Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Motosikleti
S1000XR
2-3 yıldır hayalini kurduğum sürekli görsellerine baktığım bir motosikletti forumda defa kez bu isteğimi dile getiriyordum.
Hislerimi hemen paylaşayım 125 cc sukuterden 660 cc bir canavara geçmek harika bir his(daha önce vitesli kullanmışlığım var)
Sesine hayranım beni tatmin ediyor sanki ben bir karakterim da ses bana buff veriyor
Ben daha önce kış aylarında soğukta nasıl süremiyorsunuz diye başlık açıyordum meğersem sukuterde soğuk gelmiyormuş bu tridentte donuyorum 🥶
Çorludan İstanbul'a gelene kadar ne duruşum ne bakışım her şeyim yanlıştı ,oturma pozisyonum bile doğru olmadığından her yerim ağrıyordu soğuğun da etkisi vardı ayağıma kramp giriyordu,app plaka yüzünden plakayı değiştirdim ,yolda giderken somunlar gevşemis benzinlikte fark ettim yeni plakadanda olacaktım ,elektronikçi bir abi ile karşılaştım arabasında malzemeler vardı plakayı bir şekilde hallettim hızır mıydı diye düşünüyorum 😁
Bir hayalime kavuştum dilerim ki sizlerde hayalinize kavuşursunuz, sürmek çok güzel hafta sonu aldığım eğitim ile hem kendini geliştirdim hem de motosikletime hakimiyetim arttı.
Artık gotik hatunlar ve köfte buluşmaları beni bekliyor 🤘

btyfCJ9.jpg

MQtpUuF.jpeg
Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin, iyi günlerde kullanın.
Benim elimde de yatan bi Trident 660 var bi türlü satamıyorum.
Sorması ayıp kaça aldınız, kaç model, kaç km'de?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin, iyi günlerde kullanın.
Benim elimde de yatan bi Trident 660 var bi türlü satamıyorum.
Sorması ayıp kaça aldınız, kaç model, kaç km'de?
Teşekkür ederim, 2024 model 16500 de 394 e aldım,grupta olduğumuz için ilan fiyatından farklıydı.
Bakımlarla birlikte 400 ü geçti.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bayramın 2. ya da 3. günü bir şeyler yaparız dedim ama İstanbul ve çevresi köfte lokasyonlarına bakıyorum da hava hep yağmurlu gösteriyor.
Trakya soğuk daha.
Pazartesi İstanbul'da işim vardı, motorla gideyim diye planlıyordum ama vazgeçtim arabayla gidicem. Nsan ortasından önce ısınmaz buraları, soğuk bir şey dğil de hep tatile denk gelen zamanda yağmur var. Neyse, yağsın da çiftçi sevinsin. Güzel yağış olursa Temmuz'da ayçiçek tarlaları daha güzel foto verir.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Trakya soğuk daha.
Pazartesi İstanbul'da işim vardı, motorla gideyim diye planlıyordum ama vazgeçtim arabayla gidicem. Nsan ortasından önce ısınmaz buraları, soğuk bir şey dğil de hep tatile denk gelen zamanda yağmur var. Neyse, yağsın da çiftçi sevinsin. Güzel yağış olursa Temmuz'da ayçiçek tarlaları daha güzel foto verir.
Vaktin olursa kofte yiyelim😬 hocapasada denemek istedigim bir kofteci var

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
@espresso ya dedim ama senle de hatta gelmek isteyen baskalari ile de deneyebiliriz ama benim sadece haftaici gunduzlerim musait oldugu icin oyle dedim🙂
Baktım güzelmiş, şiş köfte yapıyor. Önümüzdeki hafta müşteri bayram tatilini bağladı. Çok düşük yoğunlukta çalışacağım. Hafta içi deneyebiliriz.

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah. Genç adamsın, güçlü motor gaza getirir o yüzden bileğine hakim ol tam alışana kadar.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Vaktin olursa kofte yiyelim😬 hocapasada denemek istedigim bir kofteci var
Pazartes bütün gün yeni müşteri adayında toplantım olacak. O işi almam lazım zaten yılbaşından beri teknik olarak işsizim. iş için gidiyorum yani İstanbul'a. Arabayla gidicem zaten. Sonrasında da Kardeşimin evine geçip onların arabaya sığmayan malzemeleri benim arabaya doldurup iki araba geri döneceğiz. Vaktim olmayacak bu sefer yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar