Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

Motosikleti
Yok
İstanbul'da Beykoz'da, motosikletle akrobatik hareketler yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücüye 79 bin 258 lira ceza kesildi.

Beykoz Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine trafikte motosikletiyle akrobatik hareketler yapan sürücü ile ilgili çalışma yaptı.

Ekipler, Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) üzerinden yaptıkları çalışmalar sonucu trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsünün B.A.Y. olduğunu belirledi.

Sürücüye, Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden toplam 79 bin 258 lira idari para cezası uygulandı.

Ayrıca, 60 gün süreyle B.A.Y'nin sürücü belgesi iptal edilirken, motosiklet de trafikten men edildi.

https://www.sozcu.com.tr/motosikletle-akrobatik-hareketler-yapti-79-bin-lira-ceza-yedi-p310603

Tamam ceza olsun da, bu eşeğin g.tüne su kaçırmak olmuş.

Yani acemi biri yanlışlıkla ön kaldırsa ya da kalkışta arkayı kaldırsa ya da stoppie yapsa direkt 79'u kitleyecekler yani?

Güzel, çok güzel. Okullarda silahlar patlıyor; ama olsun. Memleket kurtuldu trafik cezasını kitleyince.

Motosikleti
Forza 250
Çok güzel olmuş. Her şeyin bir yeri var. Gitsin uygun bir ortamda yapsın. Şehir içinde tek teker yapanlar bir kaç kez beni ciddi tehlikeye atmıştı. Bilmiyorum ki, yavşaklar duruyor duruyor bine görünce tek teker yapıyor. Ben de yavaş gidiyor sanıyorum yanından hızla geçmeye çalışıyorum bir anda tek teker yapıyor. Meğerse yavaşlaması ön hazırlıkmış. Motorcunun motorcuya hava atmaya çalışması ne pis bir şey ya.

F54

Çok güzel olmuş. Her şeyin bir yeri var. Gitsin uygun bir ortamda yapsın. Şehir içinde tek teker yapanlar bir kaç kez beni ciddi tehlikeye atmıştı. Bilmiyorum ki, yavşaklar duruyor duruyor bine görünce tek teker yapıyor. Ben de yavaş gidiyor sanıyorum yanından hızla geçmeye çalışıyorum bir anda tek teker yapıyor. Meğerse yavaşlaması ön hazırlıkmış. Motorcunun motorcuya hava atmaya çalışması ne pis bir şey ya.
herşeyin bir yeri maleseef yok.
sakın trafiğe kapalı alan diye otoparkta okul bahçesinde veya pazar yeri gibi boş alanlarda böyle şeyler yapıp paylaşmayın video dan ceza yazıyorlar
bu video daki 2 teker kullanan kendini bilmeze iyi olmuş

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Tamam ceza olsun da, bu eşeğin g.tüne su kaçırmak olmuş.

Yani acemi biri yanlışlıkla ön kaldırsa ya da kalkışta arkayı kaldırsa ya da stoppie yapsa direkt 79'u kitleyecekler yani?

Güzel, çok güzel. Okullarda silahlar patlıyor; ama olsun. Memleket kurtuldu trafik cezasını kitleyince.
Sence bu durum yanlışlıkla olmuş gibi mi duruyor? Bu kadar yanlış yapan acemi, 2 ön kaldırma, 1 ters yön ve acemi olarak adlandıracağız?

he, çok buldum. para cezasını kesmişler, yetmemiş ehliyete 60 gün el koymuşlar, yetmemiş motoru men etmişler. daha fazlasını yapanı idam mı edecekler artık? yok mu ki daha fazlasını yapanı, elbet de var, buna bu kadar yaptırım varsa, onlara nereye kadar çıkabilir bu yaptırım?

orantı yok orantı! tabi ki ceza versinler, biri de kalkmış "savunma" diyor, amk kimi savunuyorum ben?

ben de olaydan hareketle çıkarım yapıyorum. önüne gelene farika çıkışı donanımdan ceza bile yazıklarını gördükten sonra, acaba yanlışlıkla ön kaldırsa biri ya da frene abanıp stoppie'ye kalksa acaba ona da mı ceza kitleyecekler diyorum. daha ne kadar açık olabilirim?

bu amk motoruna yok bilmem arabasına hepiniz ananızın bilmem neresinden "usta" statüsüyle mi çıktınız? acemi çıkmasınmış! yok ebesinin .mı!
Cezayı sen yesen bu kadar koymazdı galiba.
İnsanlar normal cevap vermiş hemen küfür kıyamet.
Trafiğe çıkıp yanlışlıkla ön kaldırıp herhangi bir cana kast edecek kadar acemiyse 800 bin de kessinler.
Ters yola girmiş neymiş ceza fazlaymış orantı yokmuş.
Ne olmalı mesela ?

Boşa uygunsuz kesilen cezayı savunan biri görmedim .
Hak edene kesilen cezayı onaylayan insanlar.

Bilmediğin yerden cevap verelim o zaman.
Sen ananın a.sından motorla fırlayıp mı çıktın? Önce yürümeyi öğrenip piskilete felan binmedin mi?
Bu ne biçim üslup, bu ne biçim hitap şeklidir?

ya gözüm, senin kafan mı güzel? içip içip foruma mı giriyon? ha babam dangıl-dungul yorum yapan senden zaten mantıklı bi laf beklemiyorum da, argümanın bari düzgün olsun.

koşmadan önce yürüme, motordan önce bisiklet falan iyi güzel felsefe yaptın da, altta resmini attığım, gene senin dangıl-dungul mesajın değil mi?
acemilik örnekleri verip de, "aceminin ne işi var burda?" demek nedir şimdi?

7ljgnfk.jpg

--------------------------------------------

Hayırdır kardeş celallendin bir. Seni terbiyeye davet ederim.
davetine icabet edemicem, o gün işim var.

sen önce benim neyi, kime ithafen yazdığımı 2-3 kere oku, anla, muhatabım sen isen cevap ver. yazı sana yönelik değilse blokla geç. benle tartışmak, benim yazdığımı okumak/görmek zorunda değilsin. ben fikrimi belirttim, işine gelmiyorsa tartışma, "bu da böyle biri" geç.

Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
@shruikan ceza kesilen sürücüyü savunmamış
herhalde iyi geçmiyo günü fazla sinirlenmiş ama bi tık haklı

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Tekeri yapamıyor zaten deniyor sadece teker olayı öğrenilmesi gereken birşey yüksek cc bi ss veya torklu bi makine aldığınızda tekere geldiğinde ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz motordaki dengenizi geliştirirsiniz viraj çıkışı ani gaz açmalarda tekere geldiğinde motosikletiniz tekerde yön bile verebilirsiniz iyi öğrenirseniz ancak bunu düşmeden öğrenmek zor fren refleksi geliştirmesi zor oluyor keçelerinizi patlatmayın 👍🙂

Evet. Var olduğu için güzel. Fakat sende olmadığı için ne işe yaradığını anlamıyorsun.
öyle mi, aman ne güzel. güle güle kullan. nazar boncuğu tak. hatta bana hesap numarası at, kına parası atayım sana, al yak.

iyi bak kafana, senin o dangıl-dungul mesajların olmasa n'aparız sonra; aman diyiim!

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
ya gözüm, senin kafan mı güzel? içip içip foruma mı giriyon? ha babam dangıl-dungul yorum yapan senden zaten mantıklı bi laf beklemiyorum da, argümanın bari düzgün olsun.

koşmadan önce yürüme, motordan önce bisiklet falan iyi güzel felsefe yaptın da, altta resmini attığım, gene senin dangıl-dungul mesajın değil mi?
acemilik örnekleri verip de, "aceminin ne işi var burda?" demek nedir şimdi?

7ljgnfk.jpg

--------------------------------------------

davetine icabet edemicem, o gün işim var.

sen önce benim neyi, kime ithafen yazdığımı 2-3 kere oku, anla, muhatabım sen isen cevap ver. yazı sana yönelik değilse blokla geç. benle tartışmak, benim yazdığımı okumak/görmek zorunda değilsin. ben fikrimi belirttim, işine gelmiyorsa tartışma, "bu da böyle biri" geç.
Olmayan şeye icabet edemezsin zaten. Anca aşağılık ruhlu, güven yoksunu insanların yapacağı gibi küfürle laf sokmaya çalışan bir zavallısın. Sen bloklamaya bile tenezzül edilmeyecek bir yaratıksın sadece. Senin seviyene inmem ben. Yazdığın yoruma, yorum yapılmasına dayanamıyorsan, yazma.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
İnsanların can sağlını düşündükleri için cezalar artmadı kasa daki paralar azaldığı için arttı bazı cezaları araştırırsanız saçma olduğunu ve maddelerin birbiriyle çakıştığını anlarsınız ülkede daha büyük problem ler varken (Evi yanarken saçını taramak) gibi birşey terör,cinayetler,tecavüzler,ekonomi,mafya vs gibi büyük sorunlar varken cezaları düzenliyolar 😂 neden çünkü kasa daki para azalıyor

Olmayan şeye icabet edemezsin zaten. Anca aşağılık ruhlu, güven yoksunu insanların yapacağı gibi küfürle laf sokmaya çalışan bir zavallısın. Sen bloklamaya bile tenezzül edilmeyecek bir yaratıksın sadece. Senin seviyene inmem ben. Yazdığın yoruma, yorum yapılmasına dayanamıyorsan, yazma.
sen kafanda ne kuruyosun yahu? beyin sarsıntısı falan mı geçirdin? madem seviye zart-zurt bilmem neye bağlayacaktın, madem çok entellektüel bir kişiliktin, baştan ne diye laf attın?

hakaretle sözde tartışmaya taş koyan sensin, bu da senin seviyesizliğin, anlar mısın şüphem var? ben kimsenin şahsına hakaret etmiyorum; ama maaşallah senin ağzından/parmaklarından bal/bok damlıyor. bunlarla mı sen ananı, karını, çocuğunu öpüp seviyorsun? kim bilir kaç yaşında herifsin, forum köşelerinde hiç karşılaşmayacağın insanlara ağzına geleni saydırıyorsun, ayıp lan! utanmaz herif!

sen git karınla tartış, çocuğunla tartış, patronunla tartış, elemanınla tartış... sen üstün seviyelerde takıl.

sen daha kime ne dendiğin bihaber, kafana göre saydırıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar