri kıyafetleri giyip bir harler üzerinde gezsem keyif alırım belki ama benlik değil, bizim köfte rotalarında o bozuk yollarda zorlar zaten, amerikanyadaki gibi uzun düz asfalt yollar lazım.

chop zaten doğramak demek, chopper da doğramak'dan geiyor, kesip biçip özelleştiriyorlar, kimileri güzel oluyor. bir de sesleri çok çıkmasa güzel bile derim. :)
Aynen öyle 👍🏻
Ben de klasik cruiser seviyorum, zevk meselesi. Chopper fazla bireysel, o türü seven ve satmayı hiç düşünmeyenler için mantıklı gelebilir ama sıfır bilgi, vizyon ve deneyimle Custom Chopper yapıcam diyenler yüzünden piyasa tecavüze uğramış fakir chopper ı doldu, bu kafaya karşıyım. Deri mont giyiyorum, egzoz kapalı(eve giriş çıkış saatim belli olmuyor o yüzden kimseye rahatsızlık vermek istemiyorum)
İzmir'de çoğunluğu yaşlılardan oluşan bir grupla takılıyorum bazen çoğu kebap, tandır, gözleme vs. İçin Zimbabwe'ye kadar gidebilir. Arada onlarla takılıyorum(onların girip benim giremediğim bir yol çıkmadı henüz karşıma), bazen eşimle bazen de solo takılıyorum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S

Bu köfte nereye kadar? Hiç mi oğlak pişiren yok? "Saaadece kofte" midir olay? Ciğer nerede?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar