Motorsiklete kasko hakkında

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Geçen sene 2024 model R1300GS için 79.000 TL fiyat çıkarmışlardı, yaptırmamıştım.

Bugün 2025 model Triumph Tiger 900 Rally Pro için teklif istedim.

Gelen teklifler;
  • AXA 49.009 TL + 5.000 TL Genişletilmiş Anahtar ile Çalınmalı Premium
  • ANADOLU 56.850 TL Muafiyetli Dar Kapsam
  • ANADOLU 65.602 TL Genişletilmiş Anahtar ile Çalınmalı, Sınırsız Mesafe Çekicili Premium
  • UNICO 64.617 TL Genişletilmiş Anahtar ile Çalınmalı Premium
  • ALLIANZ 95.299 TL Standart Kasko

Motosikleti
D400
Geçen sene 2024 model R1300GS için 79.000 TL fiyat çıkarmışlardı, yaptırmamıştım.

Gelen teklifler;
  • ANADOLU 65.602 TL Genişletilmiş Anahtar ile Çalınmalı, Sınırsız Mesafe Çekicili Premium

sınırsız mesafe çekici olayı iyiymiş.
mesela motorla izmirden cıkıp karadeniz turu yapıp erzuruma kadar gittim, motor bozuldu dedim çekici çağırdım. izmire getirir mi? :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

Gelen teklifler;
Kimden istediniz acaba? MRT / Şair vb. acentaların fiyatları daha iyi olabiliyor. Bunlar bana ziyadesiyle yüksek geldi...

Motosikleti
İki Teker Havada
nc 750x 2015 model
Tam da kalıbınızın motoru
Sizin kilonuzla nc750x Torku ideal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gelen teklifler;
Fiyatlar çok uçuk be dostum
Kaskosuz da binilmez bu motora
Kasko yaptırdınız mı?

Son düzenleme:
Motosikleti
Kimden istediniz acaba? MRT / Şair vb. acentaların fiyatları daha iyi olabiliyor. Bunlar bana ziyadesiyle yüksek geldi...
Bir arkadaşımın önerdiği acenteden istedim. Bana da fiyatlar fazla yüksek geldi. Şair için form doldurmuştum, henüz dönüş olmadı. Başka bir yerden daha teklif istedim.

Fiyatlar çok uçuk be dostum
Kaskosuz da binilmez bu motora
Kasko yaptırdınız mı?
Yok hocam fiyatlar yüksek geldi, yaptırmadım. :) Beklediğim tekliflerde var onları da bir göreyim bakalım.

Motosikleti
İki Teker Havada
Bir arkadaşımın önerdiği acenteden istedim. Bana da fiyatlar fazla yüksek geldi. Şair için form doldurmuştum, henüz dönüş olmadı. Başka bir yerden daha teklif istedim.

Yok hocam fiyatlar yüksek geldi, yaptırmadım. :) Beklediğim tekliflerde var onları da bir göreyim bakalım.
Nasipse alacağım Rally pro da uygun fiyatlı ilan sadece gt pro bulabiliyorum
Transalp 750 alsam aklım Tiger 900 de kalacak
Biraz arazide kullanmak istediğim den gt pro alırsam pişman olabileceğimi düşünüyorum
Kimisi gt pro da elektrikli süspansiyon var gt pro al diyen de var

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Ben de aynısını diyecektim MRT gib motosiklet odaklı acenteler genelde çok daha uygun fiyatlar veriyorlar. İsterseniz bir de onlara sorun @ibooo yarı yarıya fark çıkabilir.
Çıkmazsa da en son sigortacılıkta yine yeni bir sisteme geçmişlerdi primler yine yukarı yönlü oynamış olabilir.

Benim de Mayıs’ta yenilenecek heyecanla bekliyorum.

Motosikleti
İki Teker Havada
Ben de aynısını diyecektim MRT gib motosiklet odaklı acenteler genelde çok daha uygun fiyatlar veriyorlar. İsterseniz bir de onlara sorun @ibooo yarı yarıya fark çıkabilir.
Çıkmazsa da en son sigortacılıkta yine yeni bir sisteme geçmişlerdi primler yine yukarı yönlü oynamış olabilir.

Siz kaça yaptırmıştınız motosikletiniz ne?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

MRT'ye mutlaka sorun. Whatsapp'tan falan da yardımcı oluyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla benim Aralık ayındaydı çok iyi fiyat geldi bayram ettim. (Yanlış hatırlamıyorsam 13k gibi bir şeydi. Ama tabi TSB rayiç bedel nispeten daha düşük bende - 2025 model bir 900 Rally Pro'dan hallice düşüktür...)

Motosikleti
Nasipse alacağım Rally pro da uygun fiyatlı ilan sadece gt pro bulabiliyorum
Transalp 750 alsam aklım Tiger 900 de kalacak
Biraz arazide kullanmak istediğim den gt pro alırsam pişman olabileceğimi düşünüyorum
Kimisi gt pro da elektrikli süspansiyon var gt pro al diyen de var

@Reloaded bütçeniz nedir?

Teşekkürler, Mrt'ye de whatsapp'tan yazdım bakalım, teklif gelince buradan paylaşırım. :)

F54

ilk yaptıracak olanlar aldığınız fiyatlar motosikleti aldığınız paranın %5 ni çok geçmiyorsa fazla dert etmeyin yaptırın kaskonuzu ilk sene çok gelebilir ama 2. yıl %35 indirim alacaksınız zts den ucuza gelecek bir kaç yıl sonra
ben 2015 te şehir içinde yürüme hızında bir kaza yaptım 2 yaşında nc 700 ile motor yan bile yatmadı masraf motorun fiyatının %30 civarıydı o gün bayii den çıkmadan %5 değeri kadar kasko yaptım 11 yıldır her motorumda bu kasko yu yeniliyorum şuan (crf 1100 l es 2022 model) 900000 teminatlı kasko yu yıllık 10000 tl ye yaptırıyorum bu gün şehir içinde aynı kazayı yapsam 300000 tl masraf çıkar yani yan yattık diyelim 500000 tl
kıyafet motor bakımı kadar önemli bir konu benim için kasko konusu bu güne kadar allianz ve anadolu sigorta harici hiçbir şirkete kasko yaptırmadım
ha bu güne kadar kaza yapmadım arkadaşlar makara yapıyor zenginsin vs diye boşuna para veriyormuşum onlara göre
biri gitti köpeğe çarptı 1200 gs ile 7000 euro masraf çıktı yan sanayi/çıkma parça taktırdı ucuz olsun diye
biri gitti afrika kışın yatıyor diye scootere geçirdi kaskoyu yayla da duvara çarptı 3 senelik kasko parasını tamirat işlerine harcadı koşturmaca da extra
benim hiç böyle dertlerim olmuyor motor yansa yakar sigarayı oturur izlerim hiç umrumda olmaz kaç para aylık 850 tl için mi telaş yapacağım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Direkt telefonla MRT sigortayı arayın.
Bunlar çok büyük acenteler değiller, yani web stesinden form falan çalışımyor kimse farketmemiş bile olabilir. Eski usul telefonla arayın.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Direkt telefonla MRT sigortayı arayın.
Bunlar çok büyük acenteler değiller, yani web stesinden form falan çalışımyor kimse farketmemiş bile olabilir. Eski usul telefonla arayın.
Böyle MIRT sikortanın keseceği poliçenin de PIRT olacağını düşünüyorum.
Ulaşabilmek mümkün değil. Telgraf mı, faks mı çekelim bu devirde?

Motosikleti
Yamaha Mt-10
Yamaha MT-10 yaptırdım, 22.000 TL. Eşimin üzerine motosiklet.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Böyle MIRT sikortanın keseceği poliçenin de PIRT olacağını düşünüyorum.
Ulaşabilmek mümkün değil. Telgraf mı, faks mı çekelim bu devirde?
Telefonla arayınca gayet güzel ulaşılıyor.
Web sitelerindeki formlar üzerinde nereye ulaşılabilmiş?

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
honda sh 125 scooter 14000 tl çok mu sizce 2. yıl
Primler şehre, yaşınıza, geçmişinize vs. göre çok değişkenlik gösterebiliyor. O yüzden net bir şey söylemek mümkün değil. Geçen yıl Ocak ayında genç bir çocuğa Hero Dash 125 motorumu satmıştım 11.000 lira trafik sigortası çıkmıştı, motoru.in 4’te 1 fiyatı neredeyse. Ama bana 5000 mi ne çıkmıştı ilk aldığımda.

9 taksitle yaptırırsanız bence makul gibi. Çalınma, kaza vb durumlarda koruma altında olacaksınız.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Web sitelerindeki formlar üzerinde nereye ulaşılabilmiş?
Amerikonya'da simit&wesson, Çayna'da aliöküzpires tükanları gibi yerlere üstelik tarzanish lisan bilgilerimle ulaştım, alışverişimi yaptım, işimi gördüm. MIRT sikorta benim girdiğim bilgileri i-meyıl olaraktan aynen bana gönderdi başka bir icraat yok. Ben o bilgileri bilmiyor olabilir miyim acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar