Dümdüz Kaldırıma çıktım bir zararı olurmu

Motosikleti
Adv
Hayırlı geceler tüm motorcu arkadaşlara
biraz bakan körüm bide akşam üzeri olunca akşamleyin bir binanın önüne park edecektim kaldırımı görmedim,düzlük zannedip Allahtan düz bir şekilde girdim,Bilirsiniz bazı kaldırımları bide düzlerler bina önüne iyice girilsin diye,bende kaldırımı görmedim girerken hafif sarsıldım,birden ne oluyo nereye çarptım falan diye sonra bir baktım kaldırımmış
Fenerle amortisörlere falan baktım birşey göremedim,Maşallah o kaldırımın üzerinden 2 tekeride geçirdim kaldırımın üzerine çıktım,Allahtan çok yüksek kaldırım değildi.
Benzerini görsel olarak paylaşıyorum

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biraz bakan körüm bide akşam üzeri olunca akşamleyin bir binanın önüne park edecektim kaldırımı görmedim,düzlük zannedip Allahtan düz bir şekilde girdim,Bilirsiniz bazı kaldırımları bide düzlerler bina önüne iyice girilsin diye,bende kaldırımı görmedim girerken hafif sarsıldım,birden ne oluyo nereye çarptım falan diye sonra bir baktım kaldırımmış
Fenerle amortisörlere falan baktım birşey göremedim,Maşallah o kaldırımın üzerinden 2 tekeride geçirdim kaldırımın üzerine çıktım,Allahtan çok yüksek kaldırım değildi.

Bu görseldekinin belki inceden bir tik yükseğide olabilir ama hemen hemen bu civarlardaydı belki bir tik yükseğiydi

??????

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motorunun yanında değiliz. Bir şey olmuş mudur bilemeyiz. Ama merak etmeyin bir şey olmamıştr. bir dahakine daha dikkatli olursunuz.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV

Bu görseldekinin belki inceden bir tik yükseğide olabilir ama hemen hemen bu civarlardaydı belki bir tik yükseğiydi

??????
Motosikletime bir şey olmuş mudur' un cevabını teknik servis verebilir. Şimdi biz "hiç bir şey olmamıştır devam et" dediğimizde için rahatlar sadece.
Fakat görülemeyen bir sıkıntı var ise iki teker üstündesin. 70-80 Km hızlarda giderken ciddi risk oluşturur. Konu insan hayatı olduğu için iki dakika ustaya göster .

Abisi asıl beni korkutan, kaldırımı bile göremeyecek bakar kör isen, motosiklet senin için çok tehlikeli.

Motosikleti
DUKE 250
olmuş, debriyaj plakaların sıyırmış, egzoz bilyalarında dağılmış olabilir. acil servise götür.

• Haha
Tepkiler: Ged
Eşşek teper bunu
abi adam ya kaldırıma çıkıyor ya çukura düşüyor. her gün bir bok yeyip buraya konu s*çıyor bir şey olmuş mudur diye.
kesin bunu, mahallesindeki tamirci zırt pırt bir şey sormaya geliyor diye dükkandan kovmuş olmalı ki buraya konu açıp duruyor.
ya da canı sıkılıyor ki trollükle vakit öldürüyor.

profiline de girilmiyor mesela.

abi adam ya kaldırıma çıkıyor ya çukura düşüyor. her gün bir bok yeyip buraya konu s*çıyor bir şey olmuş mudur diye.
kesin bunu, mahallesindeki tamirci zırt pırt bir şey sormaya geliyor diye dükkandan kovmuş olmalı ki buraya konu açıp duruyor.

Yada gerçekten motorunu seven bir acemi sürücü.....

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Olmama ihtimali, olma ihtimaliden daha az diyebilsekte, olma ihtimali göz önünde bulundurulması gereken bir ihtimal olarak, ihtimaller içerisinde yer alma ihtimalide yok değil.

Motosikleti
Adv

Arkadaşlar burası soru sormak için değilmi keşke başıma gelmeseydide buraya konu açmak zorunda kalmasaydım motorumu sevdiğim için önem verdiğim için soruyorum akşamın köründe nerden tamirci bulacaktımda soracağım burda benim kaldırımı görmemem değil sokağı aydınlatmayan belediyenin !! Apartmanların çevresini aydınlatmayan yöneticilerin site sakinlerinin suçu var sokak kapkaranlık kaldırımda rampa var gibi görünüyordu o niyetle çıktım, zaten şu zifiri karanlıkta bile her çukuru kaldırımı görenlere acayip kıl oluyorum nasıl bir gözünüz var

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Arkadaşlar burası soru sormak için değilmi keşke başıma gelmeseydide buraya konu açmak zorunda kalmasaydım motorumu sevdiğim için önem verdiğim için soruyorum akşamın köründe nerden tamirci bulacaktımda soracağım burda benim kaldırımı görmemem değil sokağı aydınlatmayan belediyenin !! Apartmanların çevresini aydınlatmayan yöneticilerin site sakinlerinin suçu var sokak kapkaranlık kaldırımda rampa var gibi görünüyordu o niyetle çıktım, zaten şu zifiri karanlıkta bile her çukuru kaldırımı görenlere acayip kıl oluyorum nasıl bir gözünüz var
Gözüm, eğer yollar karanlık ise ona göre harerket edeceksin. Başkalarında suç bulman senin motoruna gelen zararı engellemez.

Örneğin; Viraj dönüyorum, belediyenin elektrik direği yola düşmüş. Suçlu belediye... demek gibi. Zarar gören sen olduktan sonra suçun kimde olduğunun önemi yok. Eğer sana bir şey olmamış ise tazminat davası açarsın. vs.vs

Viraja limit noktasını takip edip, her zaman önünde açık ve engelsiz mesafede durabileceğin hızda gidersen sıkıntı yaşamazsın. Örnekten durumu kavramışsındır.

Karanlık ortamda daha dikkatli olacaksın. Rampa var mı anlayamadın mı? İneceksin motordan bakacaksın. Bizler böyle yapıyoruz.
Ha sen göremeyip de dediğin gibi başkaları görebiliyor ise mutlaka ve mutlaka göz doktoruna görün.

Öğrencilerim içinde bazı parkurları yapamayanların aslında görme problemi olduğuna denk geldim. Aslında adam yetenekli fakat kukaları net göremediğini fark ettik.

Karanlık konusunda haklısını. Belediye çukurları konusunda da haklısınız. Peki merakımdan soracağım. Farları neden açmadınız?

Motosikleti
İki Teker Havada
Bir sonradaki bu kullanıcının açacağı konu
Motosikletime kuş pisledi bir kaç gündür yıkamadım sorun olur mu 😁😆😆

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Abi artık ucuza da motosiklet yok. HangI koşullarda ne zorluklarla aldı bilmiyoruz. Belki kendisi zorla para biriktirip aldı, belki de anne babasına aldırdı onlar da motora hasar gelirse manavgat'ta kanyondan aşağı atacak kişiyi.

Da öyleyse de görmediği yolda neden gidiyor bilmiyorum o ayrı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar