İzmir'de eski chopper dan anlayan usta önerisi

Motosikleti
1999 Honda Rebel 250 CMX
Eski bir Honda rebel chopper motosikletim var ve karbüratör temizliği yaptırmak istiyorum. Basit küçük bir karbüratör olsa söküp ben yapabilirdim de karmakarışık bir sistemi var elime almamak için işinin ehli düzgün bir usta arıyorum yardımcı olur musunuz

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
video olarak aradınızmı, motorunuzun modeline göre karbüratör ile ilgili video vardır belki.
sağolsun kendimde mekaniker olduğum halde piyasada iş yaptırmaktan korkuyorum. bir tane sorunla adama başvuruyorsunuz, kanser olup dükkandan çıkıyorzunuz.

Motosikleti
1999 Honda Rebel 250 CMX
video olarak aradınızmı, motorunuzun modeline göre karbüratör ile ilgili video vardır belki.
sağolsun kendimde mekaniker olduğum halde piyasada iş yaptırmaktan korkuyorum. bir tane sorunla adama başvuruyorsunuz, kanser olup dükkandan çıkıyorzunuz.
Evet videosu var bi tane adam söküp temizleyip geri birleştiriyor da karmaşık bir sistem hiç girişmek istemedim. Sadece karbüratör temizliği yaptırıcam ya aldığım adam en son 15bin kmde yaptırmıştı şuan 30bin km oldu bakılması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumda eski olsa da şöyle bir konu buldum. Kadir Usta diye birinden bahsediyorlar, umarım hala yaşıyor ve çalışıyordur.

https://www.motosiklet.net/forum/konu/izmir-cruiser-ustasi.158701/
Teşekkür ederim bakıyorum

Motosikleti
Cruiser
Kazım Öztürk var. medikal point e yakın internetten bulabilirsin. Önce bir ara randevulu gitmek daha sağlıklı olacaktır, genelde aşırı yoğun çünkü.

Motosikleti
D400
izmir'de pek yok, Urla/Seferihisar tarafında birisi vardı ama hatırlamıyorum.

Kazım Öztürk var. medikal point e yakın internetten bulabilirsin. Önce bir ara randevulu gitmek daha sağlıklı olacaktır, genelde aşırı yoğun çünkü.

kazım abi sağlamdır yapar ama karbüratör temizliği sırasında psikoloji bozabilir, randevusuz gitmemek lazım :D

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Eski bir Honda rebel chopper motosikletim var ve karbüratör temizliği yaptırmak istiyorum. Basit küçük bir karbüratör olsa söküp ben yapabilirdim de karmakarışık bir sistemi var elime almamak için işinin ehli düzgün bir usta arıyorum yardımcı olur musunuz
konudan bağımsız sadece meraktan soruyorum yakın zamanda akü değişimi yaptın mı

Motosikleti
1999 Honda Rebel 250 CMX
Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
yakın zaman sayılır mı bilmem bi 4-5 ay arası oldu sanırsam tam hatırlamıyorum neden?
Bir oyunda rastgele denk geldiğim bir arkadaş bana "Rebel aldım ama motor çalışmıyor ne yapayım?" diye sordu. Ben de aküne baktır demiştim aküyü değiştirmiş ve çalıştırmış. Konuyu da böyle görünce onu sen sandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar