Motorum sürekli bozuluyor

Motosikleti
Kuba çita 50 gold
2025 model kuba çita 50 r gold motorum var ama aldığımdan beri çok masraf açtı bana gösterge bozuldu egzoz düştü 3 kere lastik patladı jant yamuldu zincir gergisi kırdı şimdi de sağ sinyal düşüp koptu hadi çok zorlasam tamam ama normal sürüyorum ona rağmen bunlar neden oluyor acaba ne yapmalıyım

Evet sıfır aldım
Göstergeleri dandik genelinin bozuluyor.
Yeni modellerde lastik parçalar kalitesiz hemen çatlayıp düşüyorlar sinyaldir ayak basamaklardır v.s.
Ama anlattıklarına bakarsan baya şansızlık yaşamışsın. Bir gusül al bence :) şaka bir yana garantimi karşıladı bunları, jantı karşılamamıştır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eski seriler kadar kaliteli değiller artık.

Motosikleti
Kuba çita 50 gold
Göstergeleri dandik genelinin bozuluyor.
Yeni modellerde lastik parçalar kalitesiz hemen çatlayıp düşüyorlar sinyaldir ayak basamaklardır v.s.
Ama anlattıklarına bakarsan baya şansızlık yaşamışsın. Bir gusül al bence :) şaka bir yana garantimi karşıladı bunları, jantı karşılamamıştır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eski seriler kadar kaliteli değiller artık.
Hiçbirini karşılamadı kullanıcı hatası dedi nefret ediyorum şu motordan ne yapsam bilemiyorum satıp yeni bir cg almayı düşünüyorum

Hiçbirini karşılamadı kullanıcı hatası dedi nefret ediyorum şu motordan ne yapsam bilemiyorum satıp yeni bir cg almayı düşünüyorum
Bence sen şansızlık yaşamışsın ama biraz kötü kullanmada var sanki jant nasıl eğildi mesela çukura falan mı düştün?
Cg lerin en sağlamı zaten çitalar bunu satsan ne alacakasın ki? Bu arada şamyelli lastikler sık patlayabiliyor.

Motosikleti
Kuba çita 50 gold
Bence sen şansızlık yaşamışsın ama biraz kötü kullanmada var sanki jant nasıl eğildi mesela çukura falan mı düştün?
Cg lerin en sağlamı zaten çitalar bunu satsan ne alacakasın ki?
Cg lerin en sağlamı zaten çitalar bunu satsan ne alacakasın ki? Bu arada şamyelli lastikler sık patlayabiliyor.
Kötü kullanmıyorum ama normal giderken küçük bir çukura girmemle beraber ön jant oynamaya başladı satıp falcon alacağım

Kötü kullanmıyorum ama normal giderken küçük bir çukura girmemle beraber ön jant oynamaya başladı satıp falcon alacağım
Anladım dediğim gibi talihsizlik yaşamışsın.
Yaş kaç bu arada anladığım kadarıyla ehliyetin yok.
Bunların derdi bitmez belli ki iyi kötü imkanın var ehliyetin yoksa alıp bunlara para harcama, adam gibi bir motor alırsın.

Motosikleti
Kuba çita 50 gold
Anladım dediğim gibi talihsizlik yaşamışsın.
Yaş kaç bu arada anladığım kadarıyla ehliyetin yok.
Bunların derdi bitmez belli ki iyi kötü imkanın var ehliyetin yoksa alıp bunlara para harcama, adam gibi bir motor alırsın.
Yas 18 ehliyetim var sorun yok ama gerçekten bunaltıyor insanı normalde cg severim önceden vardı bi tane hiç başımı ağrıtmadı ama bu nedense sorunu bitmiyor şimdi sinyal kopuk dişlilerden pat küt çat sesler geliyor ne yapacağım ben bilmiyorum

Yas 18 ehliyetim var sorun yok ama gerçekten bunaltıyor insanı normalde cg severim önceden vardı bi tane hiç başımı ağrıtmadı ama bu nedense sorunu bitmiyor şimdi sinyal kopuk dişlilerden pat küt çat sesler geliyor ne yapacağım ben bilmiyorum
Hiç uğraşma o zaman, cg de çok ucuz değil zaten onun yerine biraz daha koyup 2. el temiz hintli falan bir şey al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar