Genç doktor alevler arasında can verdi

Motosikleti
Yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2026 10:31

İzmir’in Menderes ilçesinde beton bariyerlere çarptıktan sonra alev alan otomobilde mahsur kalan 25 yaşındaki Beyza Nur Pürmüs hayatını kaybetti.

Kaza, dün, saat 19.00 sıralarında İzmir-Aydın Otoyolu Havalimanı gişelerinde meydana geldi. Beyza Nur Pürmüs’ün kontrolünü yitirdiği 35 CPT 125 plakalı otomobil, yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı.

kazadahayatinikaybedenbeyzanurdokt1267661377352-1jpg-yqJC8PU8dUu7r-MKjgeiSQ.jpg

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kapıların açılamaması sebebiyle alevlerin ortasında kalan Beyza Nur Pürmüs araçtan çıkarılamadı. İhbar üzerine bölgeye otoyol jandarması, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtaki yangın söndürüldü. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde genç sürücünün yangın sonucunda olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Sürücünün cenazesi, incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

69e4e4f62819415d8e022e01.jpg

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/izmirde-feci-kaza-surucu-yanan-aracta-hayatini-kaybetti-43154297

30 km/s hız sınırı olan yerde aracın halinden anlayabildiğim kadarıyla 90-100'le gidiyormuş zavallı kızcağız.

Hep derim, bu trafik kuralları "süs olsun" diye konulmuyor ki, hepsinin bir sebebi var işte.

"Trafik" denen hadise de çocuk oyuncağı bir şey değil.

Ama insanlarımız "canımın istediğine uyarım, canımın istemediğine uymam" zihniyetinde genelde. Niçin böyleyiz ki? :(

Çok yazık, daha hayatının baharındayken çok feci bir ölüm: Yanarak can vermek.

Deneyin, yanan bir mumun üzerinde elinizi kaç saniye tutabiliyorsunuz diye.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Allah rahmet eylesin, sevenlerine ailesine Allah'tan sabır diliyorum.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Hatanın küçüğü büyüğü olmuyor. Yazık olmuş. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar dilerim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kapıların açılmamasının sebebi ne olabilir?

Motosikleti
Yok
Kapıların açılmamasının sebebi ne olabilir?
Konu paylaşımında yüklediğim ilk fotoğrafta, şoför mahalli kapısı aracın aldığı darbeden dolayı bayağı bir hasar almış gözüküyor, bir ihtimal bu yüzden kapı sıkışmış-açılmamış olabilir.

Ama aynı fotoğrafta ön yolcu kapısı açılmış gözüküyor, rahmetli genç kız niçin oradan çıkamadı, orasını ben de anlayamadım.

-------------------------------

Bu kazanın bir benzeri Kanada'da olmuştu 1-2 yıl önce. Kaza yapan bir Tesla, otomatik olarak kapılarını kilitlemişti ve aracın içinde çıkan yangında, dışarıya çıkamayan dört kişi vefat etmişti.

Bu kazada da niçin Tesla'nın camlarını kırıp da kendilerini dışarı atamadılar, onu da anlayamamıştım.

https://www.trthaber.com/haber/duny...ilitledi-4-kisi-yanarak-can-verdi-887874.html

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah korusun böyle bir durum milyonda bir başa gelir ama geldiğinde de emniyet kemer tokasıyla camı kırmak şart.

Motosikleti
Yok
Dükkanda beraber çalıştığım arkadaşım Mesut'a da gösterdim şimdi bu haberi de, niçin çıkamamış sorusunu sordum, o da "Belki kazanın şiddetiyle o an şuurunu kaybetti, belki de bacağı sıkıştı, çıkamadı" şeklinde yorum yaptı Mesut.

İhtimal dahilinde bence de.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Her şey olabilir, bilemeyiz gerçek anlamda ne olduğunu. Lakin kaza sonrası erkek arkadaşını aradığı yazıyor bazı yerlerde. Bu, bana şuurunun yerinde olduğunu düşündürüyor. Sebepleri ne olursa olsun 25 yaşında gencecik bir kızcağızı hayattan kopardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar