- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Ben 85'e razıyım, bit yavrusu 1000'lik makineyle hımbıl hımbıl 60-70 ile gidiyor ve bundan övünüyor.kesinlikle ruh hastalığı 6. vites 85 kmh/h hızla yol mu biter yav
Ben 85'e razıyım, bit yavrusu 1000'lik makineyle hımbıl hımbıl 60-70 ile gidiyor ve bundan övünüyor.kesinlikle ruh hastalığı 6. vites 85 kmh/h hızla yol mu biter yav
Yol bitmesin diye yavaş yavaş gidiyordurBen az yaktırma çabasını
1) Mabadının yetmeyeceği motora sahip olma
2) Ruh hastalığı
3) Kolpacılık
olarak değerlendiriyorum.
Africa Twin 3000 devirde 3.2 litre yakması imkansız6. vites 3bin devirde çift silindir dört silindir 1000cc 1200cc motorla da gitsen aynı yakıtı yakar
Olmaz o. AT bir fetiş nesnesi, kimse almasa fetişistler almaya devam edecektir. Ayrıca ikisinin motorları arasında dünyalar fark var; yüksek torkun keyfi başka olur....
Gün gelecek Transalp 750 Africa Twin in satışlarını baltalıyacak net
O dediğin kesin yaşansın baya Nc750x DCT ye dönecekler, hem motor beygir tork olarak kıyaslandığında Africa Twin 7500 devirde güç üretirken Nc 750x DCT 6750 devirde güç üreterek daha fazla tork sunuyorOlmaz o. AT bir fetiş nesnesi, kimse almasa fetişistler almaya devam edecektir. Ayrıca ikisinin motorları arasında dünyalar fark var; yüksek torkun keyfi başka olur.
Güç ve tork kavramları birbirine karıştırmışsın; XL750'de maks. tork 7300'de, AT'de 5500'de, NC'de ise 4750'de gelir. Ayrıca AT NC'nin 1,5 katından fazla tork üretir. (112Nm vs 69Nm.)O dediğin kesin yaşansın baya Nc750x DCT ye dönecekler, hem motor beygir tork olarak kıyaslandığında Africa Twin 7500 devirde güç üretirken Nc 750x DCT 6750 devirde güç üreterek daha fazla tork sunuyor
PekiAfrica Twin 102 ps 112 nm tork
Motor gücünden Yüzde 10 fazla tork üretir
Nc 750x 58.5 ps 69 nm tork
Motor gücünden Yüzde 18 fazla tork üretir
Yakıt tüketimi ve Güç beygir oranıyla birlikte Nc 750x önde
Bulunduğum yerde hız limiti Otomobiller 82 Kamyon ve motosikletler 70 kmhBen 85'e razıyım, bit yavrusu 1000'lik makineyle hımbıl hımbıl 60-70 ile gidiyor ve bundan övünüyor.
Tiger 900'ü bilmem ama Tiger 800 ile gaz açtığında sıralı üçlüden gelen hava emiş sesi ile bloktan gelen kaplan kükremesinin birleşimi adamı fena cezbediyor arkadaş. Öyle 80-90 la filan da gidilmiyorHayat 90 dan sonra başlıyor zaten
Dün biraz zorladım kendimi sakin süreyim dedim. Denizli-Aydın-İzmir Otobanında 10-15 dakika hız sabitleyici açık 90 bandında kalan sürenin çoğunda radar belasına 110 km bandında sürdüm 4,6 litre gösteriyordu ortalama yakıt
![]()
Kurallara uymak ve ceza korkusundan basmamak başka, basamamak ve büyük motoru 125 cc sürer gibi sürmek başka.Bulunduğum yerde hız limiti Otomobiller 82 Kamyon ve motosikletler 70 kmh
Her 3-5 km de bir hız kameraları 10 km de bir radar var
Abi bu hız olayı IQ gibiKurallara uymak ve ceza korkusundan basmamak başka, basamamak ve büyük motoru 125 cc sürer gibi sürmek başka.
olur mu ya bak adam ne güzel pırıl pırıl kafa ile hesap yapmış sende karıştırmışsın demişsinGüç ve tork kavramları birbirine karıştırmışsın; XL750'de maks. tork 7300'de, AT'de 5500'de, NC'de ise 4750'de gelir. Ayrıca AT NC'nin 1,5 katından fazla tork üretir. (112Nm vs 69Nm.)
Sen geldiğinde tomy, sen ve ben ne güzel yardırmıştık otobanda Çatalca/subaşı buluşma noktasına giderken. Hem de manyak rüzgara karşı. Maşallah ne güzel gidiyor kaplan demiştim.Tiger 900'ü bilmem ama Tiger 800 ile gaz açtığında sıralı üçlüden gelen hava emiş sesi ile bloktan gelen kaplan kükremesinin birleşimi adamı fena cezbediyor arkadaş. Öyle 80-90 la filan da gidilmiyorHayat 90 dan sonra başlıyor zaten
Dün biraz zorladım kendimi sakin süreyim dedim. Denizli-Aydın-İzmir Otobanında 10-15 dakika hız sabitleyici açık 90 bandında kalan sürenin çoğunda radar belasına 110 km bandında sürdüm 4,6 litre gösteriyordu ortalama yakıt
![]()
Gagası bile var ne güzel benim vstrom'u andırıyor deyip çok beğenmiştim canlı canlı gördüğümde.
Bunların yanında NC'nin adını geçirmek hata zatenolur mu ya bak adam ne güzel pırıl pırıl kafa ile hesap yapmış sende karıştırmışsın demişsin
nc veya transalp 750 ALAN vatandaş bunlardan sonra gidip afrika alır ama afrika kullanan bir adam gidip nc veya transalp almaz
transalp güzel motor yani üzerine afrika yazsan satılır güç olarak çok cılız değil afrika'dan.
motor karakteri aynı olduğu için kompresyon'u güzel fakat nc böyle değil sıfır kompresyon cbf tadında akıyor gidiyor en sevmediğim özelliği
Baharda geliriz abi, bu sefer değişiriz moturları kullanır bakarsın.Sen geldiğinde tomy, sen ve ben ne güzel yardırmıştık otobanda Çatalca/subaşı buluşma noktasına giderken. Hem de manyak rüzgara karşı. Maşallah ne güzel gidiyor kaplan demiştim.
Eğer yaşlanınca GS almazsam sonraki motorum tiger 900 adv olacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gagası bile var ne güzel benim vstrom'u andırıyor deyip çok beğenmiştim canlı canlı gördüğümde.
Bir dahakine daha uzun gel, kuzu yemeye gidelim.