Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Motosikleti
Yok
Arkadaşlar merhaba. Kırklareli de yaşıyor iken satın alıp 100 bine yakın para harcayıp tüm kaportasını ve hava filtrelerini sıfırlatıp bayiden dün çıkmış gibi bir hale getirdiğim xmax400 üme 2.5 ay sonra İstanbul'a dönüşümüzün 6. gününde dev gibi bir kaldırımda kolsuz birisi çarptı.
Ben de diğer arkadaşlar gibi anladım, yani yaya olan ve tek kolu olmayan bir adam geçerken çarptı da devirdi motoru şeklinde.

Motosikleti
XMax 400
Arızanız daha yazı yazıp meramını aktarmayı beceremeyen birisi ile muhatap olmak :D
Detaylı anlatınca sadede gel, detay vermeyince de anlatmayı bilmiyor olur. İnsanoğluna naparsan yap yaranamıyorsun. Kolsuz : sürmeyi bilmeyen şoför ama tabi sen daha iyi bilirsin

Motosikleti
Voge 250RR
Detaylı anlatınca sadede gel, detay vermeyince de anlatmayı bilmiyor olur. İnsanoğluna naparsan yap yaranamıyorsun. Kolsuz : sürmeyi bilmeyen şoför ama tabi sen daha iyi bilirsin
Ben de kolu olmayan yaya olarak algılamıştım. Olayın kaldırımda gerçekleşmesi ve captionda motoru deviren "adam" olarak bahsetmeniz bunu düşünmeme sebep oldu.

Kırklareli de yaşıyor iken satın alıp 100 bine yakın para harcayıp tüm kaportasını ve hava filtrelerini sıfırlatıp bayiden dün çıkmış gibi bir hale getirdiğim xmax400 üme 2.5 ay sonra İstanbul'a dönüşümüzün 6. gününde dev gibi bir kaldırımda kolsuz birisi çarptı.

Cümle bu.

kolsuz birisi çarptı.

Sen farklı bir şey kast etmiş olabilirsin ama ben ve saz arkadaşlarım çarpan kişinin bir veya iki kolu olmadığını zannettik.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben öyle anladım şahsen. 🥱
"Kolsuz" deyince gayriihtiyari ülkenin geri kalanı "fiziksel engelli, ampute" olarak değerlendirmiş. Yerel ağızdaki popüler bir söz ya da mecazın sanki tüm Türkiye'de aynı manaya geldiğini düşünmeyi ve de bunu anlamayana şaşırmayı ben İzmir'de çok yaşıyorum.

Bkz. simit değil gevrek

Motosikleti
Mondial Grumble
Madem paranı alamıyorsun evine misafir olarak al ve s*k. Üstüne para ver hatta. Alan memnun veren memnun olsun.

Motosikleti
D400
Aracıyla çarpan şişko da seninle birebir aynı kafada olacak ki, kıl tüy zaten bunlar bir şey olmamış ki diye açıklama yaptı. Sonra lafları yiyince ortayı bulduk ama hala vermedi. Bu işin sonu kötek olcak zaten. Senin gibi aklını kuşa taksak kuşu havlatacak olan tipler yüzünden bu ülke hiçbir yere gidemiyor zaten. Üstte yazdım, okumayı ve ardından daha da önemlisi anlamayı becerebilirsen bi gayret göster belki anlayabilirsin. Son yazdığım cevaplar her şeyi içeriyor. Eğer boş konuşmaya devam edeceksen de seni men ediyorum konumdan

Fazla alıngansın.

o yazdıgım grenaj konusu sana özel değil başka bir konunun ilerleyen bir cümlesiydi. anlamayıp hakaret etmen cocukca olmuş.
kaldırıma park etmiş problem yaşamış gelmiş bana zeka lafı sokuyor hey allahım ya.

Bir de bunu diyen adam "kaldırımda kolsuz biri çarptı" diyip kimsenin bilmediği bir tabiri söyleyip insanlar anlamadıgı için garipsiyor.
"kolsuz şofor" bile dememişsin.

Son düzenleme:
Motosikleti
XMax 400
Fazla alıngansın.

o yazdıgım grenaj konusu sana özel değil başka bir konunun ilerleyen bir cümlesiydi. anlamayıp hakaret etmen cocukca olmuş.
kaldırıma park etmiş problem yaşamış gelmiş bana zeka lafı sokuyor hey allahım ya.

Bir de bunu diyen adam "kaldırımda kolsuz biri çarptı" diyip kimsenin bilmediği bir tabiri söyleyip insanlar anlamadıgı için garipsiyor.
"kolsuz şofor" bile dememişsin.
İçi kararmışlar cahillerle konuşmuyorum bro. Eyv sana kalsın sohbetin 😀

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kardeş yanlış anlama ama burada kimse içi kararmış, cahil değil.

Sen kendi yörende olan bir benzetmeyi sanki tüm Türkiye senin küçük ilinden ibaretmiş gibi burada yazmışsın, doğal olarak da kimse anlamamış. Bu nedenle millete atar gider yapman ayıp.

Sorununun çözümünü bilemeyiz, umarım hukuk ya da orman kanunlarıyla çözersin.

Arkadaşlar yeni okudum yorumları. Lombardo ve birkaç yazar hariç gerçekten sırf 'Kolsuz' yazdım diye yaya olarak devirdiğini sanan olmuş ki açıkladığımı da hatırlıyorum. Adam dev gibi kaldırıma arabasıyla çarpıyor, devirip başka yere park ediyor. Aynı gün öğle vakti gelip tekrar parkediyor. Şu kadarını söyliyim eğer o gün görmüş birisi olsaydı ve bana bunu bildirseydi onun arabasını yakardım orada. Bak hem çarpıyor hem de günlerce dibime parkedip evimin güneşini de engelliyor. En sonunda vicdan yapıp geliyor. Birileri 40 bin lira ne aa öö demiş. 40 mı istedik amk? Yarısını istedik o da 20 ye indirdi hatta ben 3 ayda 2 kez yazdım. En son baktım olmayacak ibanım bu, yaptıkların bunlar, benim senin yüzünden yamaha ya fren, ayna, hava filtre kapağı vs şeylere verdiğim para 6 bin tl ki hala çizik çürük yerler senin parayı vermeni bekliyor ayda 5-5 atsan vermiştin şimdiye dek yazdım ve bıraktım. Ama buradan çıkarken merak etmesin yapacağım yuvasını. İstanbul gibi yerde otoparkı nerde nasıl bulcaksın ayrıca? Ve ben motoru koyarken kaldırım engellenmesin diye elimden geleni yapıyorum zaten. Devasa kaldırım zaten yan koymuştum fazladan yediği en fazla 60-70cm idi. 3 metrelik kaldırımdan bahsediyoruz. Bir sürü beyinsiz yorum gelmiş. Gelip suratıma söylenmesini isterdim bu embesilce düşüncesiz yorumların. Pes gerçekten. Adamlar burada bile kendini haklı görüyor vs yazmış. Ne yani şimdi aynı kafayla siz yaya geçidinden bir metre önden geçerken araba gelip çiğnese aynı mantıkla hata iki tarafta da olcak ve herkes yoluna mı bakacak? Böyle Allah ın cezası beyinler olduğu sürece insanın götü dertten kurtulmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim neden herkes yaya olarak anlamış. Arabasıyla vurdu

Üstat yolcu tutamağı çizilmiş mesela hatta göçmüş yani öyle diyim. Sadece onu sıfır aldırmaya kalksan 6 bin lira ya? Arka sele altı göt 8500tl. Alt marşbiyel 5500tl. Ön rüzgarlık 2500. Etti mi zaten 14k? Ben adamdan sadece verdiğim 6 bin TL ve üç parça parası istedim yani. Millet mal mal konuşmuş. Benim parasını istediğim şeyler ya kullanılmaz hale geldiği için benim sıfırladığım manet, ayna, hava filtresi kapağı ya da komple çizilmiş ve önceden ayna gibi olan yerler

Alamadım zaten. Merak etme. Dilerim senden alamadığım paranın 2 katı çıkar bu sokuk mentaliteye sahip olduğun için. Bot musun oğlum sen

Araçla yapıyor birde bunu. Herkes ısrarla yaya anlamış. Merak etmesin yakında taşınacağım ve o gün geldiğinde ödeşirim zaten o aptal şişkoyla

Adaşım zaten alayı yaya anlamışta adam dandirik arabasıyla çarptı anasını. Daha mecazdan anlamıyorlar. Yaya diye belirtmedim ki ben. Arabasıyla sikti attı yerden bile kaldırmamış. Bu işin ucunda bende kaldırmıycam onu

Dostum arabayı yakardım demişsin.
Ne yapalım ne istiyorsun azmettiricimi olalım paranı alman için.
Burada ki insanlara laf anlatamadın madem adamla devam et sohbete.
Yakıyor musun öpüyor musun zorla mı alıyorsun sonucu da bildir tecrübe olsun hepimize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar