Açılın Çinli motor uzmanınız geldi. Arkadaşlar beni bilen bilir ben başladığım ilk Andan beri Çinli motor sürüyorum ve seviyorumda baya. Olay şu hangi Çinli markaya biniyon ? Zontes, QJ Motor, Voge ve Benelli gayet iyi Çinliler. Yani RKS'nin getirip dağıttıkları. Hiç videodaki gibi sıkıntılar ile uğraşmadım. Servis işini büyük servislerde görürsen(RKS'nin bazı büyük şehirlerde büyük tesisler şeklinde servisi var Gaziemir rks misal) o kısımda da sorun derdin kalmıyor. Motor önce dış görüntü ve imajdır. Çünkü çoğumuzun zaten arabası var ve biz motora yarattığı o karizma ve hava içinde biniyoruz. Dış görüntüde de dünyada motorlarda Çinlilee kadar iyi grup yok. Hele Japonların sikko Banel tasarımlı motorları düşman götüne
Zontes ve dayang scooterda çöp değil söyleyimçinlilerin fitesli ve cub modelleri bi nebze alınır kullanılır ama scooter lar harbi çöp
Aamaaan, her yerini yenilesen ne olacak? Krank dayanıksız, ben 9 sene boyunca 150cc tvs motorumu kötü kullandım, redline 9 bin devir ama ben 11 bini görüyordum ve 100 bini geçtiğinde keyfi olarak krank yeniledim, gideri vardı halen.
Çinliler 50 bini görmüyor, almayın şu çöpleri, gidin bajaj ile idare edin para biriktirin ama şu Çinliler bulaşmayın.
Tvs var ucuza, alın ayağınızı yerden keser.
Spontini'nin hakkını yedirmem abi.çinlilerin fitesli ve cub modelleri bi nebze alınır kullanılır ama scooter lar harbi çöp
Pulsar güncel kasası ilk çıktığında kendi zamanına göre güzel bir tasarımdı bence ama 12 yıl aynı tasarımla üretime devam ediyorlar ve artık iyice banallaştı.Tipsiz hocam hintlilerin motorları. Tvs ve Bajaj da tasarım zerre yok. Sağlam olsa nolcak yani ? Haaa Amerikan motorları güzel Harley veya Indian alırsın parasına değer lafımız yok üstüne birde harbiden motorcuyum havamızdan geçilmiyor diye gezersin.
Porsche yapınca iyi oluyorda Bajaj yapınca niye kötü oluyor.Pulsar güncel kasası ilk çıktığında kendi zamanına göre güzel bir tasarımdı bence ama 12 yıl aynı tasarımla üretime devam ediyorlar ve artık iyice banallaştı.
Pulsar güncel kasası ilk çıktığında kendi zamanına göre güzel bir tasarımdı bence ama 12 yıl aynı tasarımla üretime devam ediyorlar ve artık iyice banallaştı.