Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hafif arazi, toprak ve bozuk yollarda sürmek için Cub türü bir motosiklet almak istiyordum. Yaptığım araştırmalar sonucu Altai tank x 125 in uygun olacağını düşündüm.

Zaten bozuk yollar için iç lastikli ve tel jantlı olması tercihimde etkili oldu.

Herkesin gönlünde ki motosiklete sahip olması dileğimle.
hayırlı olsun ismet abi ilk motorun falcon 100dü sanırım ona çok benziyor salvador vardı onu sattınmı

hayırlı olsun ismet abi ilk motorun falcon 100dü sanırım ona çok benziyor salvador vardı onu sattınmı

Teşekkür ederim.

İlk motosikletim Falcon Flash 100 cc eydi, hala duruyor.

İkincisi Mexico 150 iydi Norveç te bildiğiniz gibi kaldı.

Üçüncüsü Salvador 188 o da duruyor. Memnunum bir şikayetim yok.

Dördüncüsü de bu, cub türü yeni bir şeye heves ettim, bunu almak kısmet oldu. Aklımda bunla ilgili çok planlarım var, bakalım ne kadarını yapmak nasip olacak.

Teşekkür ederim.

Dördüncüsü de bu, cub türü yeni bir şeye heves ettim, bunu almak kısmet oldu. Aklımda bunla ilgili çok planlarım var, bakalım ne kadarını yapmak nasip olacak.

Abi bi korku filmi çekecek olsam bu dört modelle kapalı bir garajda 3 gece geçiren gencin filmini çekerdim herhalde.

Teşekkür ederim.

cub motorları bende çok seviyorum ama kalmadı artık cub motor getirmiyor firmalarda

cub motorları bende çok seviyorum ama kalmadı artık cub motor getirmiyor firmalarda

Benim bu aldığım cub sayılır, yoksa yanılıyor muyum ?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu resmi neden paylaştım?

Forumda bazen arkadaşlar resim paylaşıyor kendilerini, yüzlerini göstermiyor ve motosikletinin plakasını kapatıyor bunu neden yaptıklarını anlamıyorum.

Her zaman böyle resim gördüğümde kendime sordum, neden diye fakat cevabını bulamadım.

Öyle resimlere karşılık olarak, son motosikletimin ve kendi resmimi paylaşıyorum, bakalım ne olacak?

Onların görüp te benim göremediğim ne? Neyse en iyisi bekleyip görmek.

Son düzenleme:

Forumda bazen arkadaşlar resim paylaşıyor kendilerini, yüzlerini göstermiyor ve motosikletinin plakasını kapatıyor bunu neden yaptıklarını anlamıyorum.

Her zaman böyle resim gördüğümde kendime sordum, neden diye fakat cevabını bulamadım.

Öyle resimlere karşılık olarak, son motosikletimin ve kendi resmimi paylaşıyorum, bakalım ne olacak?

eski klasik honda wave klonları olan cublarla geçti çocukluğum o yüzden o cubları çok seviyorum tekrar mondial falan satsa orijinal 100lük cub cgyi satar alırdım bende

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
PPY'yi göstermek için. 😲 😜
c9ljr2c.jpg

reo

Adana'da meşhur bir söz var: "iyi çocuktur, kimseye karışmaz" derler. İşte sen onlardansın İsmet abi ama bizim dostumuz olduğu kadar düşmanımız da var. O yüzden paylaşmıyoruz, kusura bakma 😀

Hayırlı olsun motorun, güle güle kullan.

Motosikleti
Hero Dash 125

Forum kullanıcılarının yüzlerini gizlemesinin türlü türlü sebepleri var. Kimisinin özgüven yoksunluğu, kimisinin yenge korkusu, kimisinin ise millete rahatça sallayayım kimse beni bilmesin görmesin bulamasın düşüncesi olabilir.

Plaka blurlamak yada kapatmak konusunda ise sarı sitede millet araçlarının plakadan tramer sorgusu yapılmasın, yapılırsa hasar kayıtları almayı düşünen kişinin karşısına çıkarsa ilandan uzaklaşır korkusuydu bence.

Böyle alışıla gelmiş ve böyle gidiyor. Zaten bütün kişisel bilgilerimiz çalınmış milletin elinde. Ne T.C. Numarasının bir gizliliği kaldı ne de telefon numalarının.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Forum kullanıcılarının yüzlerini gizlemesinin türlü türlü sebepleri var. Kimisinin özgüven yoksunluğu, kimisinin yenge korkusu, kimisinin ise millete rahatça sallayayım kimse beni bilmesin görmesin bulamasın düşüncesi olabilir.
Bana zorunluluk hariç profil fotoğrafımda kendimi bulundurmak kendimi beğenmişlik gibi geliyor. Özgüven düşüklüğü de olabilir bilmiyorum, telefon duvar kağıdıma veya duvarıma kendi resmimi asmakla aynı kefede. Oraya sevdiğim birisini veya bir şeyi koymayı tercih ederim. Mesela kedim Cüneyt, merak edenler için ilk paylaşımımda yüzüm gözüküyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Plaka kapatmayı mantıklı buluyorum, düşük bir ihtimal de olsa kopyalanıp trafikte kullanıldığı taktirde kaçak hgs geçişlerinden trafik ihlallerinden doğacak cezalara kadar full problem. Hele ki kopyalanan plakayı kullanan bizimle aynı model ve renk motosiklete o plakayı takmışsa..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Plaka kapatmayı mantıklı buluyorum, düşük bir ihtimal de olsa kopyalanıp trafikte kullanıldığı taktirde kaçak hgs geçişlerinden trafik ihlallerinden doğacak cezalara kadar full problem. Hele ki kopyalanan plakayı kullanan bizimle aynı model ve renk motosiklete o plakayı takmışsa..
Dert etmeye gerek yok. Göt kıspetten çıkınca tarak İran'dan geliyor.
60awp64.jpg

PPY'yi göstermek için. 😲 😜
c9ljr2c.jpg

Sorma Osman emmi evde de beğenmediler, değiştir bunu diye emir geldi, dedim bir ay sonra değiştiririm, şu harf grubu bitsin. :ROFLMAO:

Adana'da meşhur bir söz var: "iyi çocuktur, kimseye karışmaz" derler. İşte sen onlardansın İsmet abi ama bizim dostumuz olduğu kadar düşmanımız da var. O yüzden paylaşmıyoruz, kusura bakma 😀

Hayırlı olsun motorun, güle güle kullan.

Ne kadar kabul etmesek te yaşlanmaya başladık, kimseye karışacak takat kalmadı. Benimki de ondan.

Teşekkür ederim.

Plaka blurlamak yada kapatmak konusunda ise sarı sitede millet araçlarının plakadan tramer sorgusu yapılmasın, yapılırsa hasar kayıtları almayı düşünen kişinin karşısına çıkarsa ilandan uzaklaşır korkusuydu bence.

Böyle alışıla gelmiş ve böyle gidiyor. Zaten bütün kişisel bilgilerimiz çalınmış milletin elinde. Ne T.C. Numarasının bir gizliliği kaldı ne de telefon numalarının.

Doğru söylüyorsun herkesin kendince haklı sebebi var, benim ki muhabbet olsun.

Bana zorunluluk hariç profil fotoğrafımda kendimi bulundurmak kendimi beğenmişlik gibi geliyor. Özgüven düşüklüğü de olabilir bilmiyorum, telefon duvar kağıdıma veya duvarıma kendi resmimi asmakla aynı kefede. Oraya sevdiğim birisini veya bir şeyi koymayı tercih ederim. Mesela kedim Cüneyt, merak edenler için ilk paylaşımımda yüzüm gözüküyor.

Görüşünü paylaştığın için teşekkür ederim. Sonuçta kişisel tercih, ben muhabbet olsun diye yazdım.

Fazla da huylanmamak lazım, sonuçta bu ülkede BTK üst yönetiminin imzaları bile kopyalandı.

Yeter ki istesinler sana, bana ne yapmazlar ki ? :ROFLMAO:

Mehmet Özer
[email protected]

Türkiye sahte diplomalarla sarsılırken, siber güvenliği sağlamakla yükümlü Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) üst düzey yöneticilerinin dahi e-imzalarının kopyalanması Meclis gündemine taşındı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, BTK ve bağlı olduğu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını hedef alarak, "Ulusal güvenliğimiz tehdit altında, ama bu konuda yetkili kişi ve kurumlar susuyor. Biraz utanma olsa istifa ederler!" dedi.

Diploma çetesi devletin kalbine kadar girdi​

Karasu’nun açıklamasına göre, sahte diploma düzenleyen bir çetenin BTK Başkanı ve Başkan Yardımcısı'nın elektronik imzalarını taklit ettiği ortaya çıktı. Ancak ne BTK ne de Bakanlık konuyla ilgili kamuoyuna herhangi bir açıklama yaptı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar