Hergün başıma birşey geliyor dün ceza yedim bugünde kaldırıma sürttüm

Motosikleti
Adv
Hayırlı akşamlar dostlar niye hep benim başıma gelir anlamıyorum motosikleti yayalara ayrılan yerde sürme maddesinden 2719 tl ceza geldi,halbuki polis yok sadece mobese var ve bana hep mobese ceza yazmaz denirdi yalanmış bal gibide yazılıyor,bugünde bir site önüne gittim girerken kaldırım alçaktı ama çıkarken yönü biraz başka yere vermişim,geri geri çıkarken birden lap diye arka teker yola düştü arkama bi baktım normal kaldırım kısmından düşmüşüm,kaldırımın yüksekliği 20cm falandı,sonra inip motorun yerini hiç bozmadan aşağıya eğilip kaldırıma değip değmediğine baktım mesafeye baktım,çok az bi mesafe vardı,ama geri geri giderken sürtme sesi gibi birşey gelmişti.Acaba orta ayakmı sürttü kaldırıma umarım birşey olmamıştır

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Hayırlı akşamlar dostlar niye hep benim başıma gelir anlamıyorum motosikleti yayalara ayrılan yerde sürme maddesinden 2719 tl ceza geldi,halbuki polis yok sadece mobese var ve bana hep mobese ceza yazmaz denirdi yalanmış bal gibide yazılıyor,bugünde bir site önüne gittim girerken kaldırım alçaktı ama çıkarken yönü biraz başka yere vermişim,geri geri çıkarken birden lap diye arka teker yola düştü arkama bi baktım normal kaldırım kısmından düşmüşüm,kaldırımın yüksekliği 20cm falandı,sonra inip motorun yerini hiç bozmadan aşağıya eğilip kaldırıma değip değmediğine baktım mesafeye baktım,çok az bi mesafe vardı,ama geri geri giderken sürtme sesi gibi birşey gelmişti.Acaba orta ayakmı sürttü kaldırıma umarım birşey olmamıştır
Kaldırımlar yayalara ayrılmıştır. İnsanın polisi kendi vicdanıdır. Yayalara ayrılan yollarda sürmemek daha doğru olacaktır. Cezası da arttırılıyor, yanlış bilmiyorsam 5.000TL civarı olacak.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Asfaltta gittiğiniz sürece o şekilde bir ceza yememeniz lazım.
Başlıktan yola çıkarak söylüyorum eğer her gün başınıza bir şey geliyorsa yanlışlık sizde de olabilir.

Motosikleti
D400
Yalan değil. MOBESE CEZA YAZMAZ. Vallahi billahi yazmaz, cezayı mobesenin başındaki polis yazar.
Şu mübarek günde Allah adı veriyorum, yemin ediyorum bak.

akasya durağı yeniden çekiliyormuş seni osman ağa yerine oynatsak güzel olur he

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu işleri şansa bırakmamak lazım, arkadaşlar sağ olsun gusülün öneminden bahsetmişler. Benim bu konuda önereceğim teknik; niyet edip denize atlamak. Böylelikle kuru yer şansı kalmıyor. Asperox gibi kesin çözüm oluyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bu işleri şansa bırakmamak lazım, arkadaşlar sağ olsun gusülün öneminden bahsetmişler. Benim bu konuda önereceğim teknik; niyet edip denize atlamak. Böylelikle kuru yer şansı kalmıyor. Asperox gibi kesin çözüm oluyor.
Öncesinden bir şeyler yapmak gerekmiyor mu? Bir şey tarif ediyorsanız tam tarif edin. Yarım öğrenen parkuru tamamlayamıyor. Ondan sonra forumda tekerim dönüyor help gibi başlıklar açılıyor, cevap vermek zorunda kalıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar