Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ABSli ve ABSsiz Motosikletlerde Akseuar ve Kamp Malzemeleri Tavsiyeleri
katılıyorum bunun yanıp sönenlilerini takılıyorlar çakar gibi arkadan ambulans geliyo sanıyorum motorcu çıkıyor bunu takanların hepsini trafikten men edeceksin
Selamlar, acaba hangi ocağı kullanıyorsunuz? Bende kovea spider var. Alevi kuvvetli ama alanı dar. Bu sebeple tavanın ortasını çok ısıtıyor. Daha geniş yüzeyli bi şeyler bakıyorum. O sebeple sordum.
Decathlon mağazasından aldığım Nurgaz marka ocağı kullanıyorum. https://www.nurgazshop.com.tr/nurgaz-troya-ocak-230-gr-kartuslu
bu linkteki ocak.
etrafına rüzgarlık da almıştım, rüzgarlık olmayınca bütün ısıyı rüzgar üfleyip götürüyor br çay demlemek için bir kartuş bitiyor ama bu şekilde olunca bir hafta büyük 450gr kartuş yetiyor kampta.
denk gelince küçük mikro ocak alacğam motorla taşırım, arabayla ailecek kampa gidince de iki ocak birden olur, çocuklara köfte yaparken br yandan da makarna pişer gibi planlarım var.
Decathlon mağazasından aldığım Nurgaz marka ocağı kullanıyorum. https://www.nurgazshop.com.tr/nurgaz-troya-ocak-230-gr-kartuslu
bu linkteki ocak.
etrafına rüzgarlık da almıştım, rüzgarlık olmayınca bütün ısıyı rüzgar üfleyip götürüyor br çay demlemek için bir kartuş bitiyor ama bu şekilde olunca bir hafta büyük 450gr kartuş yetiyor kampta.
denk gelince küçük mikro ocak alacğam motorla taşırım, arabayla ailecek kampa gidince de iki ocak birden olur, çocuklara köfte yaparken br yandan da makarna pişer gibi planlarım var.
BU denge problemi büyük kaplar için sorun. motorla gidinc ebu taşınmaz ama arabayla gidilen kamp için benim de gözümde.
Bizim eski ocak zaten eskidi, üst kısmı bir şekilde yamulmuş, üzerine konan tencere falan pek dengede durmuyor, yeni ocak alınca o emekliye ayrılacak, bir yandan gözüm bunlarda.
Aslında en iyisi bagaja bir tane piknik tüpü koymak eski usul ama bagajda yer yok.
Merhaba. Sis farı takmanın yasak olduğunu, polisin ceza yazdığını duydum. şu anki durum hakkında bilgisi olan var mı. bende karanlıkta sürerken far eksik kalıyor ve sis farı takmak istiyorum.
Merhaba. Sis farı takmanın yasak olduğunu, polisin ceza yazdığını duydum. şu anki durum hakkında bilgisi olan var mı. bende karanlıkta sürerken far eksik kalıyor ve sis farı takmak istiyorum.
Tam maddesini bilmiyorum ama araç üzerinde mevzuata aykırı değişiklik yapmak gibi bir maddeden ceza yazıyorlar isterlerse.
Onlar ceza yazmasa bile bizdeki uygulamada öndeki araç sürücüsünün gözünü alıyor yada bazıları çakar şeklinde kullanıyor, her halükarda ben rahatsız oluyorum, eminim başkaları da rahatsız oluyordur.
Sevgili arkadaşlar
Yüksek irtifa dağcısı antrenörü ve bilumum extreme sport üzerine suyunu çıkarmış biri olarak burada öneri verme cüretini kendimde görüyorum kusura bakmayın
Şimdi yapacağım kamp malzemesi tavsiyeleri fakir ve fakire yakın orta seviye motosikletçi kardeşlerime yaz kampları içindir.
amacımız en az yer kaplayan malzeme olacağı için hep küçük malzeme alıyoruz
bu da tencere setiniz
fiyata aldanmayın üç harfli marketlerde 700-800 tl ye bulabilirsiniz
bu yatak için
katlanınca bir kutu içecekten biraz fazla yer kaplıyor o kadar
uyku tulumunun linkini bulamadım dechatlonun 10 derecelik uyku tulumları size yeter ve artar bile
Çadır önermiyorum çünkü çadır tamamen keyfinize kalmış şeylerdir yazın motorunuza sığan her türlü çadır iş görür
kafanıza takılan birşey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
not: Atik ailesi izleyip izleyip soru sormayın onlar en kullanışsız kamp ürünlerinin reklamını yapıyor hiçbirini tavsiye etmiyorum
(en azından benim yaptığım çeşit kamplar için)
Sevgili arkadaşlar
Yüksek irtifa dağcısı antrenörü ve bilumum extreme sport üzerine suyunu çıkarmış biri olarak burada öneri verme cüretini kendimde görüyorum kusura bakmayın
Şimdi yapacağım kamp malzemesi tavsiyeleri fakir ve fakire yakın orta seviye motosikletçi kardeşlerime yaz kampları içindir.
amacımız en az yer kaplayan malzeme olacağı için hep küçük malzeme alıyoruz
bu da tencere setiniz
fiyata aldanmayın üç harfli marketlerde 700-800 tl ye bulabilirsiniz
bu yatak için
katlanınca bir kutu içecekten biraz fazla yer kaplıyor o kadar
uyku tulumunun linkini bulamadım dechatlonun 10 derecelik uyku tulumları size yeter ve artar bile
Çadır önermiyorum çünkü çadır tamamen keyfinize kalmış şeylerdir yazın motorunuza sığan her türlü çadır iş görür
kafanıza takılan birşey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
not: Atik ailesi izleyip izleyip soru sormayın onlar en kullanışsız kamp ürünlerinin reklamını yapıyor hiçbirini tavsiye etmiyorum
(en azından benim yaptığım çeşit kamplar için)
Sonunda işi iyi bilen biri gelmiş.
Ben yaz kampçısıyım, bize decathlon malzemeleri yetiyor ama attığın linkler güzel. o kamp ocağını listeme ekledim, motorla rahat taşınır.
Sonunda işi iyi bilen biri gelmiş.
Ben yaz kampçısıyım, bize decathlon malzemeleri yetiyor ama attığın linkler güzel. o kamp ocağını listeme ekledim, motorla rahat taşınır.
tulumun altında olacak, yani çadırın içinde şişme yatağı yere koyup şişirip tulumu üzerine atıyorsun oluyor. çadırın kendi kalın tabanı var, çadırı kurmadan önce çadırın konacağı yerde sivri taş ya da batabilecek dal falan var mı diye kısa bir temizlik yapınca sorun olmuyor.
yaz kamplarında uyku tulumu taşımaya da gerek kalmıyor, şişme yatağın üzerine çarşaf, gece örtünmeye de ince bir örtü yetiyor.
tulumun altında olacak, yani çadırın içinde şişme yatağı yere koyup şişirip tulumu üzerine atıyorsun oluyor. çadırın kendi kalın tabanı var, çadırı kurmadan önce çadırın konacağı yerde sivri taş ya da batabilecek dal falan var mı diye kısa bir temizlik yapınca sorun olmuyor.
yaz kamplarında uyku tulumu taşımaya da gerek kalmıyor, şişme yatağın üzerine çarşaf, gece örtünmeye de ince bir örtü yetiyor.
Şöyle ki uyku tulumunun şu avantajı var
ben özellikle 15 gün üzeri çıktığım gezilerde çadır kurmuyorum çoğu zaman
Sadece yağmur yağıyorsa veya ihtimali varsa kuruyorum
Uyumak için hamak kuruyorum hamak her taraftan rüzgar aldığı için uyku tulumu içine girip yatıyorum hamakta.
Çadır içinde yazın çoğu zaman üzerime bişey örtmeden yatıyorum yazın.
Çadırın yazın tek esprisi sizi börtü böcekten korumak yoksa çok da bir artısı yok.
Uyumak için hamak kuruyorum hamak her taraftan rüzgar aldığı için uyku tulumu içine girip yatıyorum hamakta.
Çadırın yazın tek esprisi sizi börtü böcekten korumak yoksa çok da bir artısı yok.