Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Motosikleti
Triumph Trident 660
2-3 yıldır hayalini kurduğum sürekli görsellerine baktığım bir motosikletti forumda defa kez bu isteğimi dile getiriyordum.
Hislerimi hemen paylaşayım 125 cc sukuterden 660 cc bir canavara geçmek harika bir his(daha önce vitesli kullanmışlığım var)
Sesine hayranım beni tatmin ediyor sanki ben bir karakterim da ses bana buff veriyor
Ben daha önce kış aylarında soğukta nasıl süremiyorsunuz diye başlık açıyordum meğersem sukuterde soğuk gelmiyormuş bu tridentte donuyorum 🥶
Çorludan İstanbul'a gelene kadar ne duruşum ne bakışım her şeyim yanlıştı ,oturma pozisyonum bile doğru olmadığından her yerim ağrıyordu soğuğun da etkisi vardı ayağıma kramp giriyordu,app plaka yüzünden plakayı değiştirdim ,yolda giderken somunlar gevşemis benzinlikte fark ettim yeni plakadanda olacaktım ,elektronikçi bir abi ile karşılaştım arabasında malzemeler vardı plakayı bir şekilde hallettim hızır mıydı diye düşünüyorum 😁
Bir hayalime kavuştum dilerim ki sizlerde hayalinize kavuşursunuz, sürmek çok güzel hafta sonu aldığım eğitim ile hem kendini geliştirdim hem de motosikletime hakimiyetim arttı.
Artık gotik hatunlar ve köfte buluşmaları beni bekliyor 🤘

btyfCJ9.jpg

MQtpUuF.jpeg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kardeşim hayırlı olsun, çok sevindim. Şu dünyada insanın hayaline kavuşması kadar güzel bir şey yok. Motorun harika, sana da çok yakışmış. Satın alır almaz ertesi gün eğitime bu yeni motorunla katılman da güzel oldu. Sana kazasız belasız, sorunsuz sıkıntısız, bol gotik ablalı sürüşler diliyorum.

Senden ricam, seçeceğin gotik kızların büyük ablaları ya da boşanmış annelerinin de elinin yüzünün düzgün olmaları :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
2-3 yıldır hayalini kurduğum sürekli görsellerine baktığım bir motosikletti forumda defa kez bu isteğimi dile getiriyordum.
Hislerimi hemen paylaşayım 125 cc sukuterden 660 cc bir canavara geçmek harika bir his(daha önce vitesli kullanmışlığım var)
Sesine hayranım beni tatmin ediyor sanki ben bir karakterim da ses bana buff veriyor
Ben daha önce kış aylarında soğukta nasıl süremiyorsunuz diye başlık açıyordum meğersem sukuterde soğuk gelmiyormuş bu tridentte donuyorum 🥶
Çorludan İstanbul'a gelene kadar ne duruşum ne bakışım her şeyim yanlıştı ,oturma pozisyonum bile doğru olmadığından her yerim ağrıyordu soğuğun da etkisi vardı ayağıma kramp giriyordu,app plaka yüzünden plakayı değiştirdim ,yolda giderken somunlar gevşemis benzinlikte fark ettim yeni plakadanda olacaktım ,elektronikçi bir abi ile karşılaştım arabasında malzemeler vardı plakayı bir şekilde hallettim hızır mıydı diye düşünüyorum 😁
Bir hayalime kavuştum dilerim ki sizlerde hayalinize kavuşursunuz, sürmek çok güzel hafta sonu aldığım eğitim ile hem kendini geliştirdim hem de motosikletime hakimiyetim arttı.
Artık gotik hatunlar ve köfte buluşmaları beni bekliyor 🤘

btyfCJ9.jpg

MQtpUuF.jpeg
Güzel motor , allahı var.. Kız gibi maşallah...
Kazasız belasız..

Eğitim notlarında da görmiştüm... Üstteki fotoda yan ayaklık açık mı ?.. Açıksa müşür yok mu ?..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim hayırlı olsun, çok sevindim. Şu dünyada insanın hayaline kavuşması kadar güzel bir şey yok. Motorun harika, sana da çok yakışmış. Satın alır almaz ertesi gün eğitime bu yeni motorunla katılman da güzel oldu. Sana kazasız belasız, sorunsuz sıkıntısız, bol gotik ablalı sürüşler diliyorum.

Senden ricam, seçeceğin gotik kızların büyük ablaları ya da boşanmış annelerinin de elinin yüzünün düzgün olmaları :)
Anneler bizde.. Sen aplalara bak ;)

Motosikleti
Triumph Trident 660

Teşekkür ederim abi 😄😄😄

Kazasız belasız..

Eğitim notlarında da görmiştüm... Üstteki fotoda yan ayaklık açık mı ?.. Açıksa müşür yok mu ?..

Teşekkür ederim, evet yan sehpa kullanmaya alışık değilim @Okan Sinan Ocan hocam uyarıyordu beni tam kapatamıyormuşum 😃

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Kazasız belasız..

Abi ablaları ben alsam olur mu müsadeniz varsa ? Yaş haddinden fazla birşey kalmamaya başladı artık bana.. :confused:

Burak kardeşim hayırlı olsun.🧿🧿 "Rodaj nasıl yapılır", "İlk yağı hangi marka alalım?", "Hangi benzinliği kullanıyorsunuz?" gibi başlıkları en kısa zamanda açman dileğiyle. hjkahsdfkjahk..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi ablaları ben alsam olur mu müsadeniz varsa ? Yaş haddinden fazla birşey kalmamaya başladı artık bana.. :confused:

Burak kardeşim hayırlı olsun.🧿🧿 "Rodaj nasıl yapılır", "İlk yağı hangi marka alalım?", "Hangi benzinliği kullanıyorsunuz?" gibi başlıkları en kısa zamanda açman dileğiyle. hjkahsdfkjahk..
Lafı olmaz...
Memlekette gotik te bitmez punk çıda..
Parayla diil ya , sırayla.. :ROFLMAO:

Motosikleti
Triumph Trident 660
Acilen baktır o yan ayaklığa..O kadar açıkken stop etmiyorsa arıza vardır , başına iş almayasın...
Yan sehpa açılınca stop ediyor bir sorun yok onda kukaları kaldırdım chatgpt ile biraz bozulmuş olabilir.
Çünki bazen marş basınca stop ediyordu bu ayaklıktan dolayıydı sanırım ama farkında değilmişim 😄

Motosikleti
Triumph Trident 660
Teşekkür ederim ,ikinci el aldım ama üçüncü sahibiyim üçüncü el mi almış oluyorum 🤪

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Teşekkür ederim 😄
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle....
Teşekkür ederim 😃

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Lafı olmaz...
Memlekette gotik te bitmez punk çıda..
Parayla diil ya , sırayla.. :ROFLMAO:
Büyüksün abi, Allah razı olsun, eyvallah..

Gotik, punkçı.. Olur olur abi, nimettir hepsi. Okeyim hepsine, yaş sadece ufak bir problemdi, siz büyüklerimiz sağolsun, "önümüzün" açılmasına sebep oldunuz. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Teşekkür ederim ,ikinci el aldım ama üçüncü sahibiyim üçüncü el mi almış oluyorum 🤪

Teşekkür ederim 😄

Teşekkür ederim 😃

İki elle tuttuğun sürece no problem.😆 Uzun süre kullanırsan daha iyi kullanmaya başlarsın hemde. Bir zamandan sonra her bir gram ağırlığı anlayacak durumda oluyorsun, sürüşte o zaman çok daha keyifleniyor. Samimi diyorum, güle güle kullan. İlk heyecanlar değerlidir.

F54

hayırlı olsun kardeşim güzel motor almışsın güle güle kullan inş
yanlız HD tişörtü triumph hiç olmamış 2 sinden birini değiştir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar