Düzce ve Çevresinde Motosiklet Servisi Hakkında

Motosikleti
Mondial Vulture 125
Merhabalar, Düzce'de öğrenciyim. Şu zamana kadar bakımlarımın hepsini memleketimde yaptırıyordum ancak bu sefer burada yaptırmam gerekiyor. Mondial yetkili servisinde yaptıracağım. Düzce'de NYZ Motor varmış ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Düzce, Bolu, Sakarya ve Zonguldak'ta iyi bir yetkili servis biliyor musunuz acaba? Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. İyi forumlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
NYZ Motor'un Google yorumlarına baktım da millet epey olumlu şeyler söylemiş.. Yorumlar doğruysa sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Bir git bak, ustasıyla tanış, daha iyi fikir sahibi olursun.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
NYZ motorun sahibi kesin NİYAZİ AĞBİ'dir. 🥱

Motosikleti
Mondial Vulture 125
NYZ Motor'un Google yorumlarına baktım da millet epey olumlu şeyler söylemiş.. Yorumlar doğruysa sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Bir git bak, ustasıyla tanış, daha iyi fikir sahibi olursun.
Sağ olasın abi, ben de yorumlara bakmıştım ama Düzce içerisinde yorumlarına aldanıp gittiğim ve pişman olduğum birden fazla sektör olduğu için çok emin olamadım. Ayrıca forum içerisinde uzun süredir ara ara girip okuyup çıkıyorum maşallah ne zaman konuları incelesem hep bir cevabın yardımın var, eksik olma..)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sağ olasın abi, ben de yorumlara bakmıştım ama Düzce içerisinde yorumlarına aldanıp gittiğim ve pişman olduğum birden fazla sektör olduğu için çok emin olamadım. Ayrıca forum içerisinde uzun süredir ara ara girip okuyup çıkıyorum maşallah ne zaman konuları incelesem hep bir cevabın yardımın var, eksik olma..)
Ne demek canım kardeşim, bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize.

F54

düzce de benim bildiğim hem esnaf olarak hem usta olarak yamaha dadaş motor güzel
sattığım eski motorumun bütün bakımları honda olmasına rağmen orada yapılmış
daha önce 660 tenere varken 1 defa ağır bakım yaptırdı arkadaşım 1 defa da bolu ya kamp a giderken yolda küçük bir aksilik çıktı dadaş motora uğradık işi halletti
yolda geçerken birçok defa durup kahve içtik motor baktık vs vs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar