MT [ İzmir ] 18 Kasım Cumartesi Ayvalık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
10 motor değiliz abi güldemet ablayla murat abi beraber olcak.anlaşılan 9 motoruz!

Paniklenmeyin arkadaşlar..ki bizler 1 saatte organize olmayı bile başarıp 7 motor yola çıkmış bir gurubuz:cat: 18 kasıma daha var ve katılımın fazla olacağına inanıyorum.Manisa,Balıkesir,Ayvalık danda katılım olacaktır..çok büyük sürprizler var..:rendeer: Olağan haftalık toplantımızda durum netleşecektir.Sevgilerimle..:rendeer: :rendeer:

o zaman kadar ne olur bilemiyorum ama bende gelmek isterim. kesin cevabı ben bildiririm..........

ummet abi haklisin, zaten sen gelirken de toplaya toplaya gelirsin:) havalar guzel olsun ben iki tane de motor kiralayip gelirim...:queen: maksat sayiyi cogaltmaksa:p

herkese iyi hafta sonlari...

yürü be koçum :queen:
yakışır sana ve bize ne eğleniriz ama süprizlere açık olun :bounce:

EgeKnn beni de listeye ekleeee.

Arkadaşlar toplantı çarşamba olursa katılamayacağım ama Ayvalık'a geliyorum...

Beraber yol almak dileğiyle...

Görüşürüz

Bu arada, otel olayı kesinleşti mi? Biri benim gitarı taşıyabilirse artçı gelmek isteyen arkadaşlar var, bir de gecenin tam bir planını yapalım mı yoksa spontan mı gelişecek ?

Antalya'ya da geliriz elbet, biz bu tARAFLARI BİR BİTİRELİM hele, siz de oradan yola çıkın, Denizli'de buluşalım:)

Ben geyik olsun diye demiştim ama güzel oldu yahu, aklıma yattı benim bu iş.

Olur mu acep böyle birşey? Kenan? Arkadaşlar?

siz bi kesinleştirin şu otel yada çadır işini...:pale: canım istemiyor değil :salut:
işim müsait olursa bende gelmek isterim ...:cherry:

bende gelmek istiyorum ama motor gibi dünyanın en güzel taşıtına sahip değilim.ayrıca otel olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.bilgilendirirseniz sevinirim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun yoksada artcılık ayarlarız benım artcım var ama bırını buluruz sana geziye gelıcek arkadaşların dıkkatıne :bounce: saygılarımla F.T.T.

bende gelmek istiyorum ama motor gibi dünyanın en güzel taşıtına sahip değilim.ayrıca otel olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.bilgilendirirseniz sevinirim

Usumemek icin saglam kiyafetlere ihtiyacin olacak eger usumem dersen artci olayi kolay. Bir kask uydurdukmu islem tamamdir.

Bu arada hafta sonundan once carsamba aksami toplantimiz oluyor orayada gelip hepimizle tanisirsan cok daha iyi olur.

arkadaşlar bizde balıkesir havrandayız sekiz kişilik bi gurubuz bizde gelebiliriz tabi bi aksilik olmassa görüşmek üzere

otel işi kesinleşirse gelebilirim arkadaşlar çünkü benim çadırım ve diğer malzemelerim malesef yok :salut:

bende dört kişilik çadır ve ekipmanı varda malzemeyi taşıyacak babayiğit lazım :queen: taşınmaz motor tepesinde :farao: böyle aktiviteleri bahar yada yaz aylarında yapsak (yada yapıldıda biz mi geç kaldık) :pr: haberimiz olmadı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar