Honda satarak ruh çağırma

Motosikleti
250sr
Geçen hafta honda cb125f i satıp, CaFer 250SR alarak malum şahısa bir ruh çağırma ritüeli düzenledim. Eyyy hırb****. bak senin yokluğunda çoluk çocuk honda satıp cf alıyor, sen olsan yaptırır mıydın böyle amatörce hatalar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Hırbonen rumuzuyla aylardır yazmıyor. Hatta belki 2 yıl falan olmuştur. Başka başka isimlerle yazdı ama Hırbonen'le değil...

Henüz 2 aylık bir üyenin Hırbonen'i tanıması, ona laf sokacak konu açması, durduk yere sataşması falan pek hayra alamet değil...

Şu forumda birden çok üyelik alıyor diye adamı sürekli eleştirenler/şutlayanlar forumu biraz daha dikkatli izlemeliler. Hatta benim bildiğim, forum üyelerini hedef alan konu açılması da yasaklar arasındaydı.

Tek suçlu Hırbonen değil sanki, ne dersiniz?

Nedir hocam eski üyelik?

Motosikleti
250sr
Hırbonen rumuzuyla aylardır yazmıyor. Hatta belki 2 yıl falan olmuştur. Başka başka isimlerle yazdı ama Hırbonen'le değil...

Henüz 2 aylık bir üyenin Hırbonen'i tanıması, ona laf sokacak konu açması, durduk yere sataşması falan pek hayra alamet değil...

Şu forumda birden çok üyelik alıyor diye adamı sürekli eleştirenler/şutlayanlar forumu biraz daha dikkatli izlemeliler. Hatta benim bildiğim, forum üyelerini hedef alan konu açılması da yasaklar arasındaydı.

Tek suçlu Hırbonen değil sanki, ne dersiniz?

Nedir hocam eski üyelik?
Adam ban yemeden önce yazsaydın ya bunu. :ROFLMAO:
Ban yemeden önce forumda yoktum ki, 20 yaşındayım ve daha yeni motosiklet aldım sadece forumda zaman geçirmekten o kadar keyif alıyorum ki kendi cb125im hakkında ki eski yazıları okurken ölüme honda savunan bir ruhun varlığını görüp kim olduğunu aramaya başladım sonra 1 ay önce tommygun abiye sataşır gibi konu açıldığında orda iyice aklıma düştü arayarak buldum, (sevilip sevilmediğini bilmediğim için konu açarak sormaya çekindim) ve tüm eski konularını okudum baya eğlenceliydi bende hondamı satmışken bir gönderme yapmak istedim. Tamamen yeni üyeyim ve burayı çok seviyorum.

Motosikleti
250sr
:)

Tamam başka sorum yok...
yeni üye olduğumu ve eski mesajlar hariç olaylar hakkında hiç bir fikrim olmadığını her şekilde kanıtlayabilirim, forumda hiç saygıda kusur etmedim şimdi ihlal yapan biri muamelesi görmek üzücü olur isterseniz tanışabiliriz. Ayrıca ben hedefleyerek yazmadım eğlenceli bulduğum için hondamı satmamın pişmanlığına itafhen masum bir şekilde yazdım yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.

Son düzenleme:
Motosikleti
yeni üye olduğumu ve eski mesajlar hariç olaylar hakkında hiç bir fikrim olmadığını her şekilde kanıtlayabilirim, forumda hiç saygıda kusur etmedim şimdi ihlal yapan biri muamelesi görmek üzücü olur isterseniz tanışabiliriz.
Forumda sana yanıt verecek durumda olmayan bir üyenin ardından konu açarak ilk saygısızlığını yaptın o halde...

Daha gençsin (umarım), "gönder" tuşuna basmadan önce yazdıklarını birkaç kez okumanı öneririm.

Benimle değil, Hırbonen'le tanışman daha makul olur :)

Motosikleti
250sr
Forumda sana yanıt verecek durumda olmayan bir üyenin ardından konu açarak ilk saygısızlığını yaptın o halde...

Daha gençsin (umarım), "gönder" tuşuna basmadan önce yazdıklarını birkaç kez okumanı öneririm.

Benimle değil, Hırbonen'le tanışman daha makul olur :)
Tamam ama ben bunu respect atmak amaçlı, honda adıyla özdeşleşmiş olduğu için "o döneme denk gelsem ve konu açmış olsam beni ikna eder sattırmazdı" anlamında, bariz şekilde yaptığım işi gömüp kendime çoluk çocuk ve onun diliyle "amatör" diyerek yaptığım şeyin(honda motoru satmak) hata olduğunu kabul ettiğim bir mesaj yazdım emin olun kendisi görse gülüp geçerdi yada tanısa beni severdi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, cc büyüterek iyi yapmışsınız. Gerçi Çin malı motorlar her daim bünyesinde biraz risk barındırıyor ama sizin keyifli günlerde, sıkıntısız, sorunsuz sürmenizi diliyorum.

Motosikleti
İki Teker Havada
Hayırlı olsun
Sakin tin tin kullandıktan sonra cf moto motor bloğu iyidir

Motosikleti
Tamam ama ben bunu respect atmak amaçlı, honda adıyla özdeşleşmiş olduğu için "o döneme denk gelsem ve konu açmış olsam beni ikna eder sattırmazdı" anlamında, bariz şekilde yaptığım işi gömüp kendime çoluk çocuk ve onun diliyle "amatör" diyerek yaptığım şeyin(honda motoru satmak) hata olduğunu kabul ettiğim bir mesaj yazdım emin olun kendisi görse gülüp geçerdi yada tanısa beni severdi.
Varlığında baş edemedikleri adamı yokluğunda gömmeye çalışan tiplerin bulunduğu bir ortamda, yaptığın (yapmaya çalıştığın diyelim) ironinin doğru anlaşılma ihtimali pek yüksek değil...ilk mesajın buna hizmet etmiyor...

Burada yenisin (öyle kabul edelim), henüz fakına varmamış olabilirsin; forumda etmediği hakareti, yapmadığı bedduayı bırakmayan tipler muteber üye muamelesi görürken, kendine edilen çok ağır küfürlerin karşılığını veriyor diye atıldı forumdan Hırbonen. Sonrasında pişmanlığını ifade ederek geri de döndü. Ama forumun kemikleşmiş klikleri rahat bırakmadı adamı. Tek suçu Honda fanatizmi. Şimdi de her seferinde "çoklu üyelik" nedeniyle atılıyor forumdan. Ama her seferinde bahsettiğim tipler şikayet ediyor tabii ki. Varlığında rahatça at koşturamıyorlar burada, bizim beceremediğimiz ama onun üstesinden geldiği aynı dilden yanıtlıyor çünkü...işin ilginci, Hırbonen'nin yasaklarını gerekçe göstersek, forumun yarısından fazlasını atmamız gerekecek :) Moderasyon sadece adama işliyor enteresan biçimde. Dedim ya yenisin, buradaki klik tahmininden güçlüdür...

Ezcümle, daha 38. mesajında böylesine hassas bir konuda polemiğe yatkın bir konu açman şık olmadı.

Ek olarak yeni motorunu güzel günlerde kullanmanı dilerim...

Son düzenleme:
Motosikleti
K 1600 GTL
Varlığında baş edemedikleri adamı yokluğunda gömmeye çalışan tiplerin bulunduğu bir ortamda, yaptığın (yapmaya çalıştığın diyelim) ironinin doğru anlaşılma ihtimali pek yüksek değil...ilk mesajın buna hizmet etmiyor...

Burada yenisin (öyle kabul edelim), henüz fakına varmamış olabilirsin; forumda etmediği hakareti, yapmadığı bedduayı bırakmayan tipler muteber üye muamelesi görürken, kendine edilen çok ağır küfürlerin karşılığını veriyor diye atıldı forumdan Hırbonen. Sonrasında pişmanlığını ifade ederek geri de döndü. Ama forumun kemikleşmiş klikleri rahat bırakmadı adamı. Tek suçu Honda fanatizmi. Şimdi de her seferinde "çoklu üyelik" nedeniyle atılıyor forumdan. Ama her seferinde bahsettiğim tipler şikayet ediyor tabii ki. Varlığında rahatça at koşturamıyorlar burada, bizim beceremediğimiz ama onun üstesinden geldiği aynı dilden yanıtlıyor çünkü...işin ilginci, Hırbonen'nin yasaklarını gerekçe göstersek, forumun yarısından fazlasını atmamız gerekecek :) Moderasyon sadece adama işliyor enteresan biçimde. Dedim ya yenisin, buradaki klik tahmininden güçlüdür...

Ezcümle, daha 38. mesajında böylesine hassas bir konuda yoruma açık konu açman şık olmadı.

Evrimsel sürecin genlerimize işlemesi ile alakalı olabilir. İnsan kendini bir gurubun içinde olduğunda daha güçlü ve daha konforlu hissediyor galiba.....

Motosikleti
Evrimsel sürecin genlerimize işlemesi ile alakalı olabilir. İnsan kendini bir gurubun içinde olduğunda daha güçlü ve daha konforlu hissediyor galiba.....
Toplumsal evrilme sürecimizde Ortadoğu ile ilişkide olmak hiç iyi gelmedi bu halka. Kendi kültüründen, kendi dinamiklerinden, kendi birikiminden mahrum kaldı, müthiş yozlaştı, müthiş ahlaksızlaştı. Bireyselleşemediğinden, bahsettiğin gücü yamanmaya çalıştığı gruplardan almaya soyundu, tek başına var olabilme yetisini kaybetti. Bizim kültürümüzde düello değil de, entrikanın kabul görmesi de bu yüzdendir.

Forum bildiğin Türkiye mozaiği...maalesef...

Motosikleti
250sr

Ezcümle, daha 38. mesajında böylesine hassas bir konuda polemiğe yatkın bir konu açman şık olmadı.

Evet anlaşamadığımız nokta bu olmuş, ben bunu bir kötü niyetle değilde tam aksi tekrar görmek istediğimi belirterek yazmıştım "keşke benim geldiğim dönemde de olsaydı" diye o yüzden ruh benzetmesi yaptım, kendisi gelemez ama ruhu aramızda gibi ayrıca malum kelimesi de herkesçe bilinen demek, hiç bir saygısız ithamda bulunmadım aldığım motoru en güzel temsil eden olay ve durum buydu ben en başta motorumun özelliklerini öğrenmek için girmiştim foruma ve karşıma her konu başlığında aynı muhabbet çıkınca, motoru sattığımda buna değinmek istedim, bana yükselmenize gerek yok çünkü aynı taraftayız.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Tek suçu Honda fanatizmi.
Tabi efendim. Hitler'in de tek suçu Alman fanatizmi :D
Şaka tabii Hırbo'nun forumdaki trollüğünü benzetmiyorum ama adam bildiğin kişisel saldırılarda bulunup duruyordu. Tommy'e de Burak'a da söylediklerinde ne bir ahlak ne de bir Honda fanatizmi var. Sen başka bir şeye mi kuruldun hocam?

Motosikleti
Tabi efendim. Hitler'in de tek suçu Alman fanatizmi :D
Şaka tabii Hırbo'nun forumdaki trollüğünü benzetmiyorum ama adam bildiğin kişisel saldırılarda bulunup duruyordu. Tommy'e de Burak'a da söylediklerinde ne bir ahlak ne de bir Honda fanatizmi var. Sen başka bir şeye mi kuruldun hocam?
Burada kişisel saldırılarda bulunan bir tek Hırbo'mu var kardeşim? Madem kural işletilecek, herkese eşit davranılsın diyoruz. Nesini anlamadın?

Başka bir konuda da bana sataşmışsın sonradan fark ettim. Hayırdır evladım, mensubu bulunduğun grupta sataşma dersi de mi veriliyor? Hadi bazılarının karın ağrısı var uğraşıyorlar, sana ne oluyor?
Punctum'un regl tribi de bundan olsa gerek. Yaşı itibariyle benzer bir parkurdan geçmiş olabilir.
Sen neye kuruldun?

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Burada kişisel saldırılarda bulunan bir tek Hırbo'mu var kardeşim? Madem kural işletilecek, herkese eşit davranılsın diyoruz. Nesini anlamadın?

Başka bir konuda da bana sataşmışsın sonradan fark ettim. Hayırdır evladım, mensubu bulunduğun grupta sataşma dersi de mi veriliyor? Hadi bazılarının karın ağrısı var uğraşıyorlar, sana ne oluyor?

Sen neye kuruldun?
Anaa ben orada Sampsonte yazacağıma Punctum yazmışım. Beni mi andın naptın :)
Kusura bakma orada Sampsonte'ydi hedef. Ne alaka senin adın anlamadım.

Motosikleti
Anaa ben orada Sampsonte yazacağıma Punctum yazmışım. Beni mi andın naptın :)
Kusura bakma orada Sampsonte'ydi hedef. Ne alaka senin adın anlamadım.
Valla demek adımız çok anılıyor bazı ortamlarda :)

Neyse, seninle derdim yok. Sen de genç bir üyemizsin, yazarken hepinize tekrar okumanızı öneririm. Latince deyişi bile vardır;

"Qui scribit, bis legit"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar