1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Kusura bakma ama şimdiden biraz gereksiz olmuş, daha düşünmemişsin bile, önce düşünecen, sonra karar vericen daha sonra araştıracan ohoooo
Niye gereksiz olsun ön araştırma yapıyorum işte şimdiden fikir ediniyorum.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Buda sorulmaz ki, bir tane satılık bul ve git rica et otur üstüne.

Bende o boylardayım ve şaftlı tiger 1200 kullanıyorum şehir içinde. Hatta öğle yemeğinden dönerken yol kenarında africa twin gördüm ve güzelliğine bakayım diye durdum ve sahibi de yanındaymış, sohbet ettik biraz, polisti sahibi ve boyu 1.70 anca vardır, o kullanıyorsa sende kullanırsın.

Ama önce test et.

Motosikleti
cbf 150
Gaston diye jokeyden hallice motosiklet şöferi dakarda 2 metrelik at gibi motora biniyordu beyker bence binersiniz çok büyütmeyin

Kullanılır da sen öyle kullanmayı tercih eder misin bilemem. 160 küsür boyunca gs kullanan o alemde meşhur bir abimiz vardı. Işıklarda motordan hafif inmek ve tek ayak üzerinde motoru dengede tutmak zorunda kalacaksın.
Ben kendim için konuşayım. Çift ayak basmaz isem o motoru sevemiyorum. Geçen nish moto da nx500 ün üzerine oturdum 174 boyumla ayaklarım ucu ancak değdi. nt1100 ü denedim onda leylek gibi ayaklarım havada kaldı

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bacak boyunu topuktan kasık içine kadar ölç. Bacak boyu uzun 1.70 lik adam, beden boyu uzun 1.70 lik adamdan daha rahat kullanabilir. Anatomik yapınında sürüş üstünde etkisi çok.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Kullanılır da sen öyle kullanmayı tercih eder misin bilemem. 160 küsür boyunca gs kullanan o alemde meşhur bir abimiz vardı. Işıklarda motordan hafif inmek ve tek ayak üzerinde motoru dengede tutmak zorunda kalacaksın.
Ben kendim için konuşayım. Çift ayak basmaz isem o motoru sevemiyorum. Geçen nish moto da nx500 ün üzerine oturdum 174 boyumla ayaklarım ucu ancak değdi. nt1100 ü denedim onda leylek gibi ayaklarım havada kaldı
Ben de benzer boylardayım (172). Bizim boylara uygun touring adventure yok o zaman. Vstrom 855 cm ise. Naked'dan devam mı edecegiz bu durumda ? NC olur heralde.

Ben de benzer boylardayım (172). Bizim boylara uygun touring adventure yok o zaman. Vstrom 855 cm ise. Naked'dan devam mı edecegiz bu durumda ? NC olur heralde.
Ben fuar da cf 650 mt nin üstüne binmiştim. Ayaklarım havada kalmıştı o esnada yanımda boyu 160 küsür olan bir arkadaş. Bu motordan kullandığı memnun olduğunu söylemişti. Ben boy konusunu sormuştum. Işıklarda yarım sele indiğini söylemişti. Tercih meselesi aslında. Dediğim gibi 160 boyunda adam gs kullanıyordu. Önemli olan o şekil kullanmaya razı olacak mısın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tahmin ediyorum sen kaliteli markaların touring motorlarına bakıyorsun eğer ucuz yollu küçük cc de bakarım diyor isen fuara tvs rtx300 ün sergilenmesini de bekliyorum. Hintliler kendi pazarı için ürettiğinden bizim boydaki insanlara daha iyi olabilir. Fuarda görmeyi bekliyorum.

Son düzenleme:
motor tecrübesi yeterliyse kullanır. düz yolda durduğunda parmağının ucu yere değsin yeter.
en sıkıntılı durum yokuş çıkarken dur-kalklı bir trafikte sıkışıp kalmak. bu duruma motoru hafif sola yatık, sol ayak yerde ve sağ ayak frende tutarsın, durmadan önce vitesini 1'e alırsın.

üstüne oturup denemeden bilemezsin. tek ayağın yerde iken bir güvensizlik, rahatsızlık duymuyorsan, motorun ağırlığını lastiklere ve frenlere taşıtıp boş yere bacaklarını yormamayı öğrendiysen tamamdır.

Benim boyum 173. Eğitimde @F54 ün Afrikaya oturdum. L4 kasa. Yan sehpadaydı. Biraz uğraşmama rağmen motoru dik pozisyona getiremedim. Amortisörler yüksek pozisyondaydı.
Kullanmakta problem olacağını düşünmüyorum ama duruş kalkışlar 250 kg bir motor için sorun.
Benim nc 750 yarı dolu depo ve yarı dolu yan çantalar ile 260 kg geliyor. Herhangi bir problem yaşamıyorum. Artçım da bazen biniyor. Yine de sorun olmuyor ama NC yere yakın bir motosiklet. Yüksekliğinden ve ağırlığından dolayı AT almaktan vazgeçtim.
Bence kısa boy, yüksek ve ağır motosiklette problem.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Benim boyum 173. Eğitimde @F54 ün Afrikaya oturdum. L4 kasa. Yan sehpadaydı. Biraz uğraşmama rağmen motoru dik pozisyona getiremedim. Amortisörler yüksek pozisyondaydı.
Kullanmakta problem olacağını düşünmüyorum ama duruş kalkışlar 250 kg bir motor için sorun.
Benim nc 750 yarı dolu depo ve yarı dolu yan çantalar ile 260 kg geliyor. Herhangi bir problem yaşamıyorum. Artçım da bazen biniyor. Yine de sorun olmuyor ama NC yere yakın bir motosiklet. Yüksekliğinden ve ağırlığından dolayı AT almaktan vazgeçtim.
Bence kısa boy, yüksek ve ağır motosiklette problem.
Sanırım Sport Touring kategorisinde sele yüksekliği en düşük model KTM 1290 Superduke GT 82cm mi 84cm mi ne bi ara gidip üstüne oturmak lazım hasanpaşa ktm şubesinde

Işıklarda beklerken ayak tabanın yere rahat basıyor ve motor dengede ise evet kullanabilirsin. Sadece ayak uçların değiyorsa yine kullanırsın da tehlikeli. Dengeyi kaybedersen yıkılırsın. Ben dengemi kaybetmem deme. Ambulans gelir kenara çekilmen gerekir veya sağına soluna bakarken dalarsın, yani olur bir şeyler. Tamamen senin kontrolünde olmayan bir aleti kullanma zaten. Şansa yaşıyoruz ama her şeyi de şansa bırakmamak lazım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar