İlk motor için R25 mi Pulsar RS200 UG mi

Merhabalar şu anda 50cc lik bir scooter motorum var bir kaç aya düzgün bir ss almak istiyorum fakat hiç 50cc üstü deneyimim yok.
Bu durumda Yamaha R25 mi yoksa Bajaj Pulsar RS200 UG mi benim için daha mantıklı olur? Hız konusu benim için çok önemli değil sakin süren bir insanım maksat arızalarla uğraştırmasın

Motosikleti
D400
rs200 ss gibi görünse de ss hissettirmez :)

farklı tarzlara yönelsen daha dogru olur gibi geldi

Suzuki gsx 250r hala 250 cc'de en mantıklı seçenek. Fiyatı r25 e göre daha uygun, çok daha kaliteli malzeme, neredeyse ölümsüz motor bloğu ve mavi renk olan modeli en yakışıklı motosikletlerden biri. Top speed az gelirse(135km/saat) arka dişli küçültülerek veya ön dişli bir tık büyütülerek sorun çözülür.

Motosikleti
Voge 250RR
Suzuki gsx 250r hala 250 cc'de en mantıklı seçenek. Fiyatı r25 e göre daha uygun, çok daha kaliteli malzeme, neredeyse ölümsüz motor bloğu ve mavi renk olan modeli en yakışıklı motosikletlerden biri. Top speed az gelirse(135km/saat) arka dişli küçültülerek veya ön dişli bir tık büyütülerek sorun çözülür.
250CC ye göre 135km hız az değil mi ?

Hocam ben kredi kartına taksit imkanları için sıfır almayı düşünüyorum da suzukinin sitesinde dediğin modeli bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar