İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Abonelerime özel vidyo yapacam :) bin tne adamsınız hala 100 kişiyiz. Cb900 bulsam keşke temiz. Çok güzel motordu.
8phf02p.jpg

Volkan ağbimizden bi tur isteyelim. Bir viydoluk.
x16_1305027487vb3.avif

x16_1305027487o3z.avif

x16_1305027487kob.avif

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Bursaya devamlı geliyrum iş için. gelmeden sana yazarım. Sidd çipi bana göre bir devrim bilgisayar ses sistemlerinde daha sonrada tabi roland m32 ve soundblaster geliyor. O vakitler para yoktu tabi bunları alamamıştım şimdi hepsi var. Roland tabi çağın ötesinde :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beklerim hocam haberinizi. SID gerçekten iyiydi çağın ötesindeydi, efektleri 3 kanalı falan gerçekten de iyiydi. Hatta insanlar gerçek SID bulup synthesizere çeviriyorlardı. Roland nedir hocam 2000 dolar mıydı neydi o zamanki fiyatı. Sanırım klavyenin synthesizerını direk ses kartına koymuşlardı. Bulup kullanmanız da iyiymiş.

iki ayağımda yere değiyor ama full tabana basamıyor 3/2 si değiyor. çok eğimli yer olunca mesela yada yerde toz varsa sıkıntı oluyor ama inan 190lık adam olsan gene ağırlıtkan bu motor sıkıntı.

normal şehirde bir sıkıntı yok bunlar arazi için geçerli. benim boyum 173 ama bacak boyum uzun.

104 abone oldu vay be . aboneleri toplasam parti veriir *
Hiç Nc kullandın mı?
Kullandıysan karşılaştırma yapabilir misin? Hem ağırlık hem boy olarak?

Motosikleti
cbf 150
Hiç Nc kullandın mı?
Kullandıysan karşılaştırma yapabilir misin? Hem ağırlık hem boy olarak?
Nc700X 2012de lansmanla aldım. Eşimle beraber Avrupa rusya vs gezdik. Karşılaştırmam gerekirse, Suzuki gerçek anlamda 90ların adventure motoru ilk jenerasyon Africa twini düşün ve onun modernleştirimiş halini.

Nc ise Scooterın pratikliğini motosikletin 17 jantıyla birleştirmiş ölümsüz bir bloğa sahip sorunsuz bir motordur.

Nc dediğim gibi en pratik motordu kullandıgım Vespayı saymazsak. Yurtdışı turlarda öndeki depo alanı çok işime yarıyordu kaskı eldiveni at yoluna devam et. yada kameranı koy dilediğinde dur çıkar çek.

Ama suzuki her yola gelir şölede çamurada otobanada ama gel gelelim pratiklik sıfır.

ikisininde blokları aynı ateşleme açısına sahip yani sesleri aynı torkda erkenden geliyor.

Benim gibi araziyle işin yoksa Ncyi al geç, ama yurtdışına çıkıcam çöle dağa çıkıcam jantın 21 olması önemli diyorsan suzuyi al geç.

Ha bu arada nc700 çok az yakıyordu ben 3.2 civarı yaktırdım. Suzuki 4.5 civarı sakin kullanımda.

Ncnin deposu ufaktı yani menzil düşük Suzukiye göre.

Suzukide elli tane mod var elektornik gaz yeni nclerde varmı bilmiyorum deneyimlemedim.

ikisininde alternatörleri çok güçlü.

Valla nasıl bir hedefin var ona göre al.

Ha bu arada ikisininde tipi bok gibi :)

Nc700X 2012de lansmanla aldım. Eşimle beraber Avrupa rusya vs gezdik. Karşılaştırmam gerekirse, Suzuki gerçek anlamda 90ların adventure motoru ilk jenerasyon Africa twini düşün ve onun modernleştirimiş halini.

Nc ise Scooterın pratikliğini motosikletin 17 jantıyla birleştirmiş ölümsüz bir bloğa sahip sorunsuz bir motordur.

Nc dediğim gibi en pratik motordu kullandıgım Vespayı saymazsak. Yurtdışı turlarda öndeki depo alanı çok işime yarıyordu kaskı eldiveni at yoluna devam et. yada kameranı koy dilediğinde dur çıkar çek.

Ama suzuki her yola gelir şölede çamurada otobanada ama gel gelelim pratiklik sıfır.

ikisininde blokları aynı ateşleme açısına sahip yani sesleri aynı torkda erkenden geliyor.

Benim gibi araziyle işin yoksa Ncyi al geç, ama yurtdışına çıkıcam çöle dağa çıkıcam jantın 21 olması önemli diyorsan suzuyi al geç.

Ha bu arada nc700 çok az yakıyordu ben 3.2 civarı yaktırdım. Suzuki 4.5 civarı sakin kullanımda.

Ncnin deposu ufaktı yani menzil düşük Suzukiye göre.

Suzukide elli tane mod var elektornik gaz yeni nclerde varmı bilmiyorum deneyimlemedim.

ikisininde alternatörleri çok güçlü.

Valla nasıl bir hedefin var ona göre al.

Ha bu arada ikisininde tipi bok gibi :)
Benim şu an kullandığım motor Nc 750x. Yaklaşık 1 senedir bende. Değiştirsemmi diye düşünüyorum . O sebeple sordum.
Cevabın için çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar