15 Mart Gelibolu yarımadası turu

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Herkese selamlar,

Dün 2 arkadaşımla beraber onların sık sık turladığı bir rotaya gittik.
Şehitler Abidesi, Serçetepe, Anzak Koyu ve Büyük Kemikli koyunu içeren bu yolu herkese oneririm. Virajları, asfalt kalitesi, manzarası ve manevi değeri ile benim icin çok güzel bir gezi oldu.

Sabah 10:30'da Kilitbahir feribotuna binerek başladık.

Oradan Alçıtepe'ye gittik.

Alçıtepe'den sonra Şehitler Abidesi'nde durduk. Denizin kenarında yunus balıklarını izledik. Yunusları yakalayamadım ama manzaranın fotoğrafını çektim.

Oradan çıkıp Serçetepe'ye gittik. Manzarası yine çok guzeldi.

Şamandıranın yanındaki gölge, batan bir gemiye ait.

Oradan çıkıp Büyükkemikli'ye doğru yol aldık. Büyükkemikli'yi, buralara gelecek herkese öneririm.

Bu yolculukta gitmemis olsam da, despot koyu'na gitmenizi de öneririm.

Herkese iyi sürüşler dilerim

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Vay kardeşim güzel gezmişsin. Bu hafta Kapıdağ yarımadasını es geçme.
Abi inşallah bu hafta orayı da görücem. Aileden trip yeme riskim var ama ondan kesin değil. En kotu sonraki cumartesi oradayım.

21-22 Martta da ben Çanakkaledeyim nasipse. Güzel yerler. Keyifli bir gezi yapmışsın..
Şimdiden hoşgeldin hocam. Kapıdağ Yarımadası'nı bu hafta görmeye gidemeyio sonra gidersem. O gezide Bursa'ya da uğramak istiyorum.

F54

güzel gezi olmuş büyükkemikli koyu tam kamp yapmalık yaya inme durumu nasıl

Motosikleti
Suzuki Inazuma
güzel gezi olmuş büyükkemikli koyu tam kamp yapmalık yaya inme durumu nasıl
Abi oradaki su git gelli ve genelde hava rüzgarlı ondan orayı öneremem.
Abidenin altındaki yerde ve despot koyunda kamp yapmalık güzel ve korunaklı çadır olukları var.

Motosikleti
Ns200 15"
Savaşın olduğu topraklar bana o acıyı hissetirmişti, sayısızca vatan evladının şehit olduğunu iliklerime kadar hissediyordum. Kan ve can ile alınmış bu toprakların günümüzde bu kadar yozlaşması ve cahilleşmesini gördükçe şehitlerimize daha çok üzülüyorum.

Geziniz çok güzel olmuş oralar manevi olarak özel yerler ve manzarasıda bir başka yerler.

Bol bol yolda olman dileğiyle. :)

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Savaşın olduğu topraklar bana o acıyı hissetirmişti, sayısızca vatan evladının şehit olduğunu iliklerime kadar hissediyordum. Kan ve can ile alınmış bu toprakların günümüzde bu kadar yozlaşması ve cahilleşmesini gördükçe şehitlerimize daha çok üzülüyorum.

Geziniz çok güzel olmuş oralar manevi olarak özel yerler ve manzarasıda bir başka yerler.

Bol bol yolda olman dileğiyle. :)
Eğer buraları gezenler görenler, bilerek ve okuyarak gezseler vatan sevgisinden yerlerinde duramaz gider hayırlı faydalı işler yaparlar.

Çok teşekkür ettim. Bajaj'ının sorunları düzelirse rahat rahat beraber de gezeriz inşallah.

Motosikleti
Ns200 15"
Eğer buraları gezenler görenler, bilerek ve okuyarak gezseler vatan sevgisinden yerlerinde duramaz gider hayırlı faydalı işler yaparlar.

Çok teşekkür ettim. Bajaj'ının sorunları düzelirse rahat rahat beraber de gezeriz inşallah.
Çözülür onun derdi büyük değil, benim önce bir şeyleri toparlamam lazım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar