Yazlık eldiven önerisi

Yaz ayı için avuç içini terletmeyen bir eldiven önerir misiniz standartlara uygun olan bir öneri yaparsanız sevinirim.

Motosikleti
750x
Marka modelden ziyade biri parmaksız biri parmaklı olmak üzere iki farklı eldiven almanızı öneririm.

Bana da lazım bi çift; ama gene bildiğim revit striker alacam galiba.

Motosikleti
mondial sfc 100 snappy x
scoyco mc148 kullanıyorum güzel hava alıyor sıcak havada kullandım ama yazın kullanmadım terletmez diye düşünüyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bütçenizi söylerseniz daha sağlıklı öneriler gelecektir. Bütçeyi bilmeden bir şey diyemeyiz, havada kalır. Bir de parmaksız eldiven kaza anında biraz riskli. Ok daha havadardır ama eldiveni neden giyiyoruz? Korunma için.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Bana da lazım bi çift; ama gene bildiğim revit striker alacam galiba.

Ben Mosca kullanıyorum ilk versiyonunu, rahat fakat güvenliği az sanırım. Arkadaşta bu ne biçim eldiven dedi üstüne iyice huylandım 😅

Striker 3 güzelmiş.

Bütçenizi söylerseniz daha sağlıklı öneriler gelecektir. Bütçeyi bilmeden bir şey diyemeyiz, havada kalır. Bir de parmaksız eldiven kaza anında biraz riskli. Ok daha havadardır ama eldiveni neden giyiyoruz? Korunma için.
1500-2000 arası parmak uçları açık olanları almayı düşünmüyorum

parmak ucu açık eldiven almayın abi. onun yerine komple tekstil eldivenlerden alın, off-road eldiveni diye de geçer.

Motosikleti
250 SR
revit mosca almayı planlıyordum sonra karşıma ls2 dart evo çıktı muadil gibi gözüktüğü için bi şans vereyim dedim 1 aydır kullanıyorum terletme vesaire bir sorunu yok korumalarıda gayet sağlam gözüküyor fiyat performans diyebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar