Arora Cappucino Grenajlarını Kuba Brilliant'a Uyarlamak

Motosikleti
KUBA BRİLLİANT 50 PLUS
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere. Küba Brilliant 50 Plus model scooter'ım var(Yeşil). Ne İnternette ne de servislerde bulabildim grenajlarını. Böyle birşey düşündüm. Sizce masraf etmeye değer mi? ve mantıklımı. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim,iyi forumlar dilerim. :)

KUBA BRİLLİANT MODELİ ---------------------------- ARORA CAPPUCİNO MODELİ
674f7b90c66c6.jpeg
arora-cappucino-50-cc-yesil.jpg

Motosikleti
CB650R
Beyhude bir çaba olur, far sinyal stoplar çalışıyorsa öylece binmeye devam edin. Çalışmıyorsa yalnızca bu 3ünü adam edip sürmeye devam edin

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sizin karenajlarınız kırık mı yoksa çalındı gibi bir şey mi oldu?

Motosikleti
KUBA BRİLLİANT 50 PLUS
Beyhude bir çaba olur, far sinyal stoplar çalışıyorsa öylece binmeye devam edin. Çalışmıyorsa yalnızca bu 3ünü adam edip sürmeye devam edin
Onlarda sıkıntı yok çalışıyor fakat, bir sorunum daha var. Kullanmış olduğum model elektrikli kontağa sahip kumanda yardımıyla anahtar olmadan çalıştırma özelliği mevcut. Fakat son 1 haftadır tepki vermiyor. Kumandanın pillerindendir dedim belki ama oda işe yaramadı. Yedek parça olayını geçtim bulacağımı pek sanmam ama yaptırabilieceğim yada yenisi alabileceğim yerler varmıdır?

qzxvzsx.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizin karenajlarınız kırık mı yoksa çalındı gibi bir şey mi o

Motor sürmeye yeni başlayan biri olduğum için 0 motor almadım. İkinci el tercih ettim ama öyle çok göze takılmayan ince kılcal çatlaklar var grenajda.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motor sürmeye yeni başlayan biri olduğum için 0 motor almadım. İkinci el tercih ettim ama öyle çok göze takılmayan ince kılcal çatlaklar var grenajda.
Ok eğer gözünüze çok fazla takılıyorsa onarım + boyama yaptırabilirsiniz. Yeni karenaj almaktan daha uyguna gelir.

Motosikleti
CB650R
Onlarda sıkıntı yok çalışıyor fakat, bir sorunum daha var. Kullanmış olduğum model elektrikli kontağa sahip kumanda yardımıyla anahtar olmadan çalıştırma özelliği mevcut. Fakat son 1 haftadır tepki vermiyor. Kumandanın pillerindendir dedim belki ama oda işe yaramadı. Yedek parça olayını geçtim bulacağımı pek sanmam ama yaptırabilieceğim yada yenisi alabileceğim yerler varmıdır?

qzxvzsx.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu sisteme hakim değilim ancak motosikletin aküsü bitmiş olabilir. Bu sistemler sürekli bir sinyal aradığı için aküyü tüketir. Eğer motosikletin aküsünde problem yoksa bu resimdeki devreyi bir elektronikçiye anahtar ile beraber götürür iseniz sorunu çözerler

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bahsettiğiniz gibi ince kılcal çatlaklar için grenaj değiştirmeye hiç gerek yok bence. Kullandığınız motosikletin görseline uygun çok güzel stickerler mevcut. Onlardan da temin edip yapıştırabilirsiniz. En az masraf ve en zahmetsiz şekilde böyle çözebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar