Bu ilan fiyatları ne ayak?

Motosikleti
cbf 150
ya sen fiyat sorguluyorsun. bak beni lavuğun teki aradı ve dediki; abi işte ben bu motosikleti çok merak ediyorum anlatabilir misin biraz diye bende başladım tamamen objektif bir şekilde anlattım motorada bayağı giydirdim. he tamam diyip kapadı. sonra dedim ki kendi kendime ne konuşuyorsun aptal herif iki saat. neyse gel zaman git zaman bu lavuk 15 gün sonra tekrar aradı beni. ismi şakir olsun. abi ben bu motosikleti çok merak ediyorum anlatabilir misin dedi.
şakirciğim sana bu motoru 15 gün önce yarım saat anlattım sapık değilsen bir daha arama kardeşim beni dedim ve tekrar hee tamam diyip kapadı.
bundan önceki sattığım motor 4 kez el değiştirdikten sonra 5. talipli beni arayıp böyle bişi varmış abi doğrumu diye aradı. dedim nasıl buldunuz lan beni 😄

motosiklet satmak insanı hayattan soğutur bu alemde böyle aptal tiplerde varmıymış ulan dedirtir. en iyi satılık motor arkadaşına sattığın motordur.
o yüzden napıyoruz zararda etsek takasa veriyoruz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
o yüzden napıyoruz zararda etsek takasa veriyoruz.
Arabamı takasa verdim kafam rahat etti. 2 ay sonra zaten zam geldi, benim eski araba hala alakasız bir galericide benden aldıklarının üzerine 200 eklemişleş ama ilan duruyor hala, kendimi karda hissediyorum. bir de takas indirimi diye fazladan 30bin lira daha indirmişlerdi.

Yazdiklarimizi okumuyorlar. Ama bir seferinde birisi ben yazmistim bunlari diyince "abi kusura bakma ama ilanda az bisey yaziyorlar, sonra aracin basina gidince bir suru sey daha var diyorlar, ondan sordum, herkes sizin gibi gercegi yazmiyor" demisti
kendisi de demek ki ilan verse her şeyi yazmayacak, karşısındakini de öyle sanıyor.
ilana her şeyi yazıyorum, en alta da açıklamayı okumadan yazanlara cevap vermiyorum yazıyorum, bazıları "abi açıklamaları okudum, ama şu var mı bu var mı" diye yine ilanda yazılı şeyleri soruyor, bu tipleri anlamak zor :)

Açıklamayı okumuyorlar çünkü.
Direkt telefon ver diyenlere önce mesajla bazı konularda anlaşalım öyle bakarız diyin, zaten telefon isteyenlerin yarısını bu yöntemle doğrudan elemiş oluyorsunuz.
telefon isteyenlere mesajla yaz diyorum, çoğu uğraşmak istemiyor, yazmıyor. iki mesaj yazmaktan üşenen adamla oturup pazarlık yapılmaz diye engelleyip geçiyorum.

Motosikleti
apec apx7
yazdıklarınızda haklısınız ama bir noktayı atlıyorsunuz, insanımın ister galerici olsun ister al-satçı istersen bireysel satıcı tam bir çakal. haliyle ne yazılana güven var ne verilen fiyata. adam değişeni yok yazıyor en alta ağır hasar kayıtlı yazıyor. sahibinden de tonla örnek var. ayrıca gerizekalılar var hangi bölüme ilan vereceğini bilmeyen. o yüzden arayanların sordukları soruları çok görmüyorum.

F54

beyler atladığınız bir konuda kısmet konusu ben hiç inanmasamda böyle birşey de var
ben dio mu ilana koydum hiç abartısız 50 kişi talip oldu 300 500 tl için vermedim ama afrika twin e talip çıktı tak 25000 tl indim aşşağıya yani alıcının parası var tamam onun düdüğü çalacak ama satıcı satmak istemiyorsa 100 tl bile inmez ticaret olmaz
piyasa durgun değil her motorun alıcısı var sizinkini almıyorsa demek ki daha alıcısı yok veya siz alamıyorsanız alıcı değilsiniz niyetine girmemişsiniz
alıcı olsanız 300 500 değil 3000 veya 5000 bile bakmazsınız alır geçersiniz
millet 150 200 binlik motorlar satılmıyor piyasa durgun diyor başkaları 1m 1.5m 2m'luk motorları çatır çatır birkaç günde alıp satıyor

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
beyler atladığınız bir konuda kısmet konusu ben hiç inanmasamda böyle birşey de var
ben dio mu ilana koydum hiç abartısız 50 kişi talip oldu 300 500 tl için vermedim ama afrika twin e talip çıktı tak 25000 tl indim aşşağıya yani alıcının parası var tamam onun düdüğü çalacak ama satıcı satmak istemiyorsa 100 tl bile inmez ticaret olmaz
piyasa durgun değil her motorun alıcısı var sizinkini almıyorsa demek ki daha alıcısı yok veya siz alamıyorsanız alıcı değilsiniz niyetine girmemişsiniz
alıcı olsanız 300 500 değil 3000 veya 5000 bile bakmazsınız alır geçersiniz
millet 150 200 binlik motorlar satılmıyor piyasa durgun diyor başkaları 1m 1.5m 2m'luk motorları çatır çatır birkaç günde alıp satıyor
Ben pazarlıktan hiç hoşlanmadığım için soranlara gönülleri olsun diye noter masrafı kadar (en fazla 3-5.000) düşüyorum düşeceksem. Yani fiyatı ne istiyorsam, bence ne makul ise onu koyuyorum, üzerine pazarlık payı eklemiyorum. (Evet, ülkemizdeki alıcı profiline göre öyle yapmamam lazım, bu bir hata...)

Ben pazarlıktan hiç hoşlanmadığım için soranlara gönülleri olsun diye noter masrafı kadar (en fazla 3-5.000) düşüyorum düşeceksem. Yani fiyatı ne istiyorsam, bence ne makul ise onu koyuyorum, üzerine pazarlık payı eklemiyorum. (Evet, ülkemizdeki alıcı profiline göre öyle yapmamam lazım, bu bir hata...)
Naptin abi sen sattin mi vstrom u bu arada

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
yakın dönemde eşimi üste cok vermeden africa 1000 dct alırız diye ikna ettim ve motoru satmaya niyetlendik. ben de motorum temiz servis bakımlı aksesuarlar orjinal akrapovic orjinal diye biraz yüksekten uçmuşum millet sadece model ve kmye odaklanmış ne arayan var ne soran ilk defa bi motorun satılmadan favori sayısının azaldığını bile gördüm. instagramda motorunuzu alıyoruz diyen bi yere gittim adamlar en kötü 370e satacağım motora 250 dediler. takasa vermek bence de daha makul gelmeye başladı ancak kimse mesaj bile atmadı bunu anlayamadım. birisi ilandan 50 aşağı teklif verse de pazarlık etsek diye bekledim en satamayacağımı düşündüğüm daelim bile daha hızlı satılmıştı. Takas için nereye bakabilirim ya da siz acımadan söyleyin ederi şu diye en kötü ihtimalle satıp biraz altında bekleyip 2 ay sonra africa bakmaya başlayacağım. TRACER 700

horneti yeniden ilana koyayım diyorum da fiyatlar allak bullak. sıfırı 750k olmuş, ikinci eline 640k yazan var. ne yazcaz biz şimdi buna daha 7000 km de motor, bir sürü ekstrası var?

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
horneti yeniden ilana koyayım diyorum da fiyatlar allak bullak. sıfırı 750k olmuş, ikinci eline 640k yazan var. ne yazcaz biz şimdi buna daha 7000 km de motor, bir sürü ekstrası var?
anlamıyorum insanlar ekstralara hiç bakmıyor tek baktıkları model km. adam gitmiş çirkin demirleri gözüken yan çantalar takmış 3lü çanta diyor benim motorumda tek hareketle sökülüp elde taşınabilen çantalarla aynı muameleyi görüyor.

Motosikleti
apec apx7
keyif sizin mal sizin, benim naçizane yorumum aksesuar için. bunu otomobil satanlar da çok dile getiriyor üstünden bilmem ne kadarlık aksesuar var diye ama sizlerin unuttuğu birşey var: alıcı (en azından büyük çoğunluğu) aksesuara değil araca bakıyor. sizin aldığınız aksesuar alıcıyı hiç ilgilendirmiyor (açılır cam tavan gibi spesifik ve aranan bir aksesuar değilse) sizler istediğiniz kadar aksesuarla donatın, yeni mi , kaç km de ve bunların karşılığı fiyat ne? benim bu konudaki görüşüm bu.

Motosikleti
CB750A
senin tracer 700 ilan fiyatı bence iyi ama yeni kasa 2020 diye bakıyorum, orjinal topcaseli 405k var
ağır hasarsız, tr plaka diye aratınca seninkinin yılında aksesuarsız 300den başlıyor anca 3. sayfadasın
tabi esas neden insanların alacak parası yok :(

anlamıyorum insanlar ekstralara hiç bakmıyor tek baktıkları model km. adam gitmiş çirkin demirleri gözüken yan çantalar takmış 3lü çanta diyor benim motorumda tek hareketle sökülüp elde taşınabilen çantalarla aynı muameleyi görüyor.
ekstadan anlamayan adamla ticaret yapmayız hocam, başka alıcı mı yok :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

keyif sizin mal sizin, benim naçizane yorumum aksesuar için. bunu otomobil satanlar da çok dile getiriyor üstünden bilmem ne kadarlık aksesuar var diye ama sizlerin unuttuğu birşey var: alıcı (en azından büyük çoğunluğu) aksesuara değil araca bakıyor. sizin aldığınız aksesuar alıcıyı hiç ilgilendirmiyor (açılır cam tavan gibi spesifik ve aranan bir aksesuar değilse) sizler istediğiniz kadar aksesuarla donatın, yeni mi , kaç km de ve bunların karşılığı fiyat ne? benim bu konudaki görüşüm bu.
e hocam tüm aksesuarları söküp satayım desem bu defa diyecek ki diğer adam şunu takmış bunu takmış. başa çıkamayız öyleleriyle. bilinçli adama satmak isterim ben. çer çöp ölücü takımıyla işimiz yok.
dediğiniz mantıkla tüm araçlar da aynı fiyata satılmalı o halde. içinde koltuk ısıtması olan, dijital ekranı olanla ısıtması olmayan, analog ekranlı aynı fiyata satılmalı? böyle saçma bir mantık olamaz kusura bakma.

Motosikleti
yok:(
ekstadan anlamayan adamla ticaret yapmayız hocam, başka alıcı mı yok :)
istersen tansiyoner tak tüm kapakları tak hornete satın alırken yapılan muamele; daha düşük km ye bu fiyata var.
Motosiklete taktığınız tüm aksesuarlar satarken bir para etmez sadece alıcının alması için hafif artılar verir o kadar.
Satın alım gücü denilen şey bizde çok düşük abi. adam gerekirse onları bende taksit taksit alırım diye düşünüyor o yüzden km ve yıl bazlı daha düşük fiyata varsa gidip onu alıyor doğal olarak.

Bu denklem her zaman aksesuarlı motor satış fiyatını yener >>>>>>>>>>>>>> daha düşük km ye bu fiyata var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar