Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Videolarinda plaka açıktı.Park halindeyken plakayı kapatirsa sorun çözülür sanırım :)
Plaka olması fark etmiyor... Video sahibini buluyor alıyor emniyete götürüyorlar..
Çay kahve veriyorlar mı bilmem ama kol gibi liste şeklinde fatura ile çıkıyor...
İlla altındaki araç olmasına gerek yok..

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
en meşhur apaçisi anladım
Gerekli apaçilik. Düz yolda gerçekçi test. Bu motor bu kadar basıyormuş tamam deyip kendi denemeyende var, harbi bu kadar basıyor mu diye otobana çıkanda. Artık videodan nasıl ders çıkartırsan.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Nuri konusundaki görüşlerine katılıyorum. İnceleme videoları da sohbeti de güzel. Sektörle ilgili konular hakkında da güzel konuşuyor ama Tolga bence Nuri ile aynı cümlede yer almamalı.
Nuri'yi ilk başta sevememiştim tavırları falan hoşuma gitmiyordu.
Hala tam olarak ısınabilmiş değilim ama inceleme videolarının tarafsız olduğuna inandığım için izliyorum.

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
son hız denemeleri merak duyulan bir açığı gideriyordu. program konseptinin bel kemiği son sürat kısmıydı. silinmesi, okadar emeğin kaybolması üzücü. videoların gerekli kırpıla revizyonu ile tekrar yayınlanabileceğini düşünüyorum. komple bırakmaz umarım bu işi.
çocukken videolarını severek izlerdim ama motosikletler hakkında bilgim arttıkça kesiciye sokarak top speed denediği için bilgisine olan güvenim sarsıldı. videoları da tamamen sildiğini sanmıyorum dediğiniz gibi top speed kısımlarını keserek tekrar yükleme yapar diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence böyle bir tanımlamaya gerek yok, birçok youtuber ın videolarını izliyorum içlerinde tolga ve nuri uyanıkoğlu en dikkatle dinlediklerim çünkü benim aradığım bilgiyi paylaşıyor. sizler farklı düşünebilirsiniz, belki tolgadan da fazlasını bilebilirsiniz ama denyo demeye yada başkalarının yaptığı gibi hakaret etmeye gerek yok.
kısmen katılıyorum. ama son videolarını sponsor alarak yaptığı bariz ortada. çinli motorları övmeye başladı. insanlar bu tarz videoların etkisinde kalarak birikimlerini çöp edebilecekleri için denyo demek çok da hakaret sayılmaz. kendi kazanacağı 3 5 kuruş için insanların aylarca biriktirdiği parasını ve zamanını etkiliyor bu insanlar.

Motosikleti
apec apx7
çocukken videolarını severek izlerdim ama motosikletler hakkında bilgim arttıkça kesiciye sokarak top speed denediği için bilgisine olan güvenim sarsıldı. videoları da tamamen sildiğini sanmıyorum dediğiniz gibi top speed kısımlarını keserek tekrar yükleme yapar diye düşünüyorum.

kısmen katılıyorum. ama son videolarını sponsor alarak yaptığı bariz ortada. çinli motorları övmeye başladı. insanlar bu tarz videoların etkisinde kalarak birikimlerini çöp edebilecekleri için denyo demek çok da hakaret sayılmaz. kendi kazanacağı 3 5 kuruş için insanların aylarca biriktirdiği parasını ve zamanını etkiliyor bu insanlar.
insanların hangi birikimlerini çöp edecek? çinli motorların özelliği zaten insanların en az birikimle istedikleri motorlara kavuşması. kaldı ki tolgada izlediğim bir motoru başkasının yerdiğini de çok görmedim. bu forumdaki sizler istediğiniz kadar çinli düşmanı olun çinli gerçeği var ve japon kazığına karşı insanlara sıcak geliyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben motorumu vermiştim videosunu çeksin diye o kadar güvenirim onun dışında da ara ara denk geldik karakterli bi adam daha bi falsosunu görmedim

Motosikleti
startwin thunderstar 1200 tdi
Yurt dışı videolarda kadran sansürleniyor, muhtemelen ceza kesilmesin diye. Özellikle Japonya’da yapılan sürüşlerde buna çok denk geldim. Acaba Türkiye’de de sansür uygulanabilir mi, bu sayede cezadan kaçınabilirler mi? Gerçi ne diyorum ben, Türkiye’de yaşıyoruz.

Motosikleti
apec apx7
Yurt dışı videolarda kadran sansürleniyor, muhtemelen ceza kesilmesin diye. Özellikle Japonya’da yapılan sürüşlerde buna çok denk geldim. Acaba Türkiye’de de sansür uygulanabilir mi, bu sayede cezadan kaçınabilirler mi? Gerçi ne diyorum ben, Türkiye’de yaşıyoruz.
kadran yerine plaka sansürlenebilir yada hiç gösterilmeyebilir.

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
insanların hangi birikimlerini çöp edecek? çinli motorların özelliği zaten insanların en az birikimle istedikleri motorlara kavuşması. kaldı ki tolgada izlediğim bir motoru başkasının yerdiğini de çok görmedim. bu forumdaki sizler istediğiniz kadar çinli düşmanı olun çinli gerçeği var ve japon kazığına karşı insanlara sıcak geliyor.
ben çinli düşmanı değilim. kötü bir motoru öven insan görürsem de takip etmem. evet japon fiyatları fahiş bunun da çözümü hintlere veya bilindik çinlere yönelmek. gidip de hiçbir parçası ve servisi olmayan markaları öven adamı desteklemem

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok ta fifimdeydi videolarını silmesi..

Kim bilir kaç kişinin aklını çelip kararından döndürdüler...

Su nerden gelirse küplerini oraya çevirenlerden tavsiye alanlara da ayrıcabir şeyler söylemek isterdim de...

Neyse..Vazgeçtim..

Bir adamın anlattığı kendi motoru değilse ,3-5 yıl binmediyse motor hakkında övgü veya yergi yapması , bunu sosyal medyada paylaşması direk vebal almaktır..

Adam sadece video çekmek için motoru ödünç alıyor ve ne hikmetse sanki 40 yıllık motorcu edasıyla , internetten öğrendikleri ile ahkam kesiyor..
Çok nadir 1-2 tane güzel anlatan ,doğru bilgi veren çıkıyor... Ama sapla saman karışıyor her zaman...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Su nerden gelirse küplerini oraya çevirenlerden tavsiye alanlara da ayrıcabir şeyler söylemek isterdim de...

Neyse..Vazgeçtim..

Bir adamın anlattığı kendi motoru değilse ,3-5 yıl binmediyse motor hakkında övgü veya yergi yapması , bunu sosyal medyada paylaşması direk vebal almaktır..

Adam sadece video çekmek için motoru ödünç alıyor ve ne hikmetse sanki 40 yıllık motorcu edasıyla , internetten öğrendikleri ile ahkam kesiyor..
Çok nadir 1-2 tane güzel anlatan ,doğru bilgi veren çıkıyor... Ama sapla saman karışıyor her zaman...

Di mi ama,

Sor bana Helgayi , sana en ince noktasina kadar anlatayim. Onca yasanmislik var.

615964394_10163926600323624_5645494773949918408_n.jpg

Motosikleti
apec apx7
ben çinli düşmanı değilim. kötü bir motoru öven insan görürsem de takip etmem. evet japon fiyatları fahiş bunun da çözümü hintlere veya bilindik çinlere yönelmek. gidip de hiçbir parçası ve servisi olmayan markaları öven adamı desteklemem
benim bildiğim kadarıyla kawasaki ve suzukide de usta ve parça problemi var? ha keza bmw dışındaki avrupalılarda. eğer mesele buysa. dostum japon muadilinin üçte biri fiyata motor alıyorsam elbetteki bazı şeyleri göze alıyorum demektir. neden insanlar ikinci el araç alır? büyük oranda sıfırı alacak parası olmadığından. ben de triumph almak isterim yada 750 nx almak isterim ama şu an bütçem ona müsait değil. müsait olan bütçemle de fayda/maliyete bakarım. onda da ikinci el japon değil sıfırını alabildiğim çinli gelir. ha yarın bir motora verecek 600-700 bin liram olur o zaman ikinci el bir suzuki gsx-s1000 gt yada kawasaki versys düşünürüm. yoksa ben de biliyorum çinli ile japonun kalite olarak yarışamayacağını. mesele bu bütçeye ne alınabilir. 129.000 istedikleri japonlarda abs yok. skandal. milyonluk bazı japonlarda anahtarsız çalıştırma yok bence skandal.

Neyse..Vazgeçtim..

dostum ,
bu anlayışla otomobil (yada motosiklet) gazeteciliği de (gerçi çok da kalmadı ama) kalmaz. hiçbir otomobil gazetecisi ne geçmişte ne şimdi (zamanında 100.000 km testi yapanlar hariç) bir otomobille uzun zaman geçirmez. otohaber dergisi ilk çıktığı yıldan itibaren bütün otomobil basınını takip etmişimdir bugüne kadar bir tanesi vw gurubunun dsg şanzımanı ile ilgili bir tek olumsuzluk söylemedi ki arıza yapmasıyla ünlü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar