Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

Motosikleti
Adv
Arkadaşlar hayırlı geceler, evde çay bitmiş dolapları kurcalarken bitane hiç açılmamış berk marka poşet çay buldum, üretimi 2018, tavsiye edilen son tüketim tarihide 2020 yılı.
6 yıl geçmiş içini açıp baktım herhangi bir küf,kurtlanma veya kötü koku yok, internetten araştırayım dedimde ya hiçmi kimse 5-10 yıllık çay içilirmi diye sormaz !! 1 yıl 2 yıl muhabbetleri yapılmış ama benim elimdeki çay 6 yıl geçmiş. Yarın sabah erken kalkıp gidip çay almak istemiyorum, sabah ben uyanmadan evde çay hazır olur. Bu elimdeki çay içilirmi ?

Motosikleti
İki Teker Havada
Arkadaşlar hayırlı geceler, evde çay bitmiş dolapları kurcalarken bitane hiç açılmamış berk marka poşet çay buldum, üretimi 2018, tavsiye edilen son tüketim tarihide 2020 yılı.
6 yıl geçmiş içini açıp baktım herhangi bir küf,kurtlanma veya kötü koku yok, internetten araştırayım dedimde ya hiçmi kimse 5-10 yıllık çay içilirmi diye sormaz !! 1 yıl 2 yıl muhabbetleri yapılmış ama benim elimdeki çay 6 yıl geçmiş. Yarın sabah erken kalkıp gidip çay almak istemiyorum, sabah ben uyanmadan evde çay hazır olur. Bu elimdeki çay içilirmi ?

Tarihi 5 6 ay geçtim papatya çayı içmiştim yanlışlıkla baya bir süre bir şey olmamıştı
Bir de bu siyah çay 6 yıl geçmiş riske atmaya değmez bence içilmez

Motosikleti
İki Teker Havada
Sevmediğin bir arkadaşa hediye et çayı o zaman
Dosta gider 😁

Motosikleti
sattık :(
afiyetler olsun, kuralları yıkın zincirlerinizi kırın, kimse size neyi ne zaman içeceğinizi söyleyemez

Motosikleti
İki Teker Havada
Bu arada konu motosohbet den konu dışına taşınmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar