Transalp 750 mi Tiger 900 Rally Pro mu?

transalp 750 kullanıyorum..korlasa gittiğimde, tiger 900 a göre transalp oldukça heybetli duruyor..270 krank, muhteşem sesi var..trafikde dikkat çekiyorsun ...motor güçlü, çok atik..all rounder...heryerde kullan...hafta içi işe giderken , haftasonu heryer ,sürekli kullanıyorum...tiger a , bakınyaım dedim, 1200 heybetli duruyor ama 900 hem ufak göründü hem de gidon hem alçak hem önde geldi....

Son düzenleme:
Motosikleti
İki Teker Havada
transalp 750 kullanıyorum..korlasa gittiğimde, tiger a göre transalp oldukça heybetli duruyor..270 krank, muhteşem sesi var..trafikde dikkat çekiyorsun ...motor güçlü, çok atik..all rounder...heryerde kullan...hafta içi işe giderken , haftasonu heryer ,sürekli kullanıyorum...tiger a , bakınyaım dedim, 1200 heybetli duruyor ama 900 hem ufak göründü hem de gidon hem alçak hem önde geldi....
Tiger 900 Rally pro çok sevsemde
Kararımı Transalp 750 de kıldım
50bin km 60 bin km yapıp sorunsuzca binen de var
Sizin transalp kaç model kaç km de?

Sıfır mı aldınız?
Quick shifter taktırdınız mı?
sıfır aldım..bu arada honda sıfır alacaksanız bergama bayisinde hem motor çok hem de biraz daha uygun...bergama bayisinden aldım...ben quickshifter taktırmadım, istemem de...aslında motorda elektronik çok sevmiyorum..eski usul, yada old school diyelim..extra olarak benzin ve devir göstergesi yeterli benim için..

Motosikleti
İki Teker Havada
sıfır aldım..bu arada honda sıfır alacaksanız bergama bayisinde hem motor çok hem de biraz daha uygun...bergama bayisinden aldım...ben quickshifter taktırmadım, istemem de...aslında motorda elektronik çok sevmiyorum..eski usul, yada old school diyelim..extra olarak benzin ve devir göstergesi yeterli benim için..
Bana peşin 2025 model 781 lira fiyat verdiler
Sizin dediğiniz Honda neza bergama motor galiba
Ne fiyat veriyorlar peşin paraya?

Motosikleti
HONDA FORZA 250
tüm bu seçeneklerin içinde (transalp, vstrom 650, tiger 900, stelvio) en kalıplı heybetli olanı hangisi ?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motoru üreten adam kalıbını ağırlığını küçültmeye çalışıyo bizim türk milleti motoru büyültmeye çalışıyo şu alete başkaları için değil kendiniz için binin

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
motoru üreten adam kalıbını ağırlığını küçültmeye çalışıyo bizim türk milleti motoru büyültmeye çalışıyo şu alete başkaları için değil kendiniz için binin
TRK 50x serisi iyidir kalıp sevene :)

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
İki Teker Havada
TRK 50x serisi iyidir kalıp sevene :)
Çok hantal motor ya
Sınıfından fazla yakıt yakması da cabası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok hantal motor ya
Sınıfından fazla yakıt yakması da cabası
Trk 502x kullanıcı şikayetleri Bi hayli fazla

Trk 502x alınacağına Ds625x alınması daha iyi

Duygu ise Tiger900,
Mantık ise Transalp.
Bazen duygular ağır basabiliyor 🥹 😁

daha dün tiger 900 mü africa twin mi diye anket açmışlardı tiger 900 çıkmıştı transalple tiger 900 bir mi allah aşkına
O başlık nerede bulamadım

760'a Stelvio varken. Bilemedim... :)
Nasıl satacaz ikinci eli ölü

Son düzenleme:
Motosikleti
İki Teker Havada
H
transalp 750 kullanıyorum..korlasa gittiğimde, tiger 900 a göre transalp oldukça heybetli duruyor..270 krank, muhteşem sesi var..trafikde dikkat çekiyorsun ...motor güçlü, çok atik..all rounder...heryerde kullan...hafta içi işe giderken , haftasonu heryer ,sürekli kullanıyorum...tiger a , bakınyaım dedim, 1200 heybetli duruyor ama 900 hem ufak göründü hem de gidon hem alçak hem önde geldi....
Hiç tiger 900 kullandınız mı?

H

H

kullanmadım ama inceledim...açık söyleyeyim hic motorum olmasa ikisini yanyana görsem direkt transalp alırım...ben birazda marka dayatması yüzünden hem tiger a hem de ducati v2 s e aynı satış yerinde bakındım..o sırada fiyatlar aynıydı ve ducati v2 desmodan çıkmıştı..ducati v2 satış sonrası başımı ağrıtmayacağından emin olsaydım alırdım ...benim ustalardan çok ağzım yandı, çok eski motorcu değilim, çok kazıklandım ,çok param gitti, çok ciddi kazalar olabilirdi usta hatalarından dolayı..onun için burada yaşadığım müddetçe hondadan başka almam

Motosikleti
İki Teker Havada
kullanmadım ama inceledim...açık söyleyeyim hic motorum olmasa ikisini yanyana görsem direkt transalp alırım...ben birazda marka dayatması yüzünden hem tiger a hem de ducati v2 s e aynı satış yerinde bakındım..o sırada fiyatlar aynıydı ve ducati v2 desmodan çıkmıştı..ducati v2 satış sonrası başımı ağrıtmayacağından emin olsaydım alırdım ...benim ustalardan çok ağzım yandı, çok eski motorcu değilim, çok kazıklandım ,çok param gitti, çok ciddi kazalar olabilirdi usta hatalarından dolayı..onun için burada yaşadığım müddetçe hondadan başka almam
Forumlarda inceledim de Triumph un yedek parça fiyatları ateş pahası hatta kawasaki den bile daha pahallı

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Forumlarda inceledim de Triumph un yedek parça fiyatları ateş pahası hatta kawasaki den bile daha pahallı
Tek ulasim aracim motor ve orta sinif bir vatandasim (artik o da varsa). Parca fiyatlari pahali ancak alis fiyati dusuk diye Triumph aldim. Kazamdan sonra motor hala serviste. Basit kafa grenaj ve demiri ve diger seyler icin 2 ay bekleme suresi ve bir ton masraf cikti. Bu dediklerimden sonra Triumph'a lanet ettim bir daha almam sandiniz degil mi 😄? Sigorta ile islerim biterse ve parami alirsam aklimda yine Triumph var. Bu kaliteyi baska yerde bulmak zor.

Bir de buyuk CC'de marka fark etmeksizin stok ve yuksek ucretli yedek parca sorunu var. Bari kaliteli ve eglenceli mal kullanmis oluyoruz Triumph sahibi olarak. Kaza yapmazsaniz kendi kendine bozulmuyor zaten makineler.

Motosikleti
İki Teker Havada
Tek ulasim aracim motor ve orta sinif bir vatandasim (artik o da varsa). Parca fiyatlari pahali ancak alis fiyati dusuk diye Triumph aldim. Kazamdan sonra motor hala serviste. Basit kafa grenaj ve demiri ve diger seyler icin 2 ay bekleme suresi ve bir ton masraf cikti. Bu dediklerimden sonra Triumph'a lanet ettim bir daha almam sandiniz degil mi 😄? Sigorta ile islerim biterse ve parami alirsam aklimda yine Triumph var. Bu kaliteyi baska yerde bulmak zor.

Bir de buyuk CC'de marka fark etmeksizin stok ve yuksek ucretli yedek parca sorunu var. Bari kaliteli ve eglenceli mal kullanmis oluyoruz Triumph sahibi olarak. Kaza yapmazsaniz kendi kendine bozulmuyor zaten makineler.
Sizin konunuz vardı
377 k masraf vardı
Hangi parçalar değişicekti merak ettim?

Motosikleti
Sizin konunuz vardı
377 k masraf vardı
Hangi parçalar değişicekti merak ettim?

Özetlersem:

Yukarıdan başlarsak kafadaki camla alakalı demirler ve plastikler, gidon, ayna, elcik koruma.

Ön tarafta radyatör, fren diski, ABS çemberi, ABS sensörü, tekerlek mili.

Ortalarda statör kapağı, statör contası, depo grenajı, soldaki diğer alt grenajlar.

Arkada yolcu braketi ve çanta demiri.

Yazmadığım onun bunun bir sürü braketi de var.

Benim motorumda ne kaydırıcı ne de koruma demiri vardı. Bu yüzden ön taraf bütün sürtünmeyi sönümledi. Yürürüne bir şey olmadı ama diğer parçalar ucuz değil maalesef.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Özetlersem:

Yukarıdan başlarsak kafadaki camla alakalı demirler ve plastikler, gidon, ayna, elcik koruma.

Ön tarafta radyatör, fren diski, ABS çemberi, ABS sensörü, tekerlek mili.

Ortalarda statör kapağı, statör contası, depo grenajı, soldaki diğer alt grenajlar.

Arkada yolcu braketi ve çanta demiri.

Yazmadığım onun bunun bir sürü braketi de var.

Benim motorumda ne kaydırıcı ne de koruma demiri vardı. Bu yüzden ön taraf bütün sürtünmeyi sönümledi. Yürürüne bir şey olmadı ama diğer parçalar ucuz değil maalesef.
Yine de (sadece Triumph özelinde değil hepsi böyle, geçen gün sol ve sağ karenaj 65k tutan bir R25 kazası konusu da açıldı burada...) bu parçaların bedelinin motosikletin yarı fiyatı olması fahiş.

Motosikleti
Yine de (sadece Triumph özelinde değil hepsi böyle, geçen gün sol ve sağ karenaj 65k tutan bir R25 kazası konusu da açıldı burada...) bu parçaların bedelinin motosikletin yarı fiyatı olması fahiş.
Maalesef. Marka fabrikadan niye bu kadar pahalı çıkartıyor anlamıyorum. Mesela birkaç örnek parça yazayım:

T2312790-PM depo grenajı 470 euro
T2312780-PM depo ön krenaj sol 109 euro
T2312762 sol sticker 29 euro
T2311237 iç panel 1 49 euro
T2310603 iç grenaj 2 18 euro
T2311761 iç panel büyük 52 euro
T2402957 tank fitil 5 euro
T2310981 grenaj bağlantı 18 euro

Zaten grenaj 500 Euro gibi bir meblağ tutuyor. Üstüne sticker ücreti var 🙂.

Pahalı olan ana ürünlerin örneği de şu şekilde:

T2106101 radyatör 820 euro
T2043367 gidon 206 euro
T2022211 fren diski 528 euro
T2029935 abs sensörü 225 euro
T2022297 abs çemberi 191 euro
T1268019 statör kapağı 207 euro

Ben markaya montaj ücretini vermem, parçaları kendim birleştiririm diyip her parçayı sipariş veren biri belki de sıfır motor fiyatının 2-3 katını ödemek zorunda. Bu durum norm mu bilmem tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar