- Konu Yazar
neredeyse ik aydır sadece internetten aldığım bilgilerle yetinmeyip metroda gidp gelirkende motosikletle haşır neşir olayım diye motosiklet dergisi almaya çalışıyorum. ancak üzülerek belirtmek isterim ki çok fazla sayıda motor dergisi çıkartılmıyor :salut: (aldığım yer metro da sadece dergi satan bir bayi,hani bazı bayilere belli dergiler gelir diğerleri gelmez ya ondan böyle söylüyorum). bu zamana kadar üç farklı dergi gözüme çarptı, biri "motorize",bir diğeri "motoron"ve sonuncusu da "motosiklet". daha önce motoron almıştım ve açıkcası dergi içeriğinden çok da memnun kaldığımı söyleyemem:farao: . bu ay motorizeyi deneyeyim dedim aynı hayal kırıklığını onda da yaşadım, bugün motosiklet'i alayım diyordum motoron'un kapak konuları daha ilginç geldi yine onu aldım. en azından diğer sayısına ve de motorize ye göre daha güzel. bu dergilerin hepsinde yeteri kadar yenbi model tanıtıma önem verilmediği kanaatindeyim. test araçlarının hep uçuk araçlar(fiayt olarak)olmasından şikayetçiyim. alabileceğimiz araçların test edilmesini yeğlerim ki ona göre bi öngürümüz olsun araç hakkında. dergi reklamları ile ilgili pek bir şey söylemek istemiyorum çünkü o işin mali kısmını ilgilendirdiği için ayakta kalmak adına anlayışla karşılanabilir.
acaba aranızda sürekli belli bir basılı yayını takip eden var mı? önerebileceğiniz (ve de nerede bulabileceğimi de belirtirseniz) bir dergi var mı? sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. şimdiden teşekkürler.:wiinkk:
P.S: hayır yoksa öyle bir dergi çıkartsam mı diye düşünmüyo değilim, nasıl yapacaksam?:silent:
acaba aranızda sürekli belli bir basılı yayını takip eden var mı? önerebileceğiniz (ve de nerede bulabileceğimi de belirtirseniz) bir dergi var mı? sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. şimdiden teşekkürler.:wiinkk:
P.S: hayır yoksa öyle bir dergi çıkartsam mı diye düşünmüyo değilim, nasıl yapacaksam?:silent: