Hangisi daha öne çıkıyorsa onu al.Yedek parça bulunabilirliği yakıt tüketimi ve bakım maliyetleri yönünden Transalp 750 öne çıkıyor
Tiger 900 Rally pro ise 3 Silindir sesi ve hız sabitleme elcik koltuk ısıtma quick shifter ile öne çıkıyor
O blueway2'nin yorumu ve tercihi, ben seninkini merak ettim.Yukarıda resmen düşüncelerimi okumuş adam @blueway2
yurtdışı derken ne taraf olduğu önemli.Kalbim hep Triumph dan yana da
Yurtdışı gezi planlarım var
Bir arıza durumunda Triumph dan anlayan usta yedek parça bulabilecek miyim düşündürücü
Bayiler Transalp 750 nin fiyatına peşin yüzde 9 indirim yapıyor
Mesajlar atıldı İntagram hesaplarına
2 bayiden de aynı fiyat teklifi aldım
864 bin yerine 781 nin lira 2025 model sıfır
Zaten Honda bu sene 2025 model satacakmış
2027 de 2026 yerine 2027 model getirecekler
Kısaca Özeti
Kalbim Triumph
Mantığım Honda
@tommygun
Bana da 2 farklı bayiden arkadaş 2026 Transalp bu Haziran'dan gelecek demişti. Onların yalancısıyım ama iletmiş olayım. 2026 lar gelince 2025 leri daha uygun fiyata elden çıkarma ihtimalleri olabilir.Zaten Honda bu sene 2025 model satacakmış
Transalp için O kadar para vermenize gerek yok.Kalbim hep Triumph dan yana da
Yurtdışı gezi planlarım var
Bir arıza durumunda Triumph dan anlayan usta yedek parça bulabilecek miyim düşündürücü
Bayiler Transalp 750 nin fiyatına peşin yüzde 9 indirim yapıyor
Mesajlar atıldı İntagram hesaplarına
2 bayiden de aynı fiyat teklifi aldım
864 bin yerine 781 nin lira 2025 model sıfır
Zaten Honda bu sene 2025 model satacakmış
Kısaca Özeti
Kalbim Triumph
Mantığım Honda
@tommygun
2025 modeli lazımTransalp için O kadar para vermenize gerek yok.
1-2 yaşında sıfır ayarında ve aksesuarlı motorları 550 ye çok rahat alabilirsiniz.
Sıfır ve 2. Elinde ciddi fiyat farkı var ve gayette yavaş gidiyor.
Bayiler peşin olarak ne fiyat verdiklerini sordunuz mu?Cuma günü Manisa Honda bayine gittim. AT L4, Transalp 750, Nc 750 DCT, Nt 1100 inceledim. İçlerinde en çok Transalp beğendim. NT 1100 de güzeldi ama 17 17 lastikler makinenin heybetini azaltmış. At çok elektronikti. Süspansiyon ayarı elektronik olunca en yüksekten en düşük ayarına aldım. Çok konfor sağlayacaktır ama arıza yapar mı bilemedim. Transalp oldukça problemsiz göründü gözüme. Sadece lastikler tel jant ve şambriyelli.
Onun dışında beğendim.
760'a Stelvio varken. Bilemedim...Sordum. 780 k dediler. Ya da 560 peşin 300 peşin fiyatına taksitle. Taksit sayısını söylemediler. Ama bayideki arkadaşı tanıyorum. Alacak olursanız tekrar görüşülebilir.
Aman aman kalsın tüketimi 5.1 imiş760'a Stelvio varken. Bilemedim...![]()
Geçen aydan bu aya 1 ayda 140 bin zam yaptılar transalp 750 yeSordum. 780 k dediler. Ya da 560 peşin 300 peşin fiyatına taksitle. Taksit sayısını söylemediler. Ama bayideki arkadaşı tanıyorum. Alacak olursanız tekrar görüşülebilir.
O paraya kesinlikle almam, net. 550 binlik motora o para verilmez yazık. Yemişim Hondanın servis ağını, yedek parçasını, uzun ömrünü. Stelvio alır, vurur kırbacı ağalar paşalar gibi gezer, keyfini sürerim.760'a Stelvio varken. Bilemedim...![]()
5.1 mi? çok düşükmüş o sınıfa göre.Aman aman kalsın tüketimi 5.1 imiş
Transalp 750 nin tüketimi 4.4 iken benim için sınırdaken 5.1 mi
Benden uzak dursun
Yurtdışı turda parça bulabilene aşk olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçen aydan bu aya 1 ayda 140 bin zam yaptılar transalp 750 ye
Dolar kuru desen aynı
Neyin zammı bu anlamış değilim
Kolaçan vlog 2.9 litre yaktırmış5.1 mi? çok düşükmüş o sınıfa göre.
Ben vstrom 650'ye 6.5litre/100km yaktırıyorum, hatta otobana çıkarsam yarım saat sürünce 8.5 oluyor.
Arabada yakıtı dert ediyorum ama motorda 4.4 litre yaktırmak için anca bozuk köy yolları, virajlı dağ yollarından falan sürmem lazım o aman vstrom bile az yakıyor, 90'ı geçmeyince hepsi az yakar. zaten yılda 5bn km yol yapıyorum, yaktığı helal olsun. 10 küsür litreler şeklide 2 haneli rakamları görürsem dert ederim.
Yakıt tüketimini yalnızca olur da her zamankinden farkederse o zaman bir sorun var demek içi takip ediyorum sadece. benim için 3 litre yakan da bir 8 litre yakan da bir.