Enjektör benzin temizleyici önerisi

Arkadaşlar günaydın 15 bin km oldu motor önemliyse rs200 hiç kullanmadım enjektör benzin temizleyicisini marka önerir misiniz ne sıklıkla kullanmak lazım bunu

Denizli İl Temsilcisi
Arkadaşlar günaydın 15 bin km oldu motor önemliyse rs200 hiç kullanmadım enjektör benzin temizleyicisini marka önerir misiniz ne sıklıkla kullanmak lazım bunu
valla bu tür kimyasallar la ilgili kullandıktan sonra bir çok sıkıntı duydum hava filtresi yağ filtresi yağ ve benzin kalitesini sağlam tut herşey güzel oluyor ama sen bende kirlilik olabilir o yüzden düşünüyorum diyorsan fiziki temizlik sonrası orjinal parça ile devam et derim

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
@Motoseverrr kardeşimin dediği gibi düzenli ve detaylı bakım gören, zamanında yakıt filtresi değişen benzinli araçlarda pek gerek yok bunlara. Ama ben alacağım diyorsanız o zaman Liqui-Molly, Motul ve Würth üçlüsünden hangisini ucuz bulursanız onu tercih edin. Bir tanesi 60 litre yakıt için oluyor genelde. Mesela benim motosikketin deposu 20 litre ona göre oranlayıp, bir şişeyi üçe bölüp öyle kullanıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
15.000 km çok erken böyle şeyler için.

Eski motorumda ben de Liqui Moly'nin enjektör temizleyicilerini kullandım ama gözle görülür, aman aman bir fark yaşamadım. Şahsi düşüncem; şimdilik bu tip ürünlere yönelmemeniz yönünde.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Liqui-Molly enjektör temizleyicisi kullandım. Motorun rolantisi artmıştı ilk kullandığımda. Herhalde enjektörler temizlenince ayarlar bozuldu biraz. Hava senkron ayarını da tekrar yapmam gerekti. Yani işe yaradığı kesin ama uzun süre kullanılmadığında ilk kullanımda tıkalı yerleri açıp sorun da çıkarabilir.

F54

kendimi bildim bileli motor kullanırım bu tarz ürünleri bedava verseler motoruma koymam
hatta bi ara ligui molly yağ aldım bunu hediye yolladılar arkadaşa hediye ettim
hiç gerek yok

Motosikleti
CB650R
Köylük bir yerde benzin almıştım rolanti dalgalanması oluyordu
Boğaz kelebeğini vs söktük temizledik azaldı ama düzelmedi

Motulun katkısını aldım. Bir depoya 50ml koyup bitince 1 depo düz benzin devamında tekrar 50ml olacak şekilde 3 sefer tekrarladım şu an rolantim düzgün

Herhangi bir arıza yoksa kullanmayın derim

Ayrıca sakın ama sakın gaflete düşüp depoya komple boşaltmayın genellikle benzinli araçlar için üretilir ve 60-80lt depoya 1 kutu koyulur. Motora bir depoya bir kutu koyarsanız geçmiş olsun olur. Kullanım şeklindeki miktar/motorun deposu şeklinde bir hesapla kaç cl koyacağınız ortaya çıkar

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Enjektör açıcı.
9hmkzci.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar