Arka amortisör keçesi hakkında yardım lütfen.

Merhaba,

Arka amortisörümün yağ keçesini değiştireceğim fakat yurtdışı alışveriş malum yasaklandığı için ilgili keçesi aliexpressten alamıyorum. Yurt içi satıcılarında ise tam ölçüsünde bulamıyorum.

Aliexpresste gördüğüm keçe ölçüsü 14 x 24,4 x 3,6 ölçülerinde.

Tr sitelerini incelediğimde hatta tedarikçilerle görüştüğümde tam olarak aradığım ölçüde kimsede yok genel olarak şu ölçüler var;

14 x 24 x 3
14 x 24 x 5
14 x 25 x 5

Bu bağlamda nasıl bir yol izlemek mantıklı olur?

ilgili keçe ve başlığı görmek istersiniz diye de linki bırakıyorum. Link

İnanıyorum ki "tamir etmeye uğraşma iflah olmaz" dediğinizi duyar gibiyim fakat keçeyi alamıyoruz amortisörü mü alabileceğiz :)

Motosikleti
Arora kasırga
Kalınlık taviz verilecek bir konu değil,sızdırmazlık ve sıyırıcı görevini yerine getirmez. 3 mm olanı direkt ele.
14.25.5 işini görür.
İç çap formunun bozulmaması için dıştan ince zımparaya yalat bı iki tür, düşer çapı

Merhaba,

Arka amortisörümün yağ keçesini değiştireceğim fakat yurtdışı alışveriş malum yasaklandığı için ilgili keçesi aliexpressten alamıyorum. Yurt içi satıcılarında ise tam ölçüsünde bulamıyorum.

Aliexpresste gördüğüm keçe ölçüsü 14 x 24,4 x 3,6 ölçülerinde.

Tr sitelerini incelediğimde hatta tedarikçilerle görüştüğümde tam olarak aradığım ölçüde kimsede yok genel olarak şu ölçüler var;

14 x 24 x 3
14 x 24 x 5
14 x 25 x 5

Bu bağlamda nasıl bir yol izlemek mantıklı olur?

ilgili keçe ve başlığı görmek istersiniz diye de linki bırakıyorum. Link

İnanıyorum ki "tamir etmeye uğraşma iflah olmaz" dediğinizi duyar gibiyim fakat keçeyi alamıyoruz amortisörü mü alabileceğiz :)
Kenar köşesinden okuyabilirseniz üzerinde ölçüsü yazar çok küçüktür yazılar ışıkla falan bakın. Yada söküp numaraları alacaksınız, son çare söküp sanayide keçe satan yerlere danışacaksınız.

Motosikleti
Honda CRF250L
Sanayiye keçecilere gidin
Yanınıza amortisörde götürün.

Dış ve iç çapı direk yatak üzerinden ölçü alsınlar.

3-3.6-5 mm keçe yüksekliği zaten çok bir önemi yok ama
Dış çap ve iç çap cok önemli 24.6 olan yatağa 24 keçe takılırsa sızdırma yapar

Yok ben bu keçeyi bulamıyorum diyorsanız, dış çapı 24 mm olan keçeyi satın alın, dışına bolca kırmızı silikon sürüp yatak yerine o şekilde montaj yapın. Silikonun kuruması için 1 gün bekleyin ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar