hayırlı olsun, güzel günlerde keyfini çıkara çıkara kullanın, bol bol gezin inşallah.
hayırlı olsun ismet abi ilk motorun falcon 100dü sanırım ona çok benziyor salvador vardı onu sattınmı
Hafif arazi, toprak ve bozuk yollarda sürmek için Cub türü bir motosiklet almak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu Altai tank x 125 in uygun olacağını düşündüm.
Zaten bozuk yollar için iç lastikli ve tel jantlı olması tercihimde etkili oldu.
Herkesin gönlünde ki motosiklete sahip olması dileğimle.
hayırlı olsun ismet abi ilk motorun falcon 100dü sanırım ona çok benziyor salvador vardı onu sattınmı
kazasız, belasız, cezasız olsun
belki izlemişsinizdir, benzer işler
hayırlı ugurlu olsun kazasız sürüşler
Teşekkür ederim.
İlk motosikletim Falcon Flash 100 cc eydi, hala duruyor.
İkincisi Mexico 150 iydi Norveç te bildiğiniz gibi kaldı.
Üçüncüsü Salvador 188 o da duruyor. Memnunum bir şikayetim yok.
Dördüncüsü de bu, cub türü yeni bir şeye heves ettim, bunu almak kısmet oldu. Aklımda bunla ilgili çok planlarım var, bakalım ne kadarını yapmak nasip olacak.
cub motorları bende çok seviyorum ama kalmadı artık cub motor getirmiyor firmalardaTeşekkür ederim.
İlk motosikletim Falcon Flash 100 cc eydi, hala duruyor.
İkincisi Mexico 150 iydi Norveç te bildiğiniz gibi kaldı.
Üçüncüsü Salvador 188 o da duruyor. Memnunum bir şikayetim yok.
Dördüncüsü de bu, cub türü yeni bir şeye heves ettim, bunu almak kısmet oldu. Aklımda bunla ilgili çok planlarım var, bakalım ne kadarını yapmak nasip olacak.
cub motorları bende çok seviyorum ama kalmadı artık cub motor getirmiyor firmalarda

eski klasik honda wave klonları olan cublarla geçti çocukluğum o yüzden o cubları çok seviyorum tekrar mondial falan satsa orijinal 100lük cub cgyi satar alırdım bendeBenim bu aldığım cub sayılır, yoksa yanılıyor muyum ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu resmi neden paylaştım?
Forumda bazen arkadaşlar resim paylaşıyor kendilerini, yüzlerini göstermiyor ve motosikletinin plakasını kapatıyor bunu neden yaptıklarını anlamıyorum.
Her zaman böyle resim gördüğümde kendime sordum, neden diye fakat cevabını bulamadım.
Öyle resimlere karşılık olarak, son motosikletimin ve kendi resmimi paylaşıyorum, bakalım ne olacak?
Onların görüp te benim göremediğim ne? Neyse en iyisi bekleyip görmek.
Adana'da meşhur bir söz var: "iyi çocuktur, kimseye karışmaz" derler. İşte sen onlardansın İsmet abi ama bizim dostumuz olduğu kadar düşmanımız da var. O yüzden paylaşmıyoruz, kusura bakmaBenim bu aldığım cub sayılır, yoksa yanılıyor muyum ?
Forumda bazen arkadaşlar resim paylaşıyor kendilerini, yüzlerini göstermiyor ve motosikletinin plakasını kapatıyor bunu neden yaptıklarını anlamıyorum.
Her zaman böyle resim gördüğümde kendime sordum, neden diye fakat cevabını bulamadım.
Öyle resimlere karşılık olarak, son motosikletimin ve kendi resmimi paylaşıyorum, bakalım ne olacak?
Benim bu aldığım cub sayılır, yoksa yanılıyor muyum ?
Bana zorunluluk hariç profil fotoğrafımda kendimi bulundurmak kendimi beğenmişlik gibi geliyor. Özgüven düşüklüğü de olabilir bilmiyorum, telefon duvar kağıdıma veya duvarıma kendi resmimi asmakla aynı kefede. Oraya sevdiğim birisini veya bir şeyi koymayı tercih ederim. Mesela kedim Cüneyt, merak edenler için ilk paylaşımımda yüzüm gözüküyor.Forum kullanıcılarının yüzlerini gizlemesinin türlü türlü sebepleri var. Kimisinin özgüven yoksunluğu, kimisinin yenge korkusu, kimisinin ise millete rahatça sallayayım kimse beni bilmesin görmesin bulamasın düşüncesi olabilir.
Dert etmeye gerek yok. Göt kıspetten çıkınca tarak İran'dan geliyor.Plaka kapatmayı mantıklı buluyorum, düşük bir ihtimal de olsa kopyalanıp trafikte kullanıldığı taktirde kaçak hgs geçişlerinden trafik ihlallerinden doğacak cezalara kadar full problem. Hele ki kopyalanan plakayı kullanan bizimle aynı model ve renk motosiklete o plakayı takmışsa..
PPY'yi göstermek için.![]()
![]()
Adana'da meşhur bir söz var: "iyi çocuktur, kimseye karışmaz" derler. İşte sen onlardansın İsmet abi ama bizim dostumuz olduğu kadar düşmanımız da var. O yüzden paylaşmıyoruz, kusura bakma
Hayırlı olsun motorun, güle güle kullan.
Forum kullanıcılarının yüzlerini gizlemesinin türlü türlü sebepleri var. Kimisinin özgüven yoksunluğu, kimisinin yenge korkusu, kimisinin ise millete rahatça sallayayım kimse beni bilmesin görmesin bulamasın düşüncesi olabilir.
Plaka blurlamak yada kapatmak konusunda ise sarı sitede millet araçlarının plakadan tramer sorgusu yapılmasın, yapılırsa hasar kayıtları almayı düşünen kişinin karşısına çıkarsa ilandan uzaklaşır korkusuydu bence.
Böyle alışıla gelmiş ve böyle gidiyor. Zaten bütün kişisel bilgilerimiz çalınmış milletin elinde. Ne T.C. Numarasının bir gizliliği kaldı ne de telefon numalarının.
Bana zorunluluk hariç profil fotoğrafımda kendimi bulundurmak kendimi beğenmişlik gibi geliyor. Özgüven düşüklüğü de olabilir bilmiyorum, telefon duvar kağıdıma veya duvarıma kendi resmimi asmakla aynı kefede. Oraya sevdiğim birisini veya bir şeyi koymayı tercih ederim. Mesela kedim Cüneyt, merak edenler için ilk paylaşımımda yüzüm gözüküyor.
Plaka kapatmayı mantıklı buluyorum, düşük bir ihtimal de olsa kopyalanıp trafikte kullanıldığı taktirde kaçak hgs geçişlerinden trafik ihlallerinden doğacak cezalara kadar full problem. Hele ki kopyalanan plakayı kullanan bizimle aynı model ve renk motosiklete o plakayı takmışsa..