MotoKamp Alanları

Motosikleti
D400
Konuyu özellikle motokamp olarak açıyorum; çünkü motosiklet ile kampa gidildiğinde çoğu işletme motosikleti otoparka bıraktırıyor ve bu da hiç hoşuma gitmiyor. Motosikletin yanımda olması kampı daha hoş hale getiriyor
Bu nedenle motosiklet ile çadırı yanyana kurabileceğiniz bildiğiniz güzel tesisli kamp alanlarını merak ettim.

aktif olup olmadığını bilmemekle beraber gittiğim ve memnun kaldıgım tesisleri paylaşıyorum. bunlar haricinde hiçbiri çadır alanına motoru sokturmadı :)

Kosova Plajı Kamp Alanı
Kalemlik Orman Kampı
Şiringöl Camping
Karagöl Kamp

Motosikleti
Yok
Bilgilerim eski kalmış olabilir, ancak gezerken kaldığım yerlerden yazayım. İzin verseler dahi, çadırlar birbirine çok yakın ise eşyalarımı indirdikten sonra motosikleti çadırların uzağına bırakmayı tercih ediyorum. İnsanları boşu boşuna rahatsız etmeye gerek yok bence.

Gökçetepe Tabiat Parkı, Keşan/Edirne
Akyaka Orman Kampı, Ula/Muğla
Mürefte Camping, Sarköy/Tekirdağ
Panorama Camping, Göreme/Nevşehir

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Yaklaşık 15 yıldır hiç kampa gitmedim, bekarlık döneminde meraklıydık, şimdi iş güç, çoluk çocuk derken zaman bulamıyoruz artık. Ama o tarihlerden aklımda kalan Kabatepe orman kampı ve erdek ant camping, Kabatepe kapanmış diye duydum, ant camping de sadece yaz sezonunda hizmet veriyor, özellikle ant camping tuvaletleri ve duş alanları, ortam kullanım alanları tertemiz ve düzenli. Denize sıfır ve en önemlisi motosikleti çadırın yanına yanar getirebiliyorsun.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yunanistan Dedeağaç Belediye Kampingi.
https://maps.app.goo.gl/nuHNAXmnHenmPFsN8
Her yıl ailecek arabayla gidiyoruz, çadır kurmak için verdikleri alana araba da sığıyor ve bir o kadar daha alan kalıyor. Geçen yaz motorla da gittik, motorları çadırın yanına sokabiliyoruz. Alanlar geniş geniş olduğu için hiç sorun olmuyor.

Trakya içinde de Vize-Kıyıköy arası orman/dağ içinde kamp yerleri var oralarda da çadırların yanına kadar arabayı veya motoru getirme imkanı vardı.

Gökçetepe ve Akyaka'ya uzun yıllardır gitmedim,ama yani sebebi de son gittiğimde gördüğüm durumdu. Gerçi ben zaten pek tesisli kamp sevmiyorum.
Erikli yayla'da da motosiklet çadır yanında kamp yapılabilir. Sakin bir döneme denk gelirse orta merkezden uzakta bir çadır kurulursa huzurlu da olur. Ama kalabalığı oldu mu çok pis oluyor. Dumanı, müziği, gürültüsü falan.

Bir de geçen sene İğneada'dan 7-8km önce sağda longozun sınırında Beylerbeyi diye bir campingde kamp yaptık baya kalabalık bir ekip. Neden güneşli günde kamp yapmadığımı hatırladım ve bir daha yaparsam arabada kalmaya yemin ettim. 2 gecede toplam 4-5 saat uyuyabildim. bir de yakarca mıdır nedir o allahın cezası şey kaynıyordu. çadırı falan istila ettiler ya. topladığım günden beri açmadım. yakmayı düşünüyorum çadırı :D

Motosikleti
D400
Demek istediğinizi anlamadım.

2 sene once arkadaşlarla gittik, telefonda randevu gerekmiyor gelin yer var dediler.
Gittik bizi motorcu görünce yer yok dediler, sonra araba ile gelen saplara yer var diyip gözümüze baka baka içeri aldılar.
Biraz gerginlik çıkardık sonra :)

F54

geyikli ütopya camping fiyatlar biraz tuzlu ama güzel ve temiz tam kafa dinlemelik
Troltunga Camping vr kazdağlarında oda motosikleti yanına park ederek kamp yapabileceğiniz bir yer
birde meşhur bi yer var balıkesirde motorcu dostu diye gittim karşılama vs iyiydi tesis temiz yemekler güzel neyse yemek söyledim yedik saat akşam 10 oldu masa kurulu wc ye gittim geldim masa yı toplamışlar neden diye sordum restorant kapanıyormuş ee dedim benim yemeğim yarım kaldı yapacak birşey yok dediler neyse birkaç kadeh rakı içtim şimdi olay çıkartsam sarhoş işte ağzı ile içmiyor diyecek suçlu olacağım hiç sesimi çıkartmadım 3 gün kalırım diye plan yaptım o olay yaşanınca hesabı ödedim sabah kalktım toparlanıp gittim

Konuyu özellikle motokamp olarak açıyorum; çünkü motosiklet ile kampa gidildiğinde çoğu işletme motosikleti otoparka bıraktırıyor ve bu da hiç hoşuma gitmiyor. Motosikletin yanımda olması kampı daha hoş hale getiriyor
Bu nedenle motosiklet ile çadırı yanyana kurabileceğiniz bildiğiniz güzel tesisli kamp alanlarını merak ettim.

aktif olup olmadığını bilmemekle beraber gittiğim ve memnun kaldıgım tesisleri paylaşıyorum. bunlar haricinde hiçbiri çadır alanına motoru sokturmadı :)

Kosova Plajı Kamp Alanı
Kalemlik Orman Kampı
Şiringöl Camping
Karagöl Kamp
işte benim konum
arkadaşlar benim vereceğim kamp bilgilerinin çoğu tesis dışı yerlerdir o yüzden yaban hayatı ve vahşi hayvanlara karşı önlem almayı biliyor olmanız lazım
güney doğunun en ucundan başlayalım.
Hakkari Yüksek ova cilo sat gölleri
Hakkari cennet cehennem vadisi
Hakkari merkez Hakkari kamping
Hakkari Feraşin yaylası seyithan buzul gölleri
Van vangölü çevresinin tamamı
Van Gevaş muhtarın yeri
Van Gevaş akdamar iskelesi
Van bahçesaray Subaşı piknik alanı (ki favori yerlerimden)
Van çatak avamasiro kanyonu
Van Erciş atayurt
Van Erciş Ilıca kaplıcaları
Van Gürpınar Köşk alabalık tesisleri
Bitlis nemrut krater gölü
Bitlis Tatvan porköy kalderası
Ağrı Doğubayazıt ishakpaşa sarayı yolu veya alt kısmında en az 20 kamping var
Ağrı Doğubayazıt Ağrı dağı 3200 ana kamp
Ağrı merkezde bişey yok fakat havaalanı tarafında yapılan parkta kamp kurmanıza karışmıyorlar
Iğdır park ormanı
Kars Ani harabeleri
Kars susuz şelalesi
Ardahan Çıldır gölü
Artvin Şavşat Sahara dağı milli parkı
(sahara dağında şöyle bir durum var birkaç göl ve 20 den fazla köy var Ardahan'dan çıkıp şavşata gidene kadar bir sürü orman işletme tesisi var hepsinde kamp kurabilirsiniz. fakat yaban hayatı asla hafife almayın ayı popülasyonu yüksek ve bilgisiz insanları ciddi rahatsız ediyorlar)
Artvin Borçka karagöl (yukarıda yazdıklarım tüm artvin için geçerli)
Artvin Murgul deliklikaya şelalesi (favori kamp yerlerindendir)
(rize ve trabzon yaylalarını es geçiyorum biliyorsunuz zaten)
Giresun Keşap yolağzı plajı
Ordu perşembe yason burnu
Ordu perşembe Caka plajı
Samsun çarşamba sahilin tamamı
Samsun atakum plajı
Samsun belediye kamp karavan parkı
Samsun Bafra tüm kıyı şeridi
Sinop hamsilos koyu (favorilerim arasındadır)
Sinop'tan çıkıp Amasraya kadar tüm sahil yolu (ayılara dikkat)

şimdilik yeter herhalde
içanadolu ve doğuanadoluda merak ettiğiniz yer varsa sorun

Abi sahiden sen rahat uyuyabiliyor musun oralarda?

Deliksiz diye tabir edilecek şekilde rahat uyuyorum.

Geziye çıktığımda günlük şeyleri de geride bıraktığım ve zaman problemim de olmadığı için nerede kalırsam kalayım sıkıntı olmuyor.

Tabi bir çok kişinin zaman problemi olduğu için tam rahat edemediklerini düşünüyorum.

Motosikleti
750x
Deliksiz diye tabir edilecek şekilde rahat uyuyorum.

Geziye çıktığımda günlük şeyleri de geride bıraktığım ve zaman problemim de olmadığı için nerede kalırsam kalayım sıkıntı olmuyor.

Tabi bir çok kişinin zaman problemi olduğu için tam rahat edemediklerini düşünüyorum.
Pompacilar ve diğer personeller sürekli ayakta olduğu için güvenlik probleminde olmuyor haliyle 👍

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
allah allah yaşlı ve beyaz yakalı da değilsin kamp alanlarında kamp yapma işi nerden çıktı @arndiol

Motosikleti
D400
allah allah yaşlı ve beyaz yakalı da değilsin kamp alanlarında kamp yapma işi nerden çıktı @arndiol

Ben heryerde kamp yaparım da hanım olunca tesis şart :D

38 yaşındayım beyaz yaka sayılırım azcık ucundan :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kamp alanları haritası :

Bunu biliyorum ama amacım kamp yeri bulmak degil motoru yanıma koyabileceğim kamp yeri.

Yoksa bi sürü kamp yeri var bildiğim 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar