aprilia tuareg arıyorum

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
satmayı düşündüğünüz tuareginiz varsa iletişime geçiniz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Len Sahibinden'de 48 tane ilan var, nasıl motor bulamadın hayret?

Motosikleti
CB750A
ilanlarda en ucuzu 450k olmuş.
çok daha aşağı hatırlıyorum fiyatlarını.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Fiyat mı hoşuna gitmedi? km'ler mi? yoksa motorların bulunduğu iller mi?
motor marsta olsa bile gider alırım nerde olduğu önemli değil km takıntım da yok 20binde de olsa sorun değil fiyatı olması gereken fiyattaysa aylardır güzel ilanlar varken kesin alacağım param hazır olduğu bi vakitte düzgün ilan yok sıfırı 580bin olan motorun kmlisine 550bin falan yazmışlar satılmayacağını onlar da biliyor da motorun piyasasından haberi olmayan bi enayiyi düdüklemeye çalışıyorlar heralde

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
motor marsta olsa bile gider alırım nerde olduğu önemli değil km takıntım da yok 20binde de olsa sorun değil fiyatı olması gereken fiyattaysa aylardır güzel ilanlar varken kesin alacağım param hazır olduğu bi vakitte düzgün ilan yok sıfırı 580bin olan motorun kmlisine 550bin falan yazmışlar satılmayacağını onlar da biliyor da motorun piyasasından haberi olmayan bi enayiyi düdüklemeye çalışıyorlar heralde
Sen yine de yakın yerlerde gözünün seçtiği motor varsa bir git bak, sonra teklifini yap. Uymazsa onlar kaybeder, sana motor mu yok?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ilanlarda en ucuzu 450k olmuş.
çok daha aşağı hatırlıyorum fiyatlarını.
bundan 1 ay evvel 5-15bin km arası 3 5 aksesuarı topcasei koruma demiri olan temiz almak isteyeceğim motorlar bulabiliyordum motora zam da gelmedi bi anda ilanlar kalktı ya fazla övdük millet motorun değerini anladı ya da satılmayınca millet tekrar ilana koymadı belki 2.sidir diye buraya yazdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen yine de yakın yerlerde gözünün seçtiği motor varsa bir git bak, sonra teklifini yap. Uymazsa onlar kaybeder, sana motor mu yok?
tuareg kesin gibiydi en kötü 790adv diyordum ama artık 790dan da soğudum tuareg de bulamayınca daha yol odaklı motorlara bakmaya başladım biraz da ikna oldum bu kadar pahalı motorlarla offroad işine girmek mantıklı değil ama bi yanım da bi daha mı gelicez dünyaya diyor

Son düzenleme:
Motosikleti
CB750A
motora binmedim ama offroad yapacaksan CRF250 neden düşünmüyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar