Ns200 ile kuryelik yapılırmı?

herkeze iyi ramazanlar öncelikle bi sorum olcak
Ns200 almayı düşünüyorum 30-40bin km’de ns 200 saglam bi bloga sahip oldugu ve çevremdende bildigim için dayanaklı olcagnı düşünüyorum fakat ben açıktan okuyorum part tıme yapmayı düşünüyorum kuryelik YS’dinde
Günlük işlerimi de yapacagım için otomatik alırsam bi kaç ay sonra sıkacagnı düşünüyorum sizin tavsiyeniz ne olur.

Motosikleti
İki Teker Havada
Xpulse 200 le kuryelik yap istersen
Kuryelik harici de dağa taşa yola her türlü arazi şartlarında sürüş makinesi

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
ns200 de dikkatsiz bir kullanımda 50, iyi bir kullanımda ortalama 70 bin km'de blok gidiyor genelde.

bir de vitesli motor ile kuryelik zor iş.
Benim kurye bir arkadaş 140.000'de yaptırmıştı motoru. İmansızca abanıyordu da motora. (Sanırım 2017 veya 2018 model sıfır alınmış NS200 idi.)

Motosikleti
D400
Benim kurye bir arkadaş 140.000'de yaptırmıştı motoru. İmansızca abanıyordu da motora. (Sanırım 2017 veya 2018 model sıfır alınmış NS200 idi.)

ben max 80 binde duydum blok acılmamış olarak.
140 bin çok ilginç geldi bajaj için :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
ben max 80 binde duydum blok acılmamış olarak.
140 bin çok ilginç geldi bajaj için :D
Bizzatihi şahidiyim. Motorunu hep Oktay Motor'a götürüyordu (o zamanlar Bajaj'ın reklam yüzü gibiydi), günlük rahat 300km yapıyordu.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Kuryelik için en ideali skuterdir, yağmurlu havalarda motosikletler ayaklara attığı sudan ötürü ve inip binmesi dertli olduğundan ötürü sıkıntılı oluyor.

Kısaca iş için en iyisi skuter.
Motoseverrr'e katılıyorum. Kuryelikte scooter kullanmanız daha uygun ve daha az yorucu olur.

Eğer vitesli kullanmak istiyorsanız 6 vites NS200 yerine 5 vitesli N250 veya F250 tavsiye ederim. N250'nin 160'lık versiyonu da var.
N250 özelinde konuşursak şehir içinde sizi tatmin edecektir. Ortalama 2,5 lt civarı yakar. Performanslı kullanırsanız 3 lt yakar. 2. El satın alırken NS200 lere göre daha makul fiyatlardan alabilirsiniz. NS200 beygir ve hız odaklı, N250 tork odaklıdır. Hatta N250 için katır tanımlaması yapabilirim.
NS200 de tercih edebilirsiniz. Farklı bir bakış açısı getirmek istedim. İkinci elde hangisini denk getirirseniz alın.

Kuryelik ve ns200?
Slot mu kovalayacaksın yoksa debriyaj mı tokatlayacaksın? Bir seçim yapman lazım
Sukutur diyorum susuyorum.
aslında scoterda almayı düşündüm fakat günlük işlerimide haledicegim için hem biraz duruşu olur hemde otomraik bi zamandam sıkacagı için ns200 almak geldi aklıma

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Tüm gün kullandıktan sonra manuel bir yerden sonra sıkabilir. "Hay senin vitesine" diyebilirsin.

Skuter iyidir. Duruşu olan motor, arkasında kocaman pembe YS çantasını taktiktan sonra çok duruşlu olmayacak zaten maalesef.

Motosikleti
ADV 350
Merhaba,

30-40 bin km NS alıcaksan evveliyatını bilmiyorsan alma derim. Rs200 vardı bende de ilk heves diye lambur lumbur aldım motorı 8bin km'deydi 16bindeyken blok arasından sızdırmaya başladı. Demem o ki hintli için 30-40 riskli bir rakam olabilir. Nasıl kullanıldığını bakımlarının ne zaman yapıldığını bilmiyosan yanaşma derim başın ağrır sonra.

Kuryelik içinde gayet olur. Hep vitesli motor kullandım halada kullanıyorum vites atıyorum diye hiç yorulduğumu bilmem aksine çok daha keyifli. Diğer bir yandan da sepet taktırman gerekicek ki naked bir motora yakışmayan hareketlere girer buda :)

Nacizane tavsiyem o fiyatlara pcx yada n-max geliyorsa onlara yönelmen olur. Biraz aksesuarla inan Ns'den daha güzel duruyorlar hem işini çözer hemde konforun yerinde olur. NS olsun Dominar olsun çok gereksiz büyük bir kafasıvar motorun gereksiz ağırlık katıyor birde..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
yemekçi isen pcx olur evrak kuryesi isen pulsar işini görür ama 40 50 bınden pulsar alınmaz kullanmak ıcın kuryede

Merhaba,

30-40 bin km NS alıcaksan evveliyatını bilmiyorsan alma derim. Rs200 vardı bende de ilk heves diye lambur lumbur aldım motorı 8bin km'deydi 16bindeyken blok arasından sızdırmaya başladı. Demem o ki hintli için 30-40 riskli bir rakam olabilir. Nasıl kullanıldığını bakımlarının ne zaman yapıldığını bilmiyosan yanaşma derim başın ağrır sonra.

Kuryelik içinde gayet olur. Hep vitesli motor kullandım halada kullanıyorum vites atıyorum diye hiç yorulduğumu bilmem aksine çok daha keyifli. Diğer bir yandan da sepet taktırman gerekicek ki naked bir motora yakışmayan hareketlere girer buda :)

Nacizane tavsiyem o fiyatlara pcx yada n-max geliyorsa onlara yönelmen olur. Biraz aksesuarla inan Ns'den daha güzel duruyorlar hem işini çözer hemde konforun yerinde olur. NS olsun Dominar olsun çok gereksiz büyük bir kafasıvar motorun gereksiz ağırlık katıyor birde..
jüpiter 125 alıcam
Merhaba,

Jüpiter125 alıcam düşeş activa 125 denk gelirse acitva da alabilirim sizce iyibi kararmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar