Tavsiye

Motosikleti
YZF-R25
Bir arkadaş sürekli konu açma demişti ama, açılan konulardan devam etmek tam olarak verim sağlamıyor maalesef kusura bakmayın şimdiden.
Asıl konuya gelecek olursamda, pazartesi günü bayiden r25 çıkartacağım ölmez sağ kalırsak :) Daha önceden çıkartan illaki vardır özellikle alınması gereken ekstra şeyler mevcut mu bayi içerisindeyken. Ekipman konusunda eksiğim yok ama yinede ekipmanlarımıda yenileyeceğim.
Bayi dışındada eğer şunu alsan iyi olur diyeceğiniz şeyler varsa yine fikirlerinizi değerlendirmekten gurur duyarım.
Şimdiden iyi forumlar :)

elcik ısıtma var mı bilmiyorum r25 için ama taktırabilirsen çok iyi olur yan sanayi vardır muhtemelen tankpad elcik koruma falan da takılabilir

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Öncelikle hayırlı olsun. Manet koruması taktırabilirsin, kısa manetlerden uzak dur fren yaparken o uzun emanete ihtiyacın olacak. Radyatöre koruma taktır, seken taşlar yaprakları bir güzel yamultuyor. Sonrasında işin çıkartmasıydı sele kılıfydı falan kafana göre takıl. Motoru olduğu haliyle seviyorum satarken de daha rahat satayım dersen görsel hiçbir değişiklik yapmana gerek yok. Yaparım dersen jantlarla da uğraşabilirsin.

Motosikleti
YZF-R25
Hayırlı olsun, koruma takozu taktırabilirsin.
Teşekkür ederim dostum, slider diye geçiyor dimi orjinal aksesuar olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aks topuzu al tak/taktır.
Onuda sipariş edip geldiğinde taktırırım, teşekkür ederim.

Öncelikle hayırlı olsun. Manet koruması taktırabilirsin, kısa manetlerden uzak dur fren yaparken o uzun emanete ihtiyacın olacak. Radyatöre koruma taktır, seken taşlar yaprakları bir güzel yamultuyor. Sonrasında işin çıkartmasıydı sele kılıfydı falan kafana göre takıl. Motoru olduğu haliyle seviyorum satarken de daha rahat satayım dersen görsel hiçbir değişiklik yapmana gerek yok. Yaparım dersen jantlarla da uğraşabilirsin.
Kısa manet aklımdaydı ama kullanımı zorlaştırdığı için aklımda hep bi şüpheydi, manet koruma mantıklı ama onuda sipariş geçebilirim. Radyatör korumada aklımda oda olacak. Fikirlerin ve yardımın için teşekkürler.

alabilirsen spor manet al, ayarlanabilir olanlardan, orijinal manetler eli yorabiliyor. bi de depo çizilmesin diye tankpad alabilirsin. onun haricinde hiçbir şeye ihtiyacın yok.

evet böyle, bunların bi de uzunlukları ayarlanabilir, katlanabilir modelleri de var. şunun gibi. ben aliexpressten almıştım, baya ucuza gelmişti. en ucuz nerede satılıyorsa oradan al geç, hepsi aynı malzeme.

Motosikleti
YZF-R25
evet böyle, bunların bi de uzunlukları ayarlanabilir, katlanabilir modelleri de var. şunun gibi. ben aliexpressten almıştım, baya ucuza gelmişti. en ucuz nerede satılıyorsa oradan al geç, hepsi aynı malzeme.
tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Bilginiz varmıdır bilmiyorum ama gpkompozitteki bazı ürünler radyatör koruma egzoz koruma vs 2025 modelle uyumlu acaba kullanan varsa eğer elimde kalmasını istemiyorum. Tankpad içinde geçerli 2025 model uyumlu mu bilemiyorum çünkü

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Bilginiz varmıdır bilmiyorum ama gpkompozitteki bazı ürünler radyatör koruma egzoz koruma vs 2025 modelle uyumlu acaba kullanan varsa eğer elimde kalmasını istemiyorum. Tankpad içinde geçerli 2025 model uyumlu mu bilemiyorum çünkü
hocam türlü türlü korumaya gerek yok, motoru devirince o korumalar çok bi işe yaramıyor açıkçası. koruma olmazsa daha dikkatli sürersin :)

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
hocam türlü türlü korumaya gerek yok, motoru devirince o korumalar çok bi işe yaramıyor açıkçası. koruma olmazsa daha dikkatli sürersin :)
Dikkat faktörü de gerçek ama motorun grenajının yere değmesini engelleyecek bir koruma olması park halinde kazara devrilen motorun grenajını güzel kurtarıyor. Benim motor RTR200 idi, arka sepet genişti birde ön tarafta motor bloğunu korumak için fabrikasyon demir vardı, adam park edicem diye dokundu motoru devirdi motor laps diye düştü ama grenajda çizik yok. Gidon, demir ve sepet motoru tamamen korudu. Bu tarz elinde olmayan kazaları engellemek için minimal takozları güzel oluyor.

Sakınan göze çöp batar diye bir gerçekte var, aslında en güzel koruma sağlam sigorta+kasko. Kazaya başkası sebep olduğunda bir güzel koruyorlar motorunu.

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
Hayırlı olsun, koruma takozu taktırabilirsin.
kesinlikle önermiyorum, r25'e koruma demiri takınca şase kulağından sonra L şeklinde bir dönüş yaparak grenajın dışına uzatılıyor. Bu durumda da düştüğünde grenajı koruyayım derken hem grenajı kırıyor hem de şase kulağını yamultabiliyor. 20-30 kmh ile iş yapabilir ama sonrası için bence risk. Takoza para harcamak yerine kayma gibi durumlarda ekstra koruma olması için lastikler daha yumuşak hamurlu lastiklerle değişilebilir.

Motosikleti
YZF-R25
Biraz görünüş tutkusu galiba bu dediklerim :) Katlanabilir manetler universal oluyor galiba değil mi ?
Birde sizlerede bu konu üzerinden sorayim intercom olarak ne önerirsiniz Cardo freecom düşünüyorum ama kararsızım biraz.

Biraz görünüş tutkusu galiba bu dediklerim :) Katlanabilir manetler universal oluyor galiba değil mi ?
Birde sizlerede bu konu üzerinden sorayim intercom olarak ne önerirsiniz Cardo freecom düşünüyorum ama kararsızım biraz.
hepsi aynı, bazıları üzerine marka model ismi yazıyor, ben aliexpressten üzerinde 650f yazanlardan almıştım önceki motorda.
interkom olarak 8 yıldır aliexpressten aldığın vnetphone v6 yı kullanıyorum, gayet yeterli geliyor bana. şu anda n11 gibi sitelerde 2k civarına bulunabiliyor.

Motosikleti
YZF-R25
hepsi aynı, bazıları üzerine marka model ismi yazıyor, ben aliexpressten üzerinde 650f yazanlardan almıştım önceki motorda.
interkom olarak 8 yıldır aliexpressten aldığın vnetphone v6 yı kullanıyorum, gayet yeterli geliyor bana. şu anda n11 gibi sitelerde 2k civarına bulunabiliyor.
Tamamdır hocam, yardımların için çok teşekkür ederim.

Son sorumu soruyorum o zaman telefon tutacağı almak istiyorum ama bayiden motoru alırken takabileceğin bir yer yok demişti. R25 kullanan arkadaşlar varsa eğer kendileri kullanıyor mu nasıl yaptılar bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum :)

benim hornette var telefon tutucu hem de en iyilerinden nukrotech marka, daha 1 defa bile kullanmışlığım yok, güvenemiyorum o zamazingoya. ayrıca motorun tüm titreşimini telefon alacak, telefonun tüm sensörlerini bozar o titreşim. kurye değilseniz tavsiye etmiyorum.

Motosikleti
YZF-R25
benim hornette var telefon tutucu hem de en iyilerinden nukrotech marka, daha 1 defa bile kullanmışlığım yok, güvenemiyorum o zamazingoya. ayrıca motorun tüm titreşimini telefon alacak, telefonun tüm sensörlerini bozar o titreşim. kurye değilseniz tavsiye etmiyorum.
ne kadar titreşim engelleyici olanlar olsada dediğin gibi hocam, zararı daha çok olucak gibi. Bende vazgeçtim.

Yine burası üzerinden ufak bir yardım rica edicem forumdaki arkadaşlardan. Aksiyon kamerasını kaska bağlamak istiyorum ama aparat uyumlu değil. Birden fazla yolu var galiba knmasterde ek bir aparatla ve ya hamurumsu bir şeyle yapıyorlar. Tavsiyeniz varsa alabilirim.

3m bantlardan alıp yapıştırabilirsin, eğer kavisli falansa oturmuyorsa sunfix ile yapıştırmayı deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar