Knmaster Lp200 lastik şişiricinin rezalet bir ürün olması

Ulan bende mi sıkıntı var anlamadım
ürünü lastiği şişiriyor ama Siboptan çıkmak bilmeyip lastiği geri indiriyor.
HEmde öyle böyle bir indirme değil, lastik kaderine bıraksam patlasa daha yavaş iner😁
Bu 1400 TL değerindeki sikko ürün yerine insan gibi kolayca çıkan bir ürün var mı yoksa tüm lastik şişiriciler para tuzağı mı ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
D400
Aynı ürünü aylardır kullanıyorum, araba da , bisiklette, motosiklette şişirdim
Gayet güzel bir ürün, keske daha önce alsaydım.

Basacaginizsan 1 psi fazla basın. Çıkarken kaybolani telafi etmiş olursunuz.

Daha fazla hava kaçırıyorsan problem sende demektir boşuna küfrediyorsun;)

• Beğen
Tepkiler: Ged

Valla kardeşim bok gibi ürün benzinlikte sıradan bir hava basmanın gözünü seveyim. Bu kadar hızlı hava kaçıran bir alet ben ömrümde görmedim. Satcam direkt dahada ilişmem böyle verimsiz ürünlere

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

aynen, ben de aynı şeyleri yazacaktım

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
2,5 yıldır Xiaomi Mijia2 mini kompresör kullanıyorum gayet memnunum. Pasolu ucu olsun, mandallı ucu olsun çok iyi. Takarken ya da sökerken neredeyse hiç hava kaçırmıyor.

aynen, ben de aynı şeyleri yazacaktım
Valla Siboptan çıkmıyor baba. Benim lastik 14 inç yok yani sökmesi takması bu kadar zor alet ben görmedim. Haa milletin 17 inç jantlarına kolay girip çıkıyordur bilemem ama sökmesi bu kadar zor ürün görmedim. Çok kolaysa atın video
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2,5 yıldır Xiaomi Mijia2 mini kompresör kullanıyorum gayet memnunum. Pasolu ucu olsun, mandallı ucu olsun çok iyi. Takarken ya da sökerken neredeyse hiç hava kaçırmıyor.
Ben bulaşmam abi bu saatten sonra. Uzun yolda lazım olursa diye aldım pişman oldum. Lastik şerefi ile patlasın insin okeyim yani. Çok verimsiz ve pahalı bir ürün deli gibi hava kaçırıyor

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Valla Siboptan çıkmıyor baba. Benim lastik 14 inç yok yani sökmesi takması bu kadar zor alet ben görmedim. Haa milletin 17 inç jantlarına kolay girip çıkıyordur bilemem ama sökmesi bu kadar zor ürün görmedim. Çok kolaysa atın video
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben bulaşmam abi bu saatten sonra. Uzun yolda lazım olursa diye aldım pişman oldum. Lastik şerefi ile patlasın insin okeyim yani. Çok verimsiz ve pahalı bir ürün deli gibi hava kaçırıyor
Bende forza var, cikartirken biraz hava kaciriyor o kadar

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Pasolu uca diğer ucu mandallı olan kısa bir uzatma kablosu ayarlayın konu kapansın. Vardır illa ki böyle bir şeyler...

Mesela:

1_org_zoom.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Bimden markası belli olmayan bir pompa aldım 2017 de ve halen kullanıyorum, hatta çakmaklıktan çalışan makineydi ama ben ona li-ion illerden 12 volt akü yaptım seyyar kullanıyorum.

Knmaster almıştım bende 8 ay önce falan ama abim beğenince ona hediye ettim.. Pilleri biter diye çakmaklıktan çalışması için ek kablo yeri de yaptım... Cihazın üzerinde benim yaptığım dişi fiş yeri var ve ona uygun erkek fiş yaptım 3 metrelik kablo ile... Pili biterse çakmaklıktan devam ediyor.

Çakmaklıktan gelen Elektrik sadece motora gitsin diye araya tek yönlü diyot koydum...

Yani hocam sarılmayı ama hani bilgisiz cahil birine ne verirseniz verin onu verimli kullanamaz. Hani ayıya gül vermişler oda almış kıçına tutmuş..

Tamam sizdeki cihaz biraz kötü olabilir ama sizde de iş yok.. Mesela bana gelen knmaster hava pompasının içindeki 3 pilden 1 tanesi ölü çıktı ve geri bildirim yaptığımda iade edin dediler ama ben tamir ettim ve kullanmaya devam ettim. Hani müşteri memnuniyeti açısından kötü değiller.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bimden markası belli olmayan bir pompa aldım 2017 de ve halen kullanıyorum, hatta çakmaklıktan çalışan makineydi ama ben ona li-ion illerden 12 volt akü yaptım seyyar kullanıyorum.

Knmaster almıştım bende 8 ay önce falan ama abim beğenince ona hediye ettim.. Pilleri biter diye çakmaklıktan çalışması için ek kablo yeri de yaptım... Cihazın üzerinde benim yaptığım dişi fiş yeri var ve ona uygun erkek fiş yaptım 3 metrelik kablo ile... Pili biterse çakmaklıktan devam ediyor.

Çakmaklıktan gelen Elektrik sadece motora gitsin diye araya tek yönlü diyot koydum...

Yani hocam sarılmayı ama hani bilgisiz cahil birine ne verirseniz verin onu verimli kullanamaz. Hani ayıya gül vermişler oda almış kıçına tutmuş..

Tamam sizdeki cihaz biraz kötü olabilir ama sizde de iş yok.. Mesela bana gelen knmaster hava pompasının içindeki 3 pilden 1 tanesi ölü çıktı ve geri bildirim yaptığımda iade edin dediler ama ben tamir ettim ve kullanmaya devam ettim. Hani müşteri memnuniyeti açısından kötü değiller.
Teknoloji çok aşırı hızlı ilerledi, kapitalist sistem içinde insanlara daha çok mal satabilmek için nasıl ne neden o şekilde çalıştığını bilmeye gerek olmadan kullanılabilecek ürünler çıkardılar ki herkese satabilsinler. Tornavida tutmayı bilmeyen insanlar teknolojik ürünler kullanır oldu bu şekilde. Bence dünyanın bu halinde insanların çoğunluğuna öküz arabası bile aşırı yüksek teknolojiyken her insanın cebinde bir süper bilgisayar olmasını hala kabullenemiyorum.

Son düzenleme:
Bu parçaları ne diye aratacağın lasti şişirme hortumu mu? Ülkemizde nerede satılıyor bunlardan

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
KN den memnunuz, pok gibi de değil.

Motosikleti
D400
akşam gideyim de güzel kanemastır lepeikiyüzüm ile lastiklerime hava basayım rahat rahat

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bosch easy pump ta öyleydi. İade ettim xiaomi ile devam yalnız lastikleri değişince siboplardan kaynaklı hava kaçırma olayı oluyor. Ön teker de farklı arka tekerde farklı L siboplar var. Önde kaçırmazken arka kaçırıyor dediğiniz gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar