İstanbul'da A ehliyet için kurs tavsiyesi

Motosikleti
Yok
Herkese merhabalar.
Sadece 50cc scooter tecrübem var ve A ehliyet için kurs arıyorum.
Bunun için bildiğim hiçbir yer yok İstanbul'da. Bildiğiniz, alacağı parayı hak eden bir kurs var mı?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Herkese merhabalar.
Sadece 50cc scooter tecrübem var ve A ehliyet için kurs arıyorum.
Bunun için bildiğim hiçbir yer yok İstanbul'da. Bildiğiniz, alacağı parayı hak eden bir kurs var mı?
Beşiktaş - Maslak hattına yakın bir yerdeyseniz Levent'teki Villa Levent iyi bir kurstu. Ulus civarındaki bir kapalı parkurda vermeleri gereken kadar ve sonrasında sınavın yapılacağı parkurda gerçek anlamda sürüş eğitimi veriyorlardı. (Bu bilgi 2015'ten kalma yalnız :D)

Motosikleti
Yok
Beşiktaş - Maslak hattına yakın bir yerdeyseniz Levent'teki Villa Levent iyi bir kurstu. Ulus civarındaki bir kapalı parkurda vermeleri gereken kadar ve sonrasında sınavın yapılacağı parkurda gerçek anlamda sürüş eğitimi veriyorlardı. (Bu bilgi 2015'ten kalma yalnız :D)
Öncelikle teşekkür ederim. Çizgiyi bozmamışkardır umuduyla denerim şansımı 😀.
Bir de ben Anadolu yakası diye belirtmeyi unutmuşum, bu taraftan bir yer önerilmezse direkt orayla ilgilenirim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bir de ben Anadolu yakası diye belirtmeyi unutmuşum, bu taraftan bir yer önerilmezse direkt orayla ilgilenirim.
Ben Kadıköy Gelişim Sürücü kursundan almıştım A ehliyetimi 2017 yılında.
Eğitimi E5 kıyısında göztepe pazar yeri mi bir yerde parkur kurup veriyorlardı, eğitmenlerinin başında Enis hoca diye kendi de ayrıca eğitim veren biri vardı, eğitmen kadrosu fena değildi, aynı parkurda sınav da oldu. Ben taaa Büyükçekmece'den metrobüsle gidip geliyordum eğitim yerine. Hala aynı kadroysa tavsiye ederim, kadıköyde boğa heykelinin oralarda bir sokaktaydı ofisleri.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Suadiye'de kaktüs sürücü kursu iyidir. A ehliyet olabilir. Fakat A motor satın alarak işe başlamayı önermem.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Şaşkınbakkal sürücü kursundan ehliyet almıştım, pratik derslerde hocalar benimle çok ilgilenmişti, gerçi yıl 2015'ti. O zamanlar E5 kenarındaki Salı Pazarında eğitim görüyorduk, şu an Hasanpaşa İmam Hatip okul bahçesinde eğitim görülüyor diye biliyorum. İstanbul'da yaşadığım dönemlerde işim gücüm yoksa ara ara eğitimleri, sınavları izler kendi kendime "Aferin len çocuk" ya da "hay senin yapacağın işe, süreceğin motora.." falan derdim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
önceden sürüyorsan kursun önemi yok en ucuz hangisiyse ona kayıt ol

Ümraniye de Boğaziçi sürücü kursundan aldım a ehliyeti. Mt 07 veriyor kullanmayı biliyorsan :) bilmiyorsan mondial ya da cbf 150 ile antrenmana devam :) tabi bu 3 sene önceydi. Şimdi ne durumda bilmiyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
kursun motoru ne sormak lazım bence
Kursun tek motoru varsa A ehliyeti nasıl verecek? 3-5 mtorou olmalı, en azından her sınıftan birer motoru olmalı.
Ben A ehliyet alırken ilk gün 125cc yamaha ybr ile başlatmışlardı, onunla hocalar bei yarım saat çalıştırıp sonrasında parkurda bir iki tur atınca tamam sıradakine geç deyip 200cc bajaj pulsarla devam ettirmişlerdi, ertesi eğitim gününde de 500cc honda cbf500 ile devam etmiştim, sınava da onunla girmiştim. 8-10 tane motor vardı o zaman kursta, eğitimler de güya bir saatti ama hocalar saatin doldu hadi yallah demek yerine becerene kadar uğraşıyorlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar