- Motosikleti
- Dominar D250
ne güzel şeyAmacımız hızlı gitmek olmadığı için mümkün olduğunca ana yollardan uzak virajlı köy yollarında sürüyoruz.
ne güzel şeyAmacımız hızlı gitmek olmadığı için mümkün olduğunca ana yollardan uzak virajlı köy yollarında sürüyoruz.
@OzeNHocA gibi ben de Bajaj Dominar serisini tavsiye ederim. Pulsar'lar da güzel ancak Keçiören-Kazan arası sıklıkla git gel yapacaksanız Dominar 250 veya 400 güzergâhınıza daha uygun olacaktır. Bütçeniz Dominar 400'e yetmiyorsa Dominar 250 de çok iyi iş görür. Servis ve yedek parça da yaygın. İş değiştirmeden önce ben de sıklıkla Ankara-Çankırı arası motosikletle gel git yapıyordum. Dominar 250 110-120km hızlarda stabil rahat bir şekilde gidebiliyor. Ön cam ve arka çanta da olursa hem rüzgar yemezsiniz hem de eşyalarınızı taşıyabilirsiniz.200 bin civarı öneriniz olur mu yoksa para biriktirene kadar bir süre kullanıp öğrenmeye devam edeyim mi.
Ben de böyle yollarda sürüyorum ama köpekler yüzünden köy yolları fobisi oluştu bende. Vahşi doğadan arınmış yollar bulursanız önerin lütfenAmacımız hızlı gitmek olmadığı için mümkün olduğunca ana yollardan uzak virajlı köy yollarında sürüyoruz. Hemen her yaş grubundan arkadaşlarımız mevcut. Aramızda görmek isteriz.
Ben de köy yollarından sürmeyi çok seviyorum ama xmax varken sürekli köpekler beni kovalıyordu, hele köy içlerinden geçerken o kasisli yollarda köylerin azman besili köpekleri kovalayınca ürkücütü oluyordu. Vstrom alınca aynı yollardan geçiyorum ortada köpek yok. demek onların havaları sadece küçük motorlaraymış.Ben de böyle yollarda sürüyorum ama köpekler yüzünden köy yolları fobisi oluştu bende. Vahşi doğadan arınmış yollar bulursanız önerin lütfen![]()
O tamamen şans. Birkaç tane kafa dağıtmalık rotam vardı hiç köpek olmazdı. En son sezon bitmeden önce gittiğimde 3 farklı yerde rastladım. Hayır bir de bütün yiğitlik bozuluyor. Yola ve motora doğru hızla koşan köpek görünce eşzamanlı olarak ben de gaz kolunu çevirip gaz açıyorum ve "RRRNNNNN" diye bağıran motor sesi eşliğinde topukluyorum. Sonra yol boyu yol kenarındaki taşları bile köpeğe benzetiyorum keyfim kaçıyorBen de köy yollarından sürmeyi çok seviyorum ama xmax varken sürekli köpekler beni kovalıyordu, hele köy içlerinden geçerken o kasisli yollarda köylerin azman besili köpekleri kovalayınca ürkücütü oluyordu. Vstrom alınca aynı yollardan geçiyorum ortada köpek yok. demek onların havaları sadece küçük motorlaraymış.![]()
Köy içlerindekiler çok fena, köy içlerinde arabalar hızlanmasın diye kasis yapmışlar yollara, gazlayıp da kaçma da zor, yolu çeviriyorlar 4-5 tanesi fena oluyor.O tamamen şans. Birkaç tane kafa dağıtmalık rotam vardı hiç köpek olmazdı. En son sezon bitmeden önce gittiğimde 3 farklı yerde rastladım. Hayır bir de bütün yiğitlik bozuluyor. Yola ve motora doğru hızla koşan köpek görünce eşzamanlı olarak ben de gaz kolunu çevirip gaz açıyorum ve "RRRNNNNN" diye bağıran motor sesi eşliğinde topukluyorum. Sonra yol boyu yol kenarındaki taşları bile köpeğe benzetiyorum keyfim kaçıyor![]()
Ben bisiklete de binsem koca tur motoruna da binsem kovalıyor şerefsizler. Galiba bende bir şey var. @tommygun tavsiyesine uyup denize atlamam gerekebilir. Ondan sonra bi daha deneyeyimKöy içlerindekiler çok fena, köy içlerinde arabalar hızlanmasın diye kasis yapmışlar yollara, gazlayıp da kaçma da zor, yolu çeviriyorlar 4-5 tanesi fena oluyor.
vstrom'la aynı köylerde köpekler o şeilde yolumu kesmiyor, motora göre davranıyorlar demek ki.
Köyle arası yollarda da geçen yaz yalnız gezerken durup ayçiçeği tarlaları arasında foto çekileyim dedim bir kaç kez, tam motordan indim baktım ieriden uzaktan koşarak gelen köpekler var, tekrar motora binip yola devam ettim. o kadar gezdim doğru düzgün fotom yok.