Motorun Çıkartmalarını sökme

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Motosikletimde ki marka/model vb. Çıkartmaları söküp tamamen siyah yapmayı düşünüyorum kurutma makinesi ile ısı vererek yapacağım ama bi kaç kişiden çıkartmaları sökersen sanki parçayı değiştirmişsin gibi olur satarken falan değer kaybeder gibi şeyler duydum bundan mağdur olan oldumu?

Motosikleti
D400
Motosikletimde ki marka/model vb. Çıkartmaları söküp tamamen siyah yapmayı düşünüyorum kurutma makinesi ile ısı vererek yapacağım ama bi kaç kişiden çıkartmaları sökersen sanki parçayı değiştirmişsin gibi olur satarken falan değer kaybeder gibi şeyler duydum bundan mağdur olan oldumu?

kardeşim n250 i bayiden çıkarttıgın anda %30 , gazı calıştırdıgın anda %50 değer kaybediyor zaten :D

sen merak etme bajaj kitlesi etiket sökmene takılmaz çünkü düşük km motorları bile ölü fiyatına gidiyor ikinci elde . (sökerken iz bırakmadıgın sürece)

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
kardeşim n250 i bayiden çıkarttıgın anda %30 , gazı calıştırdıgın anda %50 değer kaybediyor zaten :D

sen merak etme bajaj kitlesi etiket sökmene takılmaz çünkü düşük km motorları bile ölü fiyatına gidiyor ikinci elde . (sökerken iz bırakmadıgın sürece)
Hint güzelimdir o benim

Motosikleti
RS 200
Tamamen siyah yapacağım derken boyatacak mısınız? Yoksa sadece stickerları mı sökeceksiniz?

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Tamamen siyah yapacağım derken boyatacak mısınız? Yoksa sadece stickerları mı sökeceksiniz?
Stickerları sökerek, şöyle bişey umuyorum
agd0wzl.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Vernik varsa ısı tabancası ya da fön makinesiyle kolay kolay çıkmaz, sticker kenarlarından jiletle kesik atmanız gerekebilir, altında da iz bırakabilir.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Vernik varsa ısı tabancası ya da fön makinesiyle kolay kolay çıkmaz, sticker kenarlarından jiletle kesik atmanız gerekebilir, altında da iz bırakabilir.
Olmaması lazım stickerlar ufak ve az olduğu için sanki tırnağımla halledebilrim gibi geliyo sağolun uyarı için

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
rvzsgjm.JPG

Benim eski motorum da N250 idi ve ben de sticker'larini sokmustum. 2 ay boyunca Sahibinden'de en dusuk ilan benimki idi. En sonunda bir kuryeye sattim. Arayip sticker'lar icin laf eden olmustu. Kurye arkadas da cok onemli degil demisti ama yine de begenmemisti durumu.

Benim motorum 30k km'de ve hafif bir kazasi varken 60k TL'ye anca gitti. Tabi kasim ayi gibi satildigindan musterisi de azdi. Yine de musteri sayisinda ciddi bir azalmaya neden oldugunu soyleyebilirim.

Deponun ustundeki sticker'lar icin depoya minik bir cukur yapmislar. Oradan sticker soktugunuz belli oluyor, benden soylemesi. Attiginiz resimde de dikkat ederseniz depo uzerindeki siyah sticker'lar sokulmemis. Plastiklerin uzerindeki sticker'lar isitilip cikartilabilir, sorun degil.

2zo0lyj.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olmaması lazım stickerlar ufak ve az olduğu için sanki tırnağımla halledebilrim gibi geliyo sağolun uyarı için
Ben de tirnak ve anahtar ile cikarmistim. Cok buyuk iskence. Altinda izi de bazen kaldi bazen kalmadi. Isitip cikarmanizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar