YouTube Kanalıma Beklerim (:

Arkadaşlar selamlar,

Umarım bu tip bir konu açmamın sakıncası yoktur.

Motosiklet odaklı içerikler üretmeyi hedeflediğim bir YouTube kanalım var. Genel içerik POV tarzı sürüşler olacak, apır sapır konuşma yok, sohpet yok. Sakin bir sürüş, egzos sesi ve doğa ağırlıklı, ASMR dedikleri tarzda diyebilirim. İleride motovlog v.b. içerikler belki olabilir henüz daha yolun başındayım, net bir kararım yok.

İşin sinematik noktası da epey ilgimi çektiği için, seyir zevki için olabildiğince yüksek kaliteli görüntü ve ses yakalamaya gayret ediyorum.

Eğer bu tarz içeriklerden hoşlanıyorsanız takip edip destek olmanız beni çok mutlu eder :)

https://www.youtube.com/@tengizyel

Sevgiler

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, kanalınıza abone oldum. İlk müsait zamanımda videolarınızı izleyeceğim.

Motosikleti
D400
izledim gerçekten keyif verici olmuş.
şahsi fikrim mesela 10 dakikalık bir videoda orta yerlerde farklı bir manzara, hız ya da sürüş şekli denk geldiğinide çok kısık bir müzik koyarak sinematikleştirmen . (10 dakikada 1 dakika yeter) öyle oldugunda daha dikkat cekici oluyor.

bu arada motor nedir, himalayan mı?

izledim gerçekten keyif verici olmuş.
şahsi fikrim mesela 10 dakikalık bir videoda orta yerlerde farklı bir manzara, hız ya da sürüş şekli denk geldiğinide çok kısık bir müzik koyarak sinematikleştirmen . (10 dakikada 1 dakika yeter) öyle oldugunda daha dikkat cekici oluyor.

bu arada motor nedir, himalayan mı?
Teşekkür ederim hocam güzel fikir, bunu deneyeceğim. Esasında video lar biraz uzun oldu, 7-8 dk bence ideal, fazlası sıkabiliyor. Acemiliğimize denk geldi :)

Motor Honda CL 250

Motosikleti
Forza 250
Konuşma, sohbet olsa daha iyi olmaz mı?
Fıtı fıtı egzoz sesi nereye kadar :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
hayırlı olsun kanalınız, bol bol izlenmeleriniz olsun başarılarınızın devamını dilerim.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Arkadaşlar selamlar,

Umarım bu tip bir konu açmamın sakıncası yoktur.

Motosiklet odaklı içerikler üretmeyi hedeflediğim bir YouTube kanalım var. Genel içerik POV tarzı sürüşler olacak, apır sapır konuşma yok, sohpet yok. Sakin bir sürüş, egzos sesi ve doğa ağırlıklı, ASMR dedikleri tarzda diyebilirim. İleride motovlog v.b. içerikler belki olabilir henüz daha yolun başındayım, net bir kararım yok.

İşin sinematik noktası da epey ilgimi çektiği için, seyir zevki için olabildiğince yüksek kaliteli görüntü ve ses yakalamaya gayret ediyorum.

Eğer bu tarz içeriklerden hoşlanıyorsanız takip edip destek olmanız beni çok mutlu eder :)

https://www.youtube.com/@tengizyel

Sevgiler
Çanıllı Asartepe çevresine benzettim. Ankara'da mısınız?

Konuşma, sohbet olsa daha iyi olmaz mı?
Fıtı fıtı egzoz sesi nereye kadar :)
Valla çok seviyorum ben böyle içerikleri. İleride anlatacak ilgi çekici birşeyler olursa, neden olmasın tabi :)

hayırlı olsun kanalınız, bol bol izlenmeleriniz olsun başarılarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim.

Çanıllı Asartepe çevresine benzettim. Ankara'da mısınız?
Aynen öyle, bol bozkır :)

Çok teşekkür ederim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
abone oldum, renk paleti çok güzel, umarım çok insana ulaşırsınız

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
herkese ulaşması mesele.

benim de aklıma şu geldi: herkes kendi motoruna inceleme çeksin. nası fikir?
Forumda kapalı devre bir ortamdayız, bizler harici çok kişi ziyaret ediyor ama üye olmadan takip eden daha fazla. Motor incelemesi elbet olur ama ben mesela seni yıllardır biliyorum, şahsen tanışıklığım yok ama seni ekrandan bile olsa tanımak, görmek isterdim. Forumdan videosu izlenecek en az 30 üye rahat çıkar, 30 üye demek 30 hafta video demek, kanal yaygınlaştıkça, bilindikçe dışarıdan millet de abone olur, izler, bu kişilerin bir kısmı foruma da üye olup aktif yazar olabilir.

Motosikleti
Mondial Grumble
Forumda kapalı devre bir ortamdayız, bizler harici çok kişi ziyaret ediyor ama üye olmadan takip eden daha fazla. Motor incelemesi elbet olur ama ben mesela seni yıllardır biliyorum, şahsen tanışıklığım yok ama seni ekrandan bile olsa tanımak, görmek isterdim. Forumdan videosu izlenecek en az 30 üye rahat çıkar, 30 üye demek 30 hafta video demek, kanal yaygınlaştıkça, bilindikçe dışarıdan millet de abone olur, izler, bu kişilerin bir kısmı foruma da üye olup aktif yazar olabilir.
Çok mantıklı ve çok güzel olur

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok mantıklı ve çok güzel olur
Bir sürü ilginç ve değerli arkadaşımız var. İyi bir moderatör, program sunucusunun elinde güzel videolar çıkabilir. Tabi ki üyelerin geçmiş konu, mesaj ve polemiklerine hakim olması gerekiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar