Beşiktaş - Maslak hattına yakın bir yerdeyseniz Levent'teki Villa Levent iyi bir kurstu. Ulus civarındaki bir kapalı parkurda vermeleri gereken kadar ve sonrasında sınavın yapılacağı parkurda gerçek anlamda sürüş eğitimi veriyorlardı. (Bu bilgi 2015'ten kalma yalnızHerkese merhabalar.
Sadece 50cc scooter tecrübem var ve A ehliyet için kurs arıyorum.
Bunun için bildiğim hiçbir yer yok İstanbul'da. Bildiğiniz, alacağı parayı hak eden bir kurs var mı?
Öncelikle teşekkür ederim. Çizgiyi bozmamışkardır umuduyla denerim şansımıBeşiktaş - Maslak hattına yakın bir yerdeyseniz Levent'teki Villa Levent iyi bir kurstu. Ulus civarındaki bir kapalı parkurda vermeleri gereken kadar ve sonrasında sınavın yapılacağı parkurda gerçek anlamda sürüş eğitimi veriyorlardı. (Bu bilgi 2015'ten kalma yalnız)
Ben Kadıköy Gelişim Sürücü kursundan almıştım A ehliyetimi 2017 yılında.Öncelikle teşekkür ederim. Çizgiyi bozmamışkardır umuduyla denerim şansımı.
Bir de ben Anadolu yakası diye belirtmeyi unutmuşum, bu taraftan bir yer önerilmezse direkt orayla ilgilenirim.
Ben Şaşkınbakkal sürücü kursundan ehliyet almıştım, pratik derslerde hocalar benimle çok ilgilenmişti, gerçi yıl 2015'ti. O zamanlar E5 kenarındaki Salı Pazarında eğitim görüyorduk, şu an Hasanpaşa İmam Hatip okul bahçesinde eğitim görülüyor diye biliyorum. İstanbul'da yaşadığım dönemlerde işim gücüm yoksa ara ara eğitimleri, sınavları izler kendi kendime "Aferin len çocuk" ya da "hay senin yapacağın işe, süreceğin motora.." falan derdim.Öncelikle teşekkür ederim. Çizgiyi bozmamışkardır umuduyla denerim şansımı.
Bir de ben Anadolu yakası diye belirtmeyi unutmuşum, bu taraftan bir yer önerilmezse direkt orayla ilgilenirim.
Kursun tek motoru varsa A ehliyeti nasıl verecek? 3-5 mtorou olmalı, en azından her sınıftan birer motoru olmalı.kursun motoru ne sormak lazım bence