- Motosikleti
- Ns200 15"
Soichiro Honda.Torbacısını araştırmak lazım .
Bu kafalara gelmeye millet servet ödüyor..
Soichiro Honda.Torbacısını araştırmak lazım .
Bu kafalara gelmeye millet servet ödüyor..
ooolum aynı spec değil yakın spec bi motor üretsin caponlar 600 kağıta satsınlar onu alalım bugün tenere bile tuaregden 300 kağıt pahalı üzerine daha iyi yaptığı bi konu yokeeee nerde bu triumpcılar ?
ulan hani motorlarınız alemin kralıydı muthisti falan neden kimse almıyorr lennn ?
aprlia ?
ulan italyan bile almıyor bizim saf sampsonte ise aprilia peşindedfshf
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.motorbox.com/moto/magazine-moto/mercato-moto-febbraio-2026-moto-e-scooter-piu-venduti
dandik motorun var zaten, kaybol gozum gormesin seni bir daha
Bence oda müşterisi gibi, ölsede yine aramızda.O ölmedi miydi yav?
![]()
bu abi biri mi ?
Not: Diğer açtığı konuyu silmişler.
Dekont sahte değildiHalbuki savında haklı olduğunu düşünüyorum. Topicde uçurtulmayı gerektirecek bir şey yoktu.
Sahte dekonttan korkmuştur admin.![]()
Dekont sahte değildi![]()
Milliyetçi muhafazakarlık suç olamaz tabi ki , düşünce özgürlüğü var ama utanırdım. Dünyanın son geldiği halinde malesef böyle saçma şeylerden eskiden utanırlardı artık utanmıyorlar.Milliyetçi ve muhafazakarlık ne zaman suç oldu? Ayrıyeten kadın gayet güzel yönetiyor ülkesini, sürekli o ülke bu ülke koşturuyor.
belki de dünyanın son geldiği hal insanları milliyetçi olmaya itiyordur hele dünyanın en çok düzensiz göç alan ülkesindeyseMilliyetçi muhafazakarlık suç olamaz tabi ki , düşünce özgürlüğü var ama utanırdım. Dünyanın son geldiği halinde malesef böyle saçma şeylerden eskiden utanırlardı artık utanmıyorlar.
Çoklu üyelik ihlali suçtur. Forumda kavga çıkartacak konu açmak suçtur. Bir üyeye hakaret etmek suçtur.Topicde uçurtulmayı gerektirecek bir şey yoktu.
Alemin kralı is dead. Long live the new Alemin Kralı.Çoklu üyelik ihlali suçtur. Forumda kavga çıkartacak konu açmak suçtur. Bir üyeye hakaret etmek suçtur.
Bu nedenle 999. üyeliği ban yemiştir ama 1-2 güne 1000. üyeliğiyle tekrardan aramızda olur.
Çoklu üyelik ihlali suçtur. Forumda kavga çıkartacak konu açmak suçtur. Bir üyeye hakaret etmek suçtur.
Bu nedenle 999. üyeliği ban yemiştir ama 1-2 güne 1000. üyeliğiyle tekrardan aramızda olur.
Siz öyle "Alemin kralı" diye gaz verdikçe daha şımarıp çok daha antin kuntin işler yapacaktır.Alemin kralı is dead. Long live the new Alemin Kralı.
Terimlerin içerdiği anlamları tartışmayalım, demek istediğim şeyi bence herkes anladı.Bu yazdıkların "suç" değil, "yasak"tır. Suç dediğimiz şey bambaşka bir şeydir.![]()
Adamı sen de biliyorsun. ben de. Vazgeçmiyor vicdansız.2000. üyeliği bile alır.
2023 yılında bir iş seyahati için Milano'da bulunmuştum. O sırada Voge satan 2 bayi, sokakta da sıklıkla Voge görüyordum. Bana da enteresan gelmişti. Sanırım Benda gibi Çin'in yabana atılmaması gereken F/P ürünlerinden ama burada distribütör kaynaklı gol yiyorlar.450 Mt, Tracer 7'den fazla satmış. İtalyanları anlamak zor. Bir de Gs'i düz+adv olarak hesaplarsak AT'den epey fazla satmış ama esas sürprizi Voge yapmış. Utanmasalar Nc'den fazla satacaklar. Kawa malum, ortamlarda yok.