bakalım yaza bomba gibi gireceğiz kısmetseŞimdi GS e geçebilirsin
Hayırlısı olsun.
Kesin cbf150 geliyorbakalım yaza bomba gibi gireceğiz kısmetse![]()
Bi c90 veya ybr125 de gelmez miKesin cbf150 geliyor![]()
Bence kesmez... 09 falan alırV-Strom alırsan ne gülerim hee![]()
09 alsa bu adam ondan fazla ben sevinirim.Bence kesmez... 09 falan alır![]()
İşallah alır da biz de seviniriz...09 alsa bu adam ondan fazla ben sevinirim.
Yine s.k gibi Cbf 150 alırsa forumdan ayrılacağım, yeter len 10 senedir köyde yılan, tavuk , gergedan ezmesini okuyoruzİşallah alır da biz de seviniriz...
Forum olarak sevinç başlığını ben açacam....![]()
Tamam , o zaman çamurlama başlığı açarız..Ya o kaçar ya da Erhan bizi atar...Yine s.k gibi Cbf 150 alırsa forumdan ayrılacağım, yeter len 10 senedir köyde yılan, tavuk , gergedan ezmesini okuyoruz![]()
Yakındır Erhan Başkan bizi oyacak.Tamam , o zaman çamurlama başlığı açarız..Ya o kaçar ya da Erhan bizi atar...![]()
Yok yapmaz.. 20 yıldır tanırım... İyi adamdır..Yakındır Erhan Başkan bizi oyacak.![]()
aga bi dk cbf segmentinde kral motor onu bi kenara koyalım ve cbf hakkında düzgün konuşalımYine s.k gibi Cbf 150 alırsa forumdan ayrılacağım, yeter len 10 senedir köyde yılan, tavuk , gergedan ezmesini okuyoruz![]()
tarzıma uymuyor ağabey benim sağına soluna anahtarlık ve sticker takacağım motor lazimV-Strom alırsan ne gülerim hee![]()
Drift L alıp arka stop lambasına ROLL? yazabilirsin benceaga bi dk cbf segmentinde kral motor onu bi kenara koyalım ve cbf hakkında düzgün konuşalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tarzıma uymuyor ağabey benim sağına soluna anahtarlık ve sticker takacağım motor lazim
Patlak egzozu unutma. Ayrıca Yuki'si daha iyi.135lik kit yakisir
![]()