İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Motosikleti
cbf 150
Cok iyiymis. Supremacy i ciktigi zamanlarda denemis bir sey anlamamistim ama son zamanlarda ozellikle c64 versiyonunun muzigine bir cover yapsam mi diye dusunuyorum ama elimde yarim kalmis projeleri bitirmem gerek once. Oyuna da bakayim emulatorde bir tekrar, evdeki tv de scart girisi yok, modulatorle de pek iyi olmuyor.

Hey gidi gunler. Amigada sound sampler ile arkadasin roland klavyeden sesleri calip protrackerde kullanirdim 90 larda, amma ugrasmisiz,
The Retro Rider – A Synthwave Motorcycle Short Film

Al seversin ben çektim. Bir gün görüşelim istanbuldaysan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abone olmayıda unutma 99 abıne yi 100 yapalım ahahah

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben de oyun müziği olarak buna bayılırdım '89 olması lazım;

Bomb the Bass'in tüm kasetleri vardı bende.

Bir de bunun hastasıyım:

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v

Hocam uzun zaman önce abone olmuşum zaten ama senin bu videoyu beğenemiyorum bir türlü. Yani basıyorum basıyorum olmuyor niyeyse.

Bu arada ben böyle bir iş çıkarmaya çalışsam kaç zaman uğraşırım pc başında. İyi olmuş 80'lerin elektronik pop tarzına SID arpegio akorlar eklenmiş. (Onları iyi tanırım zira cover yaparken çok uğraşıyorum çözümlemeye). Güzel iş çıkmış bunlara iyi prompt yazmak lazım. Bende o iş pek yok. İlla notaları tek tek çıkarıp elle çalıcam.

Bursa'dayım hocam, yolum düşerse haber veririrm tabi, Bursa'ya gelirseniz de beklerim. Ya da ortalarda bir yerlerde buluşup birlikte sürüş de yapabiliriz.

Forum ahalisi ben de kanalıma desteğinizi beklerim o zaman.

Abi retro rider demişsin ama motor kara şimşek gibi maşallah. Herşey son teknoloji ve kamera sistemi bile var. 102. abonen oldum hayırlısıyla. Cb900 hornet ile tekrar çek bence bu videoyu sen.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Amstrad CPC464 oyun lazım , özellikle boulder dash arıyorum ☺️
Burada epeyce bir oyun mevcut.

Burada da emulatorler.

İş gerçek bir Amstrad'da kasetten oynamaya gelirse iş biraz karmaşıklaşıyor. O bilgisayara özel üretilmiş program ve kablo gerekir, bulunur mu bilemiyorum. Ben Amiga için bulmuştum bir set, PC'yi Amiga'ya bağlayıp disketeleri çift yönlü kopyalayabiliyorum.

Yalnız uyarayım eski tadı alamayabilirsiniz bazı oyunlarda.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Görseller CRT monitörler için optimize, LCD monitörlerde kötü görünüyorlar. Hatırladığınız gibi olmuyor... Zamanında Atari ST grafiklerine bile wow çeken bir nesildik, bozulduk. :D
Bu dediğinizde haklılık payı var. Ancak oyunların çoğu bana basit geliyor. Bazıları var ki hala çok iyi mesela the train, power at sea, Apollo 18 ya da Kamyoncunun bahsettiği supremacy gibi. Atari st nin grafikleri Amigaya yakındı gerçekten ama onun popülerliği audio uygulamaları sayesinde oldu biraz da Cubase in ilk sürümü Atari St de çıkmıştı mesela. Ses kartı aslında Amigadan daha düşük özellikte olsa da onboard Midi portu sayesinde müzisyenler arasında çok popülerdi o zamanlar.

Motosikleti
cbf 150
Hocam uzun zaman önce abone olmuşum zaten ama senin bu videoyu beğenemiyorum bir türlü. Yani basıyorum basıyorum olmuyor niyeyse.

Bu arada ben böyle bir iş çıkarmaya çalışsam kaç zaman uğraşırım pc başında. İyi olmuş 80'lerin elektronik pop tarzına SID arpegio akorlar eklenmiş. (Onları iyi tanırım zira cover yaparken çok uğraşıyorum çözümlemeye). Güzel iş çıkmış bunlara iyi prompt yazmak lazım. Bende o iş pek yok. İlla notaları tek tek çıkarıp elle çalıcam.

Bursa'dayım hocam, yolum düşerse haber veririrm tabi, Bursa'ya gelirseniz de beklerim. Ya da ortalarda bir yerlerde buluşup birlikte sürüş de yapabiliriz.

Forum ahalisi ben de kanalıma desteğinizi beklerim o zaman.
Bursaya devamlı geliyrum iş için. gelmeden sana yazarım. Sidd çipi bana göre bir devrim bilgisayar ses sistemlerinde daha sonrada tabi roland m32 ve soundblaster geliyor. O vakitler para yoktu tabi bunları alamamıştım şimdi hepsi var. Roland tabi çağın ötesinde :)

Abi retro rider demişsin ama motor kara şimşek gibi maşallah. Herşey son teknoloji ve kamera sistemi bile var. 102. abonen oldum hayırlısıyla. Cb900 hornet ile tekrar çek bence bu videoyu sen.
Abonelerime özel vidyo yapacam :) bin tne adamsınız hala 100 kişiyiz. Cb900 bulsam keşke temiz. Çok güzel motordu.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Gagalı V Strom görünce dayanamadım abone oldum . Artık 102 oldu.

@tommygun gel gel gagalı var seni 103 yapalım

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS

"İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması"​

bkz. Aşağılık psikolojisi.

Motosikleti
cbf 150
Kamyoncu senin vstromda ayakların yere değiyor mu?
Yoksa sadece 1 ayak mı değiyor?
iki ayağımda yere değiyor ama full tabana basamıyor 3/2 si değiyor. çok eğimli yer olunca mesela yada yerde toz varsa sıkıntı oluyor ama inan 190lık adam olsan gene ağırlıtkan bu motor sıkıntı.

normal şehirde bir sıkıntı yok bunlar arazi için geçerli. benim boyum 173 ama bacak boyum uzun.

104 abone oldu vay be . aboneleri toplasam parti veriir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar