Fuara girmenin ücretsiz bi yolu varmı ? Ücret olmadan davetiye nerden alabilirz?

Fuara girmenin ücretsiz bi yolu varmı ? Ücret olmadan davetiye nerden alabilirz?

bu ayki motor bike dergisi hafta içi için bilet verdi.
motor on dergisini henüz almadım ama büyük oalsılıkal o da veriyordur. bir bakın bence..

Arkadaşlar bugün motorbike dergisi aldım 7 liraya içine konmuş akıllılık edip güvenli yani onu alın.Şerefsizlik diyorum çünkü motoron dergisinin dış kapağında olduğu için haysiyetsiz insanlar çalıyorlar.Bir insan 7-8 lira için ne kadar karaktersiz ve hırsız olabilir çok merak ediyorum.Hadi para değerli diye düşünüyorsa orda çalışan insanlar o ürünlerden sorumlu özellikle güvenlik kasaya gittiğimde söyledim suratları düştü elemanların yazık günah yahu sakın böyle şeyler yapmayalım.İnsana saygımız kalmamış migros,D&R hepsini parçalamışlar.

Bulamazsınız. Eskiden bol bol dağıtıyorlardı şimdi götleri kalktı bu yüzden davetiye eskisi gibi bulunmuyor. Motor bayilerinde tanıdıkların var ise alabilirsin onun haricinde zor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
nereden alabılırız ucretsız bılet arkadasla
tclp64p.png

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ek bilgi: Bu sene pazar günü fuar yok bilginiz olsun. Sonra gidip kalmayın öyle şey gibi. :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bilet alamayan varsa bana özelden yazabilir ücretsiz vericem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar