Bizdeki fiyatı ucuz tuttu da, bu motorla uzun yol, otoban yapılır mı?Hero Dash 125
50 bin km 5 yıl garanti
1.6 litre tüketimi yle sınıfının lideri
Usb soket de dahil
Şimdiden hayırlı olsun
Valla düz yolda 105 Yokuş aşağı 115 yapıyorBizdeki fiyatı ucuz tuttu da, bu motorla uzun yol, otoban yapılır mı?
Ben bu bahsettiğim motoru alırken de satarken de sıkıntı yaşar mıyım? Satabilir miyim? İşe gidip gelmek için istiyorum günlük 70 km yapsam uzun yolda yolda bırakır mı?Valla düz yolda 105 Yokuş aşağı 115 yapıyor
Otoyolda zaman zaman 100 kmh hızlar yapabilirsin
90 a kadar motor performans ı güzel
Ortalama motor ömrü için 85 kmh hız öneririm
Pcx in son hızı daha yüksektir düz yolda 115 i bulursun yokuş aşağı 125 falan onunda fiyatı tuzlu
Hangi amaçla (iş, hobi, kurye vb.) kullanmayı planladığını söylersen daha spesifik bir tavsiye verebilirim.
Başka bir model hakkında merak ettiğin bir şey var mı?
Şu dalgınlık zor iş arkadaş.50 cc motosiklet ile benim de tecrübem oldu. Eğer güzergahınızda işlek anayollar varsa 50 cc scooteri kullanmanız güvenliğiniz açısından da çok uygun olmayacaktır. Bu 50 cc likler daha çok mahalle arası kısa mesafe market, çarşı pazar işlerini görebimek açısından pratiklik sağlıyor. Her ne kadar 50 cc ile 60 km gibi hızlara çıkabilmek mümkün olsa da makul sürekli seyir hızınız aslında maksimum 35-40 km olabilecektir. Sürekli daha yüksek süratle kullanmak motosiklet için de kolay problem çıkması anlamına gelir. 70 km mesafe için imkan varsa en az 125 cc ler tercih edilirse daha güvenli olur.