Kızıyoruz Ya Hani Babamıza Bi Okuyun +16

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kopyasmelcompugqq9yw0.jpg

MuzLu pastaLarımı tekbaşıma yiyorum artık.Sana lolipoplardan tatlı yapıp şerbet diye sewgimi koyamıyorum..Yoksun !!
Hayatta en çok sewdiğim (senden sonra) jeLibonLara biLe küstüm. ÇikoLataLardaki fıstıkLarı çıkarıp oyuncak köpeğimin ağzına tıkıyorum.. BoğuLacak bak.. Kurtar diyeceğim,,yoksun !!

ÇikoLataLı sütümüde şapurdatarak içiyorum.. Eskisi gibi görgü dersLeri wer bana kız diye.. Sonra ben ağız bükiyim sana,,sende geL öp beni yanakLarımdan gönLümü aL diye.. ÇikoLataLı sütLeride sewmiyorum sensiz,,içerken şapurdatmayıda.. Babanemin inekLeri sağışı geLiyor akLıma. Senin de bana bakıp güLüşün.. Ve anıLarımızı hatırLamak için fotoğrafLara bakaLım diyeceğim fotoğrafLar burda,,sen Yoksun !!

Ve benim her bayramda topLadığım birsürü şeker ve çikoLataLar.. Artık onLarı gizLicek kimsem yok.. Hepsini hamur adamımın yanına koydum.. we birkaçtanesinide hikaye kitabımın başına.. Gece geLdiğinde gör ve yemek için kaL diye.. BiLiyomusun inandırıcı oLsun diye gözLerimi biLe kapadım yatağımda.. Arasıra baktım dayanamayıp.. Ve saatLerce kapıda kaLdı gözLerim,,hep çikoLataLarıı yemeni bekLedim,,çikoLataLar küfLendi sen geLmedin,, Yoktun !!

Pudingten pasta yapmayı öğrendim sen gittikten sonra. Önce bi paket çiLekLi puding konuLuyormuş. Sonra bebe bisküvisi. En üstüne bi puding daha. Ve renkLi şekerLerLe yüzü çiziLirmiş.. Ben de yapmaya çaLıştım.. GüzeLde oLdu hani. Yüzünü sana pek benzetemedim ama idare et ..diyip kaşığı ağzına götürecektim,,sen Yoktun !!

Ve okuLa ilk başladığım gün benimle gelecektin. ELimden tutacaktın.we ben herkese gururla gösterecektim seni. Diğer çocukLar gibi ağLayıp reziLde etmeyecektim seni. Hayran hayran bakacaktım zeytin gözLerine.Ve sana önümdeki onaLtı yıL boyunca hep çaLışacağıma ve sonunda doktor oLacağıma söz verecektim. Tüm hastaLarı ücretsiz iyiLeştirecektim.BeLki senide SöyLeyecektim,,yemin edecektim.. Sen yoktun !! Çoktan gitmiştin ewimizden. UzakLara çok uzakLara gittin hemde. Annem ''gökyüzünden bizi izLiyo'' diyor.. Tamam diyorum anneme tamam.. Ama ben buna inanacak kadar çocukmuyum baba.Ben jeLibonun gerçekten asLanın küçüLtüLmüşü oLmadığınıda biLiyorum.. we bayramLarda sırf sen buL diye sakLıyorum şekerLerimi.. SöyLe baba söyLe.. ben senin öLdüğünü anLayamayacak kadar çocukmuyum..
we muzLu pastaLarıda sevmiyorum asLında ben baba.. Sırf yerken ağzıma yüzüme buLaşan kremaLarı parmağınLa aLıp yaLayışını seviyorum.. Ve bana o eşsiz güLüşünLe sarıLışını.. Ve ben sensiz devam eden hayatımın en önemLi günündeyim bugün.. Herkes babasıyLa geLmiş.. Ben yaLnız.. Annem meşguL zaten biLirsin..

PudingLi pastamı yaptım bugün baba.. GeLip kutLama yapmamızı ve bana aLdığın kırmızı eLbisemLe karşına geçip sana sakLadığım şekerLerimin yerini söyLemek istiyorum.. Ve sevginLe şımarmak istiyorum baba.. Bana öğüt vermeni ve daima benimLe beraber muzLu pastaLar yiyeceğine söz vermeni istiyorum.. Ayrıca jeLibonLarın küçüLtüLmüş hayvancıkLar oLduğunu söyLeyip beni korkutmanı,,sonrada bana güLmeni istiyorum..
we hayatım boyunca beni koruyacağını senin ağzından bugün duymak istiyorum.. Küçük ellerimin ellerinin arasında kayboLmasını we gece korktuğumda yanıma geLip bana hikaye okumanı istiyorum..

Sen gittin baba.. Ben jeLibomLarada küstüm..
Ve muzLu pastayıda aLdatıyorum browniLerimLe..

Sen gittin baba.. ve ben yaLnızım..
Ben öLdüğünü anLamayacak kadar çocukmuyum baba..
Çocuğum Puding pastamı yapıp üstüne seni çisdim şekerLerimden.. GeL baba.. Ben haLa o bıraktığın jeLibomLardan korkan çocuğum..

alıntı

Babam konusunda ben çok hassasım ya...:rendeer:

güzelmiş etkilendim..gercı ben babama halen kızıyorum ama:)

güzelmiş etkilendim..gercı ben babama halen kızıyorum ama:)

sorma deliçoban deli gibi bizde kavga ediyoruz sonra aklıma hep şu gelir..
babam içki içmez kahveye gitmez
bir sabah kar yağıyor heryer dizlere kadar kar babamın yazlık ayakkabıları işe gittği aklıma geliyor o sabah ben ise aynı sabah yeni botlarımla sıcak sıcak karın içinden okula gittiğim aklıma geliyor...:rendeer:

sorma deliçoban deli gibi bizde kavga ediyoruz sonra aklıma hep şu gelir..
babam içki içmez kahveye gitmez
bir sabah kar yağıyor heryer dizlere kadar kar babamın yazlık ayakkabıları işe gittği aklıma geliyor o sabah ben ise aynı sabah yeni botlarımla sıcak sıcak karın içinden okula gittiğim aklıma geliyor...:rendeer:

tartıstıgımızda ama onları dusunemıyoruz:) dusunebılsek:cat:

İnsan ömrü kısadır. Bir dakika önce tartıştığınız sapasağlam adam arkanızı döndükten 1 dakika sonra ölmüş olabilir. Kimseyi kırmaya değmez.

İnsan ömrü kısadır. Bir dakika önce tartıştığınız sapasağlam adam arkanızı döndükten 1 dakika sonra ölmüş olabilir. Kimseyi kırmaya değmez.

başıma geldi bir arkadaşımı kaybettim
yeminim var ondan beri kimseyi kırmamaya ama bazen fazla tepesine biniyorlar insanın
dalgasına karşıma bir daha çıkma dediğim arkadaşımın ertesi gün cenazesine gittim ya kalbini kırsaydım_?

:salut: valla gecenin bu saatinde beni ağlattın ya alacağın olsun musti
paylaşımın için teşekkürler gerçekten çok duygulandım:salut:

:salut: valla gecenin bu saatinde beni ağlattın ya alacağın olsun musti
paylaşımın için teşekkürler gerçekten çok duygulandım:salut:

borcummu oldu şimdi anlamadım :mrgreen: :queen:
400 konu açtım her konuya borçlanırsak sonra borç taktı gitti derler :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

water e katılıyorum.zamanımız az.babalarımızı kızdırmayalım , hoş tutalım.

çocukluğumda gençliğimde babama çok kızardım ama çoğu zaman o haklıydı.ben 17 yaşındayken kanser,22 yaşındayken hepatit C oldu.o dönemlerde onu kaybetme korkusunu her an çok yoğun yaşadığımız için onun değerini 17 yaşında hayat seve seve (!) öğretti bana.ölme ihtimaline karşı hasta yatağında bile bizim tahsilimiz için gunlerce para ayarlamaya çalışmış .....daha ne yapsın adam.babamı çok seviyorum. anaların hakkı ödenaez ama babaların hiç ödenmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar