Drift L'den gelen tiz sesin sebebi?

Motosikleti
Mondial L Drift 125
20k km de aldığım ve kısa süre kullandıktan sonra krank kitleyen başıma bela olan motorun motor bloğunu söktürdüm tamir ettirdim toplattım kullanıyordum. Ayrıca rodaj sürecinde olduğundan ötürü 5k deviri geçmiyordum tabi.

Yaklaşık 100 km sonra motoru istop ettirdim çalıştırdım ve sanki araçla geri viteste gidiyormuş gibi videodaki ses gelmeye başladı, bunun sebebi ne olabilir?

Motosikleti
Ns200 15"
Blok içindeki bir rulmanın sesine benziyor, debriyaja basıp gaz verdiğinizde ses değişimi varmı?

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Hocam drift'in el kitapçığında nasıl rodaj alınması gerektiği yazıyor mu?
5k devir motosikletler için hiçbir şey. Motosikletlerde genelde yüksek ve düşük devir arasında git gelli sürmeler istenir. Rodaj için ne yönerge veriyorlar?

Motosikleti
Mondial L Drift 125
Hocam drift'in el kitapçığında nasıl rodaj alınması gerektiği yazıyor mu?
5k devir motosikletler için hiçbir şey. Motosikletlerde genelde yüksek ve düşük devir arasında git gelli sürmeler istenir. Rodaj için ne yönerge veriyorlar?
El kitapçığında ilk 150 km için 30km/h hızı geçmemem yönünde bir bilgi yazıyor, ancak devirle alakalı birşey yazmıyor. Bende internetten ve tamircilerden edindiğim bilgiler ışında 5k deviri geçmeden kullanıyorum, nadirende olsa trafikden dolayı 6k devire çıkmışlığım var ama üstüne çıkmadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar