Kim Demiş Japon Computer Efsanesi Bitti Diye!!!---- 0.9 Litre Tüketim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şimdi bu motor doğruya doğru çok az yakıyor. Bu zaten bilinen bir gerçek. Geçmişte de sağolsun aynısının mavisini kullanan bir arkadaş bizlere bol bol kanıtladı.

Lakin 5. viteste 45 ile gitmek ne be mübarek? :)

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Rölantide mi gidiyor motor 5. vites 45? Göremiyoruz ki devir göstergesi yok. Hem motor hemde trafik için tehlikeli, ani durumlarda gaz açma payı yok ve motor düşük devirle ağır yük kaldırıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer olurda otobanda az yaksın diye 46 km/h ortalamayla gittiğim gün o motosikleti bana sokun
Motor tekliyor diye benzinlik aramadığım veya benim Nazlı ne yapacak diye denemediğim sürece bana da sokabilirsiniz arkadaşlar.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Neyse ki 2025 model makyajlı kasa CB125F'de devir göstergesi de eklenmiş.

Yeni gösterge çok daha kullanışlı duruyor. Parası yetene hayırlı uğurlu olsun, ben bi 10 yıl sonra param yeterse kelepir fiyattan almayı deneyeceğim. Blok ölümsüzmüş zaten.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Japon commuter efsanesi bitmedi. Tam tersine, bu motorlar Türkiye'ye getirilmezse efsane olarak hafızalarda kalacaklar. :)

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Şahsen benim favori computerlarım genelde lenovo'dan çıkıyor. O da Hong kong. Elektrikli olduğu için benzin de yakmıyor. Sizin computerlarınızı bilemem.

bitti bitti euro normları bitirdi malesef o güzel günler geride kaldı şimdi zengin oyuncakları geldi yerlerine😔

yahu şunu da anlamıyorum
madem az yaksı diye 30-40 la gideceksin
git elektrikli bisiklet al
hem komuntere verdiğin paranın 3 te biri

Motosikleti
D400
0.9 yakması birşeyi değiştirmez insanlar ucuz motor arıyor.

Motosikleti
D400
O dediğin kullanıcıları Şahin doğan kartal arabası kullananlarla aynı kitleye sahip
Tek farkları 2 teker 😚

valla reis şaka maka ekonomi sebebiyle artık başlangıc motoru olarak düşük cc commuter'ın yavaş yavaş biteceğini düşünüyorum.

Civarımda sadece üst segment motoru olan adamlarda şehir içi kolay olsun diye bu motorlardan var.

Tüm yeni başlayan tanıdıklarım hem fiyat hem de al/sat piyasa sıkıntısı sebebiyle ya drift gibi ucuz motorlarla ya da en azından 2 sene bineyim diye ns200 tarzı motorlarla başlıyor.

125cc commuter ile başlayan yok :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar